![]() |
Citiraj:
ebote jest ljepa grafika...:care: |
Ja sam dobio oko 4-5 fpsa ovako od oka, naravno niti Ati nije mogao u tako kratkom vremenu nesto spektakularno napravit, mozda u 8.13 bude za gta, al dobro ipak igra je Best game in 2008 meni barem, ko nam je kriv kaj neamo Alienwarea za 30soma :lol2:
|
šta ti pričaš kakav 8.13....to ne postoji, niti će postojat......hahahaaha......
|
Citiraj:
|
|
mogli bi posebno za GTA topic umjesto "Moj komp" uvest rubriku "Moj šrot"
|
Citiraj:
|
Kako otvoriti fajl benchmark.cli jer oću usporediti fps prije i poslije a neću pokretati bench ponovo
|
Citiraj:
C:\Documents and Settings\user\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\Benchmarks Tamo imaš text dokumente. Samo klikneš na neki od njih i abrakadabra otvori se :D |
ma imaš tekst fajlu u my docs/rokstar/gta4/benč
|
Oprostite na njubizmu :D ja sam gledao onaj fajl u pc/data. Fala
|
skuzio sad da igra bas ne pusi SLi...barem ne s tim beta driverima.
Dobro, kako i bi kad gotovo da uopce ne koristi ni jednu cijelu graficku. Ne bi se cudio da radi bolje na nvidiji jer umjesto da ju koristi za grafiku zapravo iskoristava CUDA kako bi rasteretilo procesor svojim idiotskim konzolaskim kodom :) Srecom pa je sve na tudjoj kanti pa me ne mogu zivcirati ni pare bacene na SLi ni na igru :D Usput, drago mi je sto su opet pocela svrsavanja na grafiku, nisam dugo na threadu vidio gluposti i divljenje efektima koje igre za normalne ljude imaju jos valjda od izlaska dx9.0c :D |
Evo mojih rezultata na rezi kojoj igram, samo si ja jos presaltam sve ha high i highest i smanjim viewing distance:
Statistics Average FPS: 40.10 Duration: 37.08 sec CPU Usage: 60% System memory usage: 65% Video memory usage: 89% Graphics Settings Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 25 Detail Distance: 37 A ovaj rezultat je reda radi usporedbe: Statistics Average FPS: 55.80 Duration: 37.03 sec CPU Usage: 74% System memory usage: 67% Video memory usage: 68% Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: High View Distance: 25 Detail Distance: 37 |
evo kako mi radi šugava igra na konfi iz siga :http://img504.imageshack.us/my.php?image=gtanu8.png
još tu dobijem koji frame vise nego u igri kao i svi ostali...jebo majku dao sam 300kn za nešto što ne mogu ni na medium igrat s fpsom iznad 30 konstantno |
smanji si view distance i detail distance i da vidis kako dobivas FPSe, a ne kuzi se u igri, jer si i tako non stop medju zgradama
|
meni s tim 180.84 driverima igra ima male lagove koji me živciraju (kao što sam već napisao), nazad bi instaliral 180.48 ili neke druge, pa me zanima, da li ih samo instaliram preko ovih bez da ove sad brišem ili...jer sad bi po tome na veću/noviju verziju drivera nazad nasnimal stariju verziju...inače ne brišem prethodne ali to zato jer samo nadograđujem drivere, a kaj sad da napravim?? znam da je debilno pitanje, ali može pomoć:)
|
skini XG verziju 180.84, meni rade super!
|
Citiraj:
EDIT: i da nek se zna još:Rockstar pederi,igru su nam sjebali!!!! |
Citiraj:
|
misliš na XTreme-G_180.84??
možeš malo pojasnit kaj je to za drivere i kak to da imaju na pol manje mb nego ovi 180.84 beta?? našel sam samo jednu verziju tih drivera, pa kaj njih nema za svaku grafičku posebno??? edit: još 10 misija i završil sam igru:D |
@LorD ClockaN
da, čini se da na SP2 vrti (po)prilično loše - ~22 FPS-a na LOW 1920x1200 na 8800GTX. |
Citiraj:
|
|
na to sam i mislil, inače samo instaliram preko već postojećih i nema problema...
btw kaj su ti XTreme-G_180.84 driveri??? |
Ako nije problem uploadajte slike na pce.hostili...max-save...itd...samo ne na imageshit! :chears:
|
|
Citiraj:
|
evo ovako.stavio nove winse sp3.stavio 8.12 drajvere...stavio igru na C i dobio nešto više fpsa i teksture su sve na mjestu...iako igra laga i na 35+ fpsa..to je do igre.
druge igre nisam probo ali gta ipak ide malo bolje... jedino što mi se događa a prije nije to da mi fps padne na 1 i nemogu ništa osim restart toliko sam jebeno ljut na rockstar da mi je sada stvarno žao što sam dao pare za igru RAZOČARANJE GODINE EDIT: duže mi trajalo instaliranje igre nego winsa..LOOL... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Najzece mi je kad im auspuh eksplodira. |
Evo jedne ironije teške.
ati 8.10 driveri Statistics Average FPS: 44.07 Duration: 37.94 sec CPU Usage: 63% System memory usage: 92% Video memory usage: 55% Ati 8.11 driveri Statistics Average FPS: 32.62 Duration: 36.29 sec CPU Usage: 54% System memory usage: 92% Video memory usage: 67% Ati 8.12 beta rc3 Statistics Average FPS: 37.73 Duration: 37.64 sec CPU Usage: 48% System memory usage: 91% Video memory usage: 67% Ati 8.12 final Statistics Average FPS: 19.60 Duration: 38.07 sec CPU Usage: 47% System memory usage: 92% Video memory usage: 100% Neznam zašto, ali sa zadnjim driverima gdje dobivam najmanje fps-a radi najbolje. Izgleda da su ati napravili svoj posao i sve radi više manje dobro. Oprez nakon svakog benchmarka vam ukljući clip capture pa da to iskljućite ako vam netreba. Trenutno je zadnji driver najbolji mogu igrati na maksimalnim postavkama bez problema sve high i na 100 |
Evo malo o autima u GTA koga zanima :)
http://www.gta4.net/vehicles/ |
Citiraj:
Odi ovdje: http://www.tweakforce.com/ i skini si driver... nije za svaku grafu posebno. ja nisam bio prethodni uninstaliravao.. ovijek koristim xg i niti jedan drugi.. |
ak su ti najbolji bili 8.10 onda skini 8.10 DNA !
http://downloads.guru3d.com/Videocar...fied)_c24.html |
Citiraj:
|
Bio sam na 58% i ono hop cup igra odjednom gotova! (26h 45min igrano) Sve je logicno, ali sam ocekivao da ce biti jos toga sobzirom na postotak..... a na sta otpada tih dodatnih kakti ne prijedjenih 40% nemam pojma..... Zadnja misija je stvarno :care: kao uostalom i cijela igra.....
|
Citiraj:
ja cu to duugo duugo igrat da si povecam dozivljaj :) |
Citiraj:
|
Danas bi kao patch izaci?
|
Citiraj:
EDIT: po pitanju onog page filea,kako da si podesim to ako ima 3 gb rama,stavio pod initial 4092 kao i pod recommended i jel se mora povecat i recommended ako povecam intiial? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |