![]() |
@Trek
Ja bi enterprise i tng, kaj tražiš zauzvrat?:beer: |
Brijem da bi poludio od toliko St-a:clap:
|
neznam, ja ne prodajem :D samo se trejdam :)
uglavnom zelja 24/7 st meni se ostvarila :) heheh ds9 sam odgledo od s5 do zadnje epe u 14 dana :D pa si broji kolko je to na dan cijeli ent u roku od 10 dana :) i sad bas dok ovo pisem u pozadini se skida s4 e9 :D ako je neko zainteresiran za trejd nek se javi na pm. rado pomazem kolegama trekkerima ;) cijene nema samo razmjena ja tebi st ti meni filmove muziku i sl.... e da ima ;) mora mi se platit pivo, tamno ;) e da mali note tng je neslavno strado i cekam nove dvde stari su sad u vjecnim lovistima... |
Došla je 7 od 9 : nuts :
Konačno je počelo s Borgom. :clap: |
ispricavam se ako se to vec spomenulo (nisam imao vremena gledati kroz ovih 150-ak stranica threada), ali zanima me ako netko ima link za neki kvalitetan prikaz vremena u star treku.
znaci, neka lenta vremena ili tako nesto, koja prikazuje dogadjaje u ST serijama. nasao sam nekoliko na internetu, ali te su neke stare, iz 95. i slicno, prije doba voyagera... hvala |
|
Citiraj:
sad je barem došla 7 of najn pa bum imal kaj gledati ima da mi čuvate ovaj forum dok me nema Live long and prosper ( bez HT-a ) |
Ewo tek sam se joinal na forum i vidim Ster trek post. Cool .
Inace sam veliki fan DS9 i ST NG. Zanima me sto mislite o zadnjoj sezoni (4) od Star Trek Enterprisea. Nekako su mi se pocele buditi nade ovih par zadnjih epizoda. Procitao sam negdje da su dobili novog rezisera pa je to mozda uzrok. |
Nisam baš čito sadržaje ENT-a, ali sam zato vidio prvu sezonu i dosta je napeta i zanimljiva, ali je glupo što se ne drži kanona:rambo: ipak je ST ST:beer:
|
sve snimljeno odgledah :D
many coto sad producira... B&B su po meni budale ali dobro... ent, s1, doadno i glupo, s2 malo bolje, s3 zakon i zanimljivo, s4 prejebeno! s3 je cijela jedna prica, s4 je ovo za sad bilo par puta spojeno epa i to je super po 3 epe u komadu i to sa zakon radnjom :D fakat ak ent ovako nastavi bit ce zakon... |
sada sam ponovo pratio ove epizode sa Borgom i opet sam se ufurao! Species 8472 Rules!!!!
|
dobro mi je kako su povezali genetski modificirane ljude (ne znam kako da ih nazovem) i nastanak Date. A i ove epizode sa Vulkancima su cool.
|
o da borg i species 8472 roXaju, mislim da mi je species 8472 najbolja rasa, jedini koji je mogu premasiti sa cool faktorom su Q :) i sada se samo nadam da nece HRT pustat sabor vise, bilo ga je dosta..
P.S. nemojte previse spojlerat ENT plz naznacite il pisite bijelim :) meni s1 nije dosadan i glup, kak ce mi onda bit ostali :clap: |
pa da 8472 je tehnološki najnaprednija rasa, osim Q ali oni se i ne ubrajaju u to sve jer su kao bogovi svemogući su.
|
Najbolja mi je bila ona epizoda kad su se Reed i Trip naroljali očekujući smrt:D
|
Citiraj:
|
You will be assimilated!:p
http://www.startrek.com/imageuploads...n02/120x90.jpg P.S. Kako se stavljaju slike tako da se odma vide u poruci? P.P.S. Riješeno! P.P.P.S. Kurac riješeno:smoke: |
Citiraj:
btw je ko gledao sada onu epizodu voyagera kada Chakotay padne na onaj planet gdje se bore pa ona rasa Kradi su isti Predatori??? |
Stisneš http i tam staviš link gdje se ta slika nalazi.
Gledo sam i Kradi su pljunuti predatori. Kako obožavam epizode s Borgom sve pršti od napetosti. Sabora neće biti 2 TJEDNA!!!:D :beer: :clap: :clap: :clap: |
Ostat će mi dugo u pamćenju kad je Sedma rekla Kimu "Take of your clothes" kako bi "istraživali društvene običaje ljudi":D
|
Da, jeste vidjeli Harry izbezumio frajer se zamalo upišo u gaće. 7of9 je prava man killer
|
Harry se usro ko grlica. :D Da mi 7 of 9 kaže da se skinem ne bi mi ni sekunda trebala. :rolleyes:
|
Citiraj:
|
Ma sam nek asimilira. Užitak se plača. :D
|
ja bi seven dao malo spermo sonda
|
Meni kad bi došla "You will be asimilated" reko bi joj"Who cares babydo it to me!":D
|
E, dečki, dečki, na riječima smo jaki, ali da cura ko Sedma ti dođe i kaže take off your clothes...Harry bi bio mila majka ;)
Anyway, danas je bilo dobro ( samo ne znam kako se zove epizoda, ono sa nevidljivim alienima na Voyageru koji rade eksperimente)...hehe, kako je Janewayica popizdila :D ... predobro, žena je opaka, da vidimo Picarda kako bi on reagirao... Jedino mi je žao trebe koju je herc strefio (dobra...) i što onom drugom brodu prilikom napuštanja nisu uputili jedno fotonsko za rastanak... inače, epizoda ROX!:D |
Epizoda se zvala "Scientific Method".
Sutra će bit zanimljivo, sudeći po startrek.com:beer: |
Da jučer je bilo stvarno odlično.
|
star trek je definitvno jedna od najboljih serija...ever:clap:
...najbolji mi je the next generation, ali ni voyager isto nije los...makar mi kapetanica nekad malo ide na zivce:D ...u voyageru su mi najbolji the doctor i tuvok...imam jednog frenda koji je jako slican tuvoku...ono, cista logika...skoro bez emocija...ali ja ga svejedno volim;) |
I meni je najbolji TNG, Voyager je dobar, ali nekoliko epizoda DS9-a (npr. "Changing face of evil") je nešto najbolje ikad snimljeno:)
|
meni su najbolje epe all time:
DS9 1. The Way of the Warrior 2. Call to Arms 3. Sacrifice of Angels 4. AR 558 5. Tears of the Prophets 6. The Changing Face of Evil TNG 1. BoW 2. AGT Voy 1. Thinker Tennoar Doctor Spy ENT 1. Vulcan arch u s4 2. veliki dio sezone 3 posebno Azati Prime i sam kraj sezone 3 tos ima par dobri ali tos je izvan konkurencije Nije ono top lista neko kako su mi padale na pamet :) |
Jooo prolaze me trnci dok Damar objavljuje rat Dominiju u "The changing face of evil", mislim je da su Kardasijanci pi*ke al su barem ponosan narod:rolleyes:
"The way of the warrior" mi je isto odlična, masni fajt sa Klingoncima, zatim ona epizoda poslije kad su Sisko, Worf, O'Brien i Odo glumeći Klingonce otkrili changelinga (lažni Martok) u klingonskom stožeru, a već iduća epizoda je kad su našli srušeni dominionski brod, ove tri epe su išle jedna za drugom na početku 5. sezone i te su mi među najdražima. Moram još istaknut "One little ship", kad su sa umanjenim šatlom letjli po Defiantu, definitivno odlična epizoda. :beer: :beer: :beer: |
Apocalypse Rising ili tako neke se zvala ova kad otkriju da je ovaj Martok bio ččejnđlink :) što je to glupo ime :)
|
Badda Bing-Badda Bang - pljačka kasina :beer:
|
Meni su skoro sve epizode dobre osim onih sapunjastih
|
Jeste gledali onu epzodu sa Krenima.Kada Voyager dobi pub kurac batina i još je sposoban letiti ,a u filmu Enterprise E(najbolji brod flote) se raspadne nakon 2 torpeda
|
Naravno da smo gledali, zapravo meni je nestalo slike pri kraju drugog dijela (zadnjih 7-8 min):rambo: :rambo: tako da večeras snimam.
Voyager zdrobi borgovsku kocku, a jedna takva pokopa 39 brodova u nekim drugim serijalima.:clap: :clap: "Pure Logic", reko bi Tuvok.:clap: |
Meni su voyager epizode nekako bezveze. Najjaci mi je doktor dok onu kapetanicu ne podnosim (kako govori i sl.). Za razliku od DS9 gdje mi je cijela ekipa pogodjena do jaja (narocito Quark,doktor).
Aha i jedna preporuka za sve trekkie (buduci da je u zadnje vrijeme susa).Pogledajte Battlestar Galacticu (ove godine je startala). To je remake ali je najjebenija sf serija (naravno uz ST). Miniseriju sam gledao (traje 3h) od 1AM do 4AM i onda jos prve 2 epizode serije do 5:30AM i onda sam se digao u 9h i vozio od LJ->RI. Prica, likovi, efekti, kamera,muzika ma sve za 5. http://www.imdb.com/title/tt0407362/ |
imam nesto BGa doma, bas me zanima, budem pogledo ove praznike...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:30. |