![]() |
Da. Golden eye mi je odličan. Ostali sa Pirsom su odron...
|
Nicolas Cage vjerno nastavlja sa svojim trash (aka pravo smeće) žanrom :D
Left Behind |
Ubijte me, no volio sam prije Cagea pogledati u filmu. I dodje mi da placem kad vidim na sta je taj lik spao :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pogledah godzilu neki dan,žali bože vremena. |
@Mileni - Također.
A što je najbolje ne tako davno je imao super filmove i onda je spao na ovakve shitove. Karijera mu otišla baš doslovno u pm. Šteta |
Bio na pretpremijeri Furya al tek sad pišem(iz tehničkih razloga :D )...
|
Citiraj:
Thx :D |
uff meni je šon konerijev bond predobar
najvise Dr.No i Goldfinger iako kad su na HRT-u davali sve serijale uzivao sam i sa rodžer muuurooom :D |
Citiraj:
|
Fury je meni bio baš odličan,ali hvala bogu da ima "the" scena...film je :)
|
|
Kate Upton + Leslie Mann ?
More trajati i 109000 minuta :D |
Za Leslie Mann imam osjećaj da se previše trudi biti smješna, a ne ide joj. A Kate Upton nema ni tračka inteligencije.
Sa Bondovima su jaaaaako zastranili u ovim novima, tek su se sa Danielom Craigom vratili na nešto kvalitetnije. |
Citiraj:
Ko da je to bitno :D |
prije dva dana sam pogledao original - Night of the Living Dead (1968). nelos film svakako, mogu si misliti kakve su reakcije bile te 1968-e da se ovako sto snimi ili dogada, ono............
jucer pogledao remake od iste postave, Night of the Living Dead (1990). koliko svjeziji film i moderniji, nisam mogao vjerovati da je film star preko 20 godina. da, tada je ta tematika vec dobro prozvakana i ima par scena skroz nepotrebnih, podosta konverzacija se moglo kvalitetnije odraditi, mozda i promjeniti kojeg glumca......... odlican film, ovo bi svakome preporucio za pogledati, dok original samo zagrizenim horor - zombi ljubiteljima. |
Citiraj:
Ne znam, baš sam se par puta tokom gledanja zapitao zašto ovo gledam. Totalno neinovativan film, po meni. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Cim vidim onaj blentavi pogled... Ajde bok. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
na žalost tako je, meni se fury sviđa samo zato što je jako malo filmova te tematike pa u nedostatku istih i ovaj mi je VAU, ali što se logike tiče, nemojte ju koristiti ako ćete ga gledati :D
|
Citiraj:
dok, ovo je sve starije sto ja gledam :). od novoga stvarno niti ne znam sta je izaslo, ima tona stari(iji)h filmova koje sam gledao jako jako davno ili nisam uopce gledao. skuplja se kolekcija upravo takvih filmova, ne nuzno sa zombie tematikom. primjera radi, ovo hororci pod Hammer produkcijom. da, sve redom starija godista, ali dobar film je dobar film bez obzira nakon koliko godina ga pogledao........... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Piece Brosnan je više sci-fi Bond sa puno gluposti i idiotizama. Craig je moderan Bond sa kolko-tolko realnim radnjama i dobrom izvedbom. Kad usporediš Brosnana i Craiga razlika je dan i noć. Ne možeš očekivat da će biti isti kao i oni koji su se snimali 60-ih. |
Citiraj:
|
kaki đejms boss jel znade tko đe nađem tits za STEP UP ALL IN ? nije za mene ja sam alfa mužjak ja gledam betmena :)
|
Pogleda District 9
SF kako bedak romantik postane pametni VZ ali ostane romantični bedak ?? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:05. |