![]() |
Foundation s01e0
Edit: aaa, otvoren tab predugo. Ontopic, nije foundation tako los, tek se razvija sve. |
Foundation, See, For all mankind, sve tri su (ako se ne varam) Apple original. I sve tri imaju potencijala a opet sve tri su ispale nekako lose. Ili lose biraju producentsku kucu ili nepovoljno utjecu na istu. A mozda je i samo slucajnost.
|
U sjećanju su mi ostale špice recimo od True Blood i True Detective S01. Također, American Horror Story mi je uvijek imao zanimljive špice.
Odjavne od Mandaloriana su fora zbog concept arta. Završio sam nedavno Midnight Mass. Na momente malo razvučeno s previše filozofiranja, ali u cjelini jedna od boljih horor serija u zadnje vrijeme. Mislim da je bolje unaprijed znati što manje o radnji. |
Citiraj:
|
Meni je od novijih serija ostala u sjecanju spica od Raised by wolves, nekako mi bas pase ona glazba uz prikazanu destrukciju
|
Preporuka za krimi seriju (rijetko dajem za krimi serije :) )
Vigil Kao i obično odlična BBC produkcija |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Jako dobra serija. Juče skoro cijela sezona pukla. :) |
Citiraj:
|
Foundation - Kratki opis: smeće. Dugi opis: Radije preporučam pogledati kakvu reprizu šeherezade, La Usurpadore, Esmeralde ili vila marija...
|
Citiraj:
Sons of Anarchy i Shameless |
Citiraj:
Spora radnja, ali misterij i napetost mi je odličan u toj seriji. |
Meni Foundation odličan, baš dobro slažu priču, sa nestrpljenjem uvik čekam iduću epizodu.
|
Za one koji nisu popratili, vani je 3. sezone Narcos: Mexico
Dobra kao i svaka do sada :) |
Citiraj:
|
eh nisam popratil ali sad budem. Inace dopesick je netko vec spomenuo ak se ne varam ovdje pa da kazem da je odlicna, samo neznam jel to stvarno tak bilo po istinitom ili wtf?
|
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
Yup, spomenuo sam Dopesick prije nekih mjesec dana. Čudno da se nije uhvatilo.
Istinita je priča. Proguglaj malo familiju Sackler i Sackler Foundation. Nema što nisu financirali u modernoj medicini po cijelom svijetu. Od bolnica, laboratorija, istraživanja…. Jedni od najmoćnijih, ako ne i najmoćniji ljudi u medicini. Jedna od najboljih serija koje sam gledao ove godine |
je je. ja je imam vec pripremljenu. cim zavrsim sa mr robot, koji me iznenadujuce lagano razocarava nakon halt and catch fire savrsenstva, bacam se na dop :D
:chears: |
The Comey Rule
meni se ovo svidjelo skroz. samo se pitam kolko je istinito obzirom da jako malo o tome znam iz "stvarnog zivota". |
Strasno, a onaj glumac koji glumi tog Sacklera je strasan, nije valjda ovaj u stvarnosti takav. A glumio je taj vise tih cudnih likova...
Pa jel se taj Oxycotin jos trosi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dopesick je odlična serija, a materijala iz svakodnevnog života obitelji Sackler ne nedostaje. Citiraj:
Trump je sam po sebi igrokaz otkad postoji, a Amerika se bude još desetljećima vadila iz bunara u koji je upala s tim preCjednikom. |
Gleda tko dextera s09? :kafa:
|
|
Opa! Ovo bi moglo bit dobro :) Based on the beloved anime series, koju sam poceo gledati al' nisam nikad pogledao do kraja.
|
Onda ne gledaj ocjene kritičara :D
Bolje se vrati animeu, koji je remekdjelo. |
Citiraj:
|
novi materijal izlazi. S9, ilitiga kako bi ameri rekli revival. oce jos love da skupe, a mene strah da ce samo zasrat seriju
|
prije tjedan dana smo komentirali da ne može završiti lošije od s08, tako da nek samo useru :D
|
Meni je Foundation jako dobar. Poštena osmica. Neki likovi me iritiraju, ali vidi se da radnja gradi temelje (pun intented :)) za nešto šire. Brother Day mi je odličan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:35. |