![]() |
Ovaj novi Dracula untold je poprilično solidan film.
Nije dugačak (što je plus), ima smisla i uz malo čiza to ispadne ok. Bar neko osvježenje nakon twiligt gluparija. |
Tucker and Dale vs Evil
Klasična zajebancija na sve teen horrore. Ima dobrih fora ali ipak je to parodija :D |
Citiraj:
A ovi današnji Bondovi, naričito sa Denijelom, su čisti akcijski filmovi, a to nije poanta.. I iz tog razloga ih niti ne gledam. |
Craig je i meni odličan. Ovaj Bronsan mi je previše "metroseksualan" ili
kako se to već kaže politički korektno za pederastiju danas. |
Craig i povratak korjenima su spasili serijal.
|
znam da je vec bila rasprava o Lucy
ali ajme meni koje sranje :D /end of jadanje |
Stigao trailer Minionsa :goood:
|
Pogledala Annabelle...i nist posebno ...
|
Ljudovi trebam nekoga tko udara po 3d muvijima da mi se javi na PM, ASAP :)
|
Samo reci kaj te žulja :D
|
Ide tko gledat Interstellar?
|
Ja.
|
Citiraj:
Ja cu cekat torrente :( |
To košta :fiju: :p
Budem. Bolje mu je da bude dobar. |
Citiraj:
Ah vidjet ces :D |
Gledalo se jučer za 11 kn/film na cinestar rođendanu :
The Fury :goood: Stvarno mi je ovo dobar film. Al ono, dobar ratni film. Dracula : Untold PG-13 Dracula? WTF? Ja sam mislio vampirski film. Al ajde, barem ne boluje od twilight sindroma. Iskače iz svih Dracula do sada snimljenih. Ovaj Vlad Tepes bi riješio ISIS za 2 sata. Početak slabiji, druga polovica filma znatno bolja. Gledljivo i ne traje predugo. |
Prije možda 2-3 godine sam gledao jedan film ...
Mislim da na početku tip ukrade nekom gangsteru novčanik u restoranu pa se predomisli te ga vrati ...ili spriječi nekog u krađi novčanika. Poslje film ode "nigdje" a radnja teče sporo do kraja koji ide na živce no u siječanju mi ostala odlična kinematografija . Zna netko naziv filma? |
Citiraj:
Odgledala i kornjace :D |
Iako sam dosao pospan na Fury pospan i umoran ( u 23 sata ) i ne bas odusevljen jer ne volim ratne filmove,samo cu reci drzao me budan do kraja :)
Nisam neki filmoznalac i kriticar,stvarno mi se svidio film od glumaca,same glume,radnje i svega ostaloga,samo je malo ono pred kraj nategnuto,ali oprastam Sad Interstellar uff nadam se da nece biti razocarenje |
Citiraj:
|
Jucer u cinestaru, 11 kn karta reko idemo ja i moja bolja polovica bacit oko na Gone Girl . Pocetak onako, dosadnjikav, i onda krece zaplet koji je fenomenalan, pun obrata i odlicnih scena i onda dodje kraj koji je takvo sranje i dafuq? da sam htio bacit nesto na ono platno i oplakat. Kako imbecilno unisteno prijasnjih 139 minuta, to samo moze ovaj film. Jedina svjetla tocka su sise ratajkowski, divan prizor :D Nas dvoje se samo pogledali i izasli, zao mi ko psu sto nisam isao gledati fury.
Zbog sisa i zapleta 3/10. |
Expendables 3, stvarno čisto opuštanje i zabava, čisto dobar film.
:rambo::rambo::rambo::DualWiel::DualWiel::DualWiel::CoolRamb::CoolRamb::CoolRamb::Machineg::Machineg::Machineg::suicide::suicide::suicide: |
Citiraj:
Je super je film |
Citiraj:
Al nekak mi je dvojka bolja, pa jedinica, pa onda trojka.. |
Da i meni je trojka zadnja
|
Meni je Expendables 3 poprilično loš. Ne znam zašto. Jednostavno nema ono nešto što imaju prethodnici. Očito sam previše očekivao.
|
Banderas je car :D Nasmijao se :D
|
Fury je ok. Podsjeca na dobre dane CoH..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |