![]() |
koliko ja znam i u manualnom je poželjno promijeniti ulje. kod mene nitko ne želi promijeniti ulje osim ovlaštenog servisa koji trazi 7200 kuna, od toga je 6500 ulje , a jedan je sat rada, drugi se ne usude i nitko nije radio na takvom modelu. inace kad bi htjeli, cijena bi bila oko 3200 kuna.
|
Rađe ga voziš dok se ne razleti i onda uzmeš drugu getribu. :D
|
netko mi reče da je cijena rabljene cca 7000€ vj se preventiva vise isplati, iako tek je na 185k, trebao bi jos dosta i da se ne dira nista al jbg, aj ga znaj :D
|
Citiraj:
:lol2: Zamisli onda moje radno mjesto kad mi hrpa takvih dolazi dnevno... :D |
Čekaj dok počnu TAMiće nuditi pod zamjenu, Golfove 1/2 1.6D zamjenu ključ za ključ bez nadoplate itd
|
Citiraj:
|
moze neka preporuka za auto do 5k eura
to ce biti prvi auto pa ne zelim uzimat nis skupo da mi ne bude zao kad ga budem lupao po parkinzima vecinom se ce vozit jedna osoba, kratke relacije 15km do posla, i tako nazad, tako da dizel otpada prvi izbori su mi honda jazz radi pouzdanosti i clio 3 radi dijelova i jeftinih servisa mozete slobodno staviti linkove tu ako se smije, ako ne moze meni na PM |
Znači manji auto do 5000eura, benzinac.
Grande Punto/Opel Corsa, blizanci na istoj platformi. Kod Grandea 1.4 16V koji ide jako dobro, ili ak ti to nije bitno, 1.4 8V, ili kod novijij je to 1.2 8V, nit neide niti troši Na tim kratkim relacijama, veći auto i motori će ti trošiti dosta |
Imaš i recimo Ford Fiestu 5.gen. Daju se naći i dizelaši i benzinci za dosta manje od tvog budžeta. A bilo bi dobro da ti ostane 500-1000 eura za servise. ;)
|
Je, Fiesta je prekrasan i odličan auto, skroz zaboravio na nju
|
Citiraj:
pito ga jel citao oglas, veli da je, a ja velim pa jel pise da je samo prodaja bez zamijena, a onda mi veli nek prodam crijep??? reko mu prodaj ga ti pa dodi s parama po auto :banned: |
Ne ulazom u rasprave s takvima, oglas napišem detaljno, tak da jedino me može pitati gdje se auto može pogledati. Ta pitanja o zamjenama za odojke, prikolice stajskog gnoja, creina cisterne-samo poklopim
|
Citiraj:
|
Uff, kad ih viđam po moru kak u tome dostavljaju vodu......
|
Citiraj:
Ljudi imaju baš kreativne ideje. :D |
kad sam ja mijenjao slupanu mazdu 626 za nešto... ono bilo šta malo gradsko i da ima klimatizacijsku napravu.
majko mila šta sam sve dobivao na ponudu, valjda jedino nisam dobio skuter sa objašnjenjem da sam cijelo vrijeme na zraku. |
Imao sam odmah 2 min nakon objave oglasa kupca za 16k, al ja sam škrt pa hoću 17k. :D I još par kasnije za 16k kn. :D
Sva sreća nisam imao zamjena zasad. Ajde, za neki Fiat Stilo... Sad Megyja koristim da mi stoji iza "novog" auta, da ga neko ne udari. :D |
Trebao si onda staviti pocetnu cijenu 20k, svejedno bi te zvali i kad bi spustio na 17 bi prodao. Ljudi zivkaju i kad precijenis auto 500 eura, cisto zato jer misle dobiti nesto "ispod cijene". :D
Ima caka i treba zivaca za sve te bisere. Shvatis dokle ljudska glupost seze kad prodajes auto. |
I kad kupuješ, i kad kupuješ.
Nikad ništa nije isto kao u oglasu. :D |
Citiraj:
Na slikama jedno, uživo drugo, nije problem ak je auto u okolici za pogledat, al kad potegneš 300km da bi vidio nešto što je lik prešutio, da poludiš |
:D |
Citiraj:
Ispod Vukovarske iza Tommya Kako mu/joj je ovo samo uspilo Pa rampa je siroka bar dva metra, i vidljiva, i tu je od davnih dana xD |
Kolege trebam pomoć!
Kupujem prvi puta u životu automobil. I to rabljeni. Našao sam si renault clio 1.2 za xy iznos sa xy kilometara, uglavnom 1,2 benzinac mislim da je to dovoljno navesti. Zanima me točna procedura sa okvirnim iznosom davanja, dakle ja kupujem prodavač prodaje, koja je procedura da je auto moj i da ga mogu voziti. Možda se čini glupo pitanje ali svaki moj frend priča drukčije. Jedni pričaju samo o javnom bilježniku, jedni o papirima o prijenosu i policiji, drugi pak spominju i neki porez od 5% ? Što i kako? Na što paziti? Razlika nove tablice ili koje već ima auto? |
Citiraj:
Što se tiče pacijenata kada proadjete aute, uvjiek se sjetim jednog koji je rekao radniku na INI da stavljaju vodu u plin, pa je ovaj otvorio bocu i sa upaljačem napravio plamen i rekao "vidi kako voda gori" :roller: |
Znate li nekog u ZG, tko je 'ulovljen' okom novopostavljenih kutijetina od kamera, popušio ticket zbog prekoračenja brzine?
http://i.imgur.com/QFw66U4.jpg Naime, čuo sam kako navodno te kamere nisu u funkciji zbog tehničkih razloga, ali kako, opet navodno, imaju prejak psihološki učinak na vozače te kako time gotovo potpuno ispunjavaju svrhu. U prilog tome možda govori činjenica o klasičnim sačekušama prometne policije što se i dalje stacioniraju nedaleko tih kamera. Npr. murja i dalje uredno stoji na spoju Heinzelove u Slavonsku iz smjera juga. Ako netko ima info, pored ovih prometnih pričâ iz birca, i još k tome iz prve ruke, bio bih zahvalan na informaciji. P.S. Ne divljam niti namjeravam, već me čisto neobavezno zanima. :) |
Citiraj:
zato sto ako ne prodaju nista osim benzina su visak na benzinskoj :D , vani je to sve automatizirano, pa racunaj kolko ustede mozes imat..todorić već ima automatsku naplatu ak se ne varam na benzinskoj |
@karabaja
Nisam iz ZG, no te nove u OS itekako rade. No valja napomenuti kako kutija ima više nego kamera pa se mijenjaju na tjednoj bazi. |
Citiraj:
Samo kod nas stručnjaci mogu namontirat kamere na jednu jedinu "brzu" obilaznicu u gradu i to stavit 4 kamere u 5 kilometara. |
|
taman iz hajnclove izašao :D
|
Nemogu mu nista kad nema rege tak da moze pored murije prolazit kolko hoce.. Kad prelazi preko lezeceih sve mu ovo dolje nabija.. Isal je tam kod dzamije na Borovju a pracen je od tvog kvarta..
|
išo odjavit auto :D
|
Citiraj:
S tim ugovorom na poreznu gdje te oderu sa 5% vrijednosti auta po njihovom katalogu, dok ponegdjeza auto stariji od 10-15 godina proznaju čak samo cijenu na ugovoru koja je, redovno, manja od realne. AKo su tablice sa istog postajog reg. područja, mogu ostati na autu, u tom slučaju ideš samo na policiju da dboiješ novu prometnu To se napomene u ugovoru-tablice ostaju na vozilu/novom vlasniku. Ako si s drugog reg. područja, ili bivši vlasik odjavi tablice pa tebi da odjavljenu prometnu, ideš na tehnički gdje dobiješ nove, pa na policiju na ovjeru prometne ili odmah sve riješiš na policiji, ili ti odjaviš na policiji i odmah dobiš nove |
|
Nepotrebno mu je tak dugo svirao, ja uvijek imam strpljenja za one koji ne skuze da imaju odvojenu traku za spajanje. Bolje da stanu nego da izlete.
Ali reakcija je priceless. |
Komentari ispod videa nisu baš naklonjeni snimatelju...a smijeh tek :D
|
|
Iskreno me ganuo do suza. Skoro da mi ga je zao.
|
ma lik je iskren i jebe mu se, predobrar oglas, ''Farovi su malo požutjeli, nije ni čudo jadni, šta su sve vidjeli sa mojom ženom i koliko im je puta život prošao pred očima.''
:D :D :D |
Eto čovjek je opisao auto na način kak je jedno 50% auta na njuškalu za koje piše da su dobri, čak i odlični.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:01. |