PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Top Gear@BBC (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63897)

Pupo 01.01.2012. 15:59

Kako nema kad je to trebalo biti prikazano u jednoj od emisija, odn. taj dragster. Al su na kraju mogli prikazat samo udes.

I da, nije ga bilo par epizoda ak me sjećanje dobro služi. U emisijiama su bili samo clarkson i may.

Flatline 01.01.2012. 18:33

U kojim epizodama ga nije bilo ako se sijećaš ?
U prvoj epizodi 9 sezone su prikazali taj dio sa Vampire dragster-om i bile su tri vožnje.

Burko 01.01.2012. 19:24

ajde, dosadni ste vise kad je hamster imao nesrecu.

dakle, izmedu 8. i 9. sezone je imao na testiranju dragster, i da bi iskoristio vrijeme koristenja staze (do 17:30) i da bi potvrdio rekord po guinnessu (mora ici u oba smjera) za najbrze kopneno vozilo u GB-u, isao je drugi put s max brzinom. prvi put nije palio afterburner, koliko se dobro sjecam.

pri negdje skoro 300 milja na sat je desna prednja guma pukla, zaneslo ga i to je to sto se tice nesrece. no iz samih epizoda nije nedostajao nimalo, jer u prvom epizodi devete sezone su JC i JM ga docekali s onim plesacicama i konfetama i stepenicama kao s aviona pri iskrcaju/ukrcaju.........
i da, proveo je 4 mjeseca na lijecenju, kako rekoh, vrijeme izmedu sezona. bas maloprije pogledao u par minuta prvu epizodu devete sezone...........

zkljaja 01.01.2012. 23:46

Ja se nadam da ova sezona nece imat 5 i pol epizoda od kojih su 2 wow, a ostale tak tak...nakon cega slijedi 6 mjeseci stanke....

Bravo 02.01.2012. 18:15

Na HRT-u idu sezone od 2002.

1v@n 02.01.2012. 18:17

Ide 9. sezona, od 2007.

Bravo 02.01.2012. 18:19

Je, krivo pročitao:chears:

Franf 02.01.2012. 19:34

Nadam se samo da ovi naši ne planiraju sinkronizirati sve kao sto im je to obicaj u dokomentarcima...

1v@n 02.01.2012. 19:56

Tekst čitao Miljenko Kokot, preveo Saša Kolka :D

Pupo 02.01.2012. 20:10

Čitam plot malo na stranicama HRTa, i piše za Hammonda "Richardov automobilski ukus može se sažeti u dvije riječi - "Land" i "Rover"." Ko tu koga, di je Porsche? :D

EDIT:
Rego se na njihov forum da im ukažem na propust :D al mora se čekat aktivacija od admina :/

syss 02.01.2012. 20:11

koji mrtvi land rover... ako netko voli land rover, onda je to klarkson.

range rooney :D :D

syss 02.01.2012. 20:47

srećom nije sinhronizirano ;)

Starsailor 02.01.2012. 21:03

Super je gledat ove stare epizode u dobroj kvaliteti. Serija je bolja još jedno za duplo ovako.

Wolverine 02.01.2012. 21:49

Zašto su počeli od druge epizode?
I zašto stoji da ima samo 5 epizoda?

:nono:

No ajd, bolje išta nego ništa :D

Franf 02.01.2012. 21:50

Da... Hammond = Land + Rover
land jer voli offroad a i vise se puta napominje da je "farmboy" + rover jer voli vozila...
Stvar je u tome sto je clanak samo preveden s engleskog i serviran. Na engleskom ima smisla.

Cak i da nije tako definitivno su mu drazi stari Land Roveri nego Porsche. Vise nego cesto napominje da mu je Defender najdraze vozilo

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 2063407)
Zašto su počeli od druge epizode?
I zašto stoji da ima samo 5 epizoda?

:nono:

zato jer je prva epizoda devete sezone poprilicno koncentrirana na Hammsterovu nesrecu i nije bas zanimljiva da bude uvodna epizoda...
Vecina ljudi bi pitala tko je taj i zasto nas zanima njegova nesreca od prije 10 godina.....

Ako izbacis nju i polar special to je to... special sigurno nisu dobili u sklopu paketa od jedne sezone... :fiju:

syss 02.01.2012. 21:58

prvu će staviti ko specijal jer je sam specijal dio nekog drugog paketa :D

Wolverine 02.01.2012. 22:07

Citiraj:

Autor Franf (Post 2063411)
zato jer je prva epizoda devete sezone poprilicno koncentrirana na Hammsterovu nesrecu i nije bas zanimljiva da bude uvodna epizoda...
Vecina ljudi bi pitala tko je taj i zasto nas zanima njegova nesreca od prije 10 godina.....

Ako izbacis nju i polar special to je to... special sigurno nisu dobili u sklopu paketa od jedne sezone... :fiju:

Ekšli 15 min je utrošeno na Hammonda. Ostatak je normalan.
''Test'' XKR-a vs AM V8 Vantage
Jamie Oliver kao gost
I naravno zajebancija s popravljanjem cesta.
Normalna epizoda, no OK.

No ajd bar su ostavili US special.

Franf 02.01.2012. 22:18

@Wolverine
Znam...
Pogledao sam je nabrzinu nakon ove na HRTu jer mi nesto nije stimalo. I dosao do zakljucka da nije bas za upoznavanje publike.

I zezancija s cestogradnjom je smjesna tek kad shvacas da James "nema" smisla za orjentaciju a preusmjerava promet, Jeremy bas i nije najtakticniji a drzi motivacijske govore. Pa zezancija sa health & safety brifingom itd itd. Kljuc kuzenja te sve zajebancije je u poznavanju likova.

Uglavnom mozda sam u krivu ali ja mislim da su Veyron, Alfa, Audi, Mazda i Grant bolji za prvu epizodu i da je to razlog kretanja od druge epizode

Ordem 02.01.2012. 22:23

hoce li prikazati special i koji ce to special biti?

btw nemogu fakin vjerovat koja je razlika gleda ovo na plasmi u full HDu, kao da gledam sasvim drugu emisiju..

i jel se nekom drugom cinilo da je epizoda puno krace trajala nego kad se gleda na kompu odmah nakon emitiranja?^^

Bokygs 02.01.2012. 22:35

Izrezali su cca 6min newsa (vecinom gdje u "originalu" predstavljaju nove-sad stare,modele),za dalje neznam jer sam prestao pažljivo gledat kod intervjua,dijelom jer sam prije ni mjesec dana gledao cijelu se9 na kompu :D
Prijevod je kriminalno loš...d6,understeer,itd:hitthewal::hitthewal::hitthewal:
Zar nema nitko na prokletom HRT-u tko zna makar išta o autima,moj mladji buraz bio bolje preveo :roller:

@ordem,special bi trebao bit USA,iskreno se nadam da ga neće preskočiti,a
ako preskoče speciale između sezona(polar im je 1.) onda stvarno :rolleyes:

Ordem 02.01.2012. 22:54

ono u USA kad se voze u 3 nova americka auta (svi morali kupiti aute zato sto im proizvodjaci nisu htjeli kupiti)
u pocetku svi srali po svojim autima, na kraju svi rekli da su im auti jako dobri?

ili USA specijal u kojem idu sa onim krntijama po jugu zemlje u najvecim zabitima i skoro dobiju batina?

syss 02.01.2012. 22:56

ti nisi baš shvatio tu epizodu i zašto su ti auti ispali dobri?

Bokygs 02.01.2012. 22:58

Ovaj ;)
Citiraj:

Autor Ordem (Post 2063500)
USA specijal u kojem idu sa onim krntijama po jugu zemlje u najvecim zabitima i skoro dobiju batina?

btw. Majke mi,ovi hrt-ovci nisu NIMALO normalni.
Taj special traje 59min i oni su ga SKRATILI na 50,jos tu mozemo izbacit 5min zbog reklama izmedju tg i dr. house:rolleyes:
Ovo im je jedna od najboljih emisija u jaaaaaaaaaako dugo vremena i oni je shebu sa svojim editiranjem.Puj...đelo hvala ti na odabiru,al ja cu se drzat "originala" koje sam i prije gledao...

1v@n 02.01.2012. 22:58

"Krntije" su u ovom specijalu, a epizoda s modernim amerima je bila redemption zbog hillbilly specijala :D

Franf 02.01.2012. 23:02

Ljudi me pretekli...
uglavnom taj prvi special s rednecksima i krntijama je u 9oj

Speedbreaker 02.01.2012. 23:03

Meni je bio vrh prevođenje "top enda" kao "prednji kraj" dok je hammond pričao o svojoj rx-8...
Očito je da to prevodi netko tko nema veze s autima.

Ordem 02.01.2012. 23:07

Citiraj:

Autor syss (Post 2063502)

epizoda je bila mlaka (za top gear pojmove) i dobio se dojam da je napravljena cisto da se uvuce amerima u guzicu (ovo je mislim jedan od onih losijih specijala..)

btw kakve su to fore sa editiranjem emisija i izbacivanjem odredjenih dijelova? nisam primjetio da je HRT to ikad radio, a sad ce to radit na jednoj od najboljih emisija ikad?

Franf 02.01.2012. 23:07

Citiraj:

Autor syss (Post 2063502)

Možda zato jer ih je ganjao Bruce Willis i crni helikopteri
:roller:

O9g1 07.01.2012. 00:59

Prejaka mi je bila ona epizoda di uspoređuju Alfu Breru, Audi TT i Mazdu RX8. U muzeju su bili posebno inspirirani LOL

Pupo 08.01.2012. 17:54

Citiraj:

Top Gear Returns January 29th According To Latest TG Magazine
Mogli su stavit 31og...

zkljaja 08.01.2012. 20:00

I trajat ce do February 26th kako su krenuli smanjivat broj epizoda, a produljivat stanku....

Burko 09.01.2012. 09:16

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2063342)
Čitam plot malo na stranicama HRTa, i piše za Hammonda "Richardov automobilski ukus može se sažeti u dvije riječi - "Land" i "Rover"." Ko tu koga, di je Porsche? :D

tja, koliko se ja sjecam, hammond je poceo brijati na porsche bas nakon nesrece. mislim da je bas o tome bilo rijeci jednom nakon nesrece, JC da je nesto tako rekao, pojma nemam vise........

B3mt1 09.01.2012. 09:27

Citiraj:

Autor Burko (Post 2068805)
tja, koliko se ja sjecam, hammond je poceo brijati na porsche bas nakon nesrece. mislim da je bas o tome bilo rijeci jednom nakon nesrece, JC da je nesto tako rekao, pojma nemam vise........

oduvijek je volio porsch ....

Burko 09.01.2012. 09:32

sad, da li da se tjeram pogledati sve epizode do 9 sezone da vidimo tko je vise u pravu? mozda, ne........

kako god, ostalo mi je u sjecanju nesto bas to sto se porschea tice nakon nesrece. ustvari ne, kad je bilo ono hipnotiziranje kad malo bolje razmislim, kad su imali nekog lika sto je hammonda hipnotizirao u emisiji i rekao mu da ce ubuduce obozavati porsche.

koji je komentar na to? mislim, pitanje otkud su ovi s hrt-a vukli podatke o njima trojici i koji je datum toga sto su povukli, pa je mozda hamm i volio tada rovere :).

Ordem 09.01.2012. 17:51

hammond oduvijek voli porsche, u zadnjih nekoliko sezona nepodnosljivo puno

a rovera vole svi, uostalom kao i svaki moderan engleski auto sa dugom tradicijom.

Wolverine 09.01.2012. 21:35

Pederi su opet izrezali dio epizode :roller:
Recimo fali dio gdje bježe auto-cestom po onom nevremenu.

syss 09.01.2012. 21:49

dere se stara iz sobe "evo gledam top gir"... ma otišo i pogledo ameriku po valjda 5ti put, krepavali od smijeha :D

ona je inače pogledala par epizoda kod mene i sad sa titlom odlučila ozbiljno pristupiti problemu :)

Wolverine 09.01.2012. 21:58

Iritiraju me ta njihova prekrajanja epizoda.

syss 09.01.2012. 21:59

a gle... dobro da je uopće na naš televizor došao uopće top gir za kojeg realno zna šačica ljudi ovdje.

Ordem 09.01.2012. 22:23

kul, jos samo 3 epizode i nikad vise na HRT :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:21.