![]() |
Previše mi se vuče na 8Mbit [BNET & Metronet] :smoke:
Horzaj požuri :D |
Horza ostavi se lizanja žaba i gljiva. :p
Primi se posla. Vuče se do bola. |
vec sam mislio da je nesta do optime a sad vidim da i drugima steka forum!
sta se događa! |
Jutros je malo bolje. :)
Hvala Horza. :) |
nesto malo ne stima u ovoj temi, poplavili linkovi - http://www.imagesforme.com/out.php/t375040_aass.jpg
|
Kad kopirate kodove s web šopova itd. sve sam obrisao.
|
Uffff u par navrata kompletni break down, to se desilo ~13+ h. Isto tako sam primjetio to sranje sa C/P sa NETa.
|
Jel moguce da jos niste uklonili stekanje foruma? Vec mjesec dana steka, anblivebl...
|
Mozda nisam pratio ili propustih neke novine u vezi Foruma?
No prvi put jos od starog "1.0" foruma, gledam kako je istom nakon postanog odmah evidentirano u "Nove poruke" pregledu. Tako bi trebalo i ostati. Ili je to mozda samo nusproizvod spomenutih štekanja :stoopid: |
O, to je već podosta tu, od prije 2-3 upgradea.
|
pa ja nemogu vjerovat da pc ekspert,pazi "PC EKSPERT" forum steka!pa tak mi nije dizo stranicu ni na 56k prije 10 godina!!!!pa wtf?o cemu se radi?jel treba kakve pare skupit da se to popravi?pa organizirat cemo da se skupi ako treba,samo dajte to rijesite da mogu normalno ulazit na forum!!!!!!pliizzzz:care::fala:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Horza :no2drug: ;) |
yep veceras se opet poceo vuc forum
|
zna on i sam da se vuce, koji k.... se stalno zalite
ako zna rijesit ce to, a vase jadanje i kritiziranje ne pomaze |
Citiraj:
evo, sad gledam s firebugom, stranica su uvijek loada najmanje 40 sek, a uglavnom i preko minute... |
Sad bi vam ponudio quad core dedicated server, al bi dobio bančinu... :D
|
Citiraj:
Jedino sto imas srece je sto nemas toliko prometa kao PCE, tvoj sajt bi se isto vukao kao crknuta kokos. |
Ajd sad, bez rasprave o stvarima koje nemaju veze s štekanjem foruma. I ne, naravno da štekanje foruma nema veze s procesorom servera.
|
pogledaj u logove sta ti ubija forum
|
Brisanje postova zbog spajanja...
Ne znam pametnije napisat naslov :D
O cemu se radi... Pa, zasto je onemoguceno brisanje posta prilikom editiranja posta kojeg sam vec napisao? Ja, brzoplet kakav ponekad jesam, postam dva posta za redom..i onda skuzim da ce me Jelc na svastari ubit' jer ne koristim multiquote (:lol2:) i idem spojit post tako da prekopiram drugi u prvi... ali onda ne mogu onaj drugi obrisati pa to opet mora raditi Jelc... i svejedno ce me ubit' :lol2: Moze li se nekako omoguciti to brisanje, ili da mi se bar objasni zasto ne postoji ta opcija, kao sto postoji npr. na forum.hr? |
To je ukinuto u trenutku kad su neki korisnici počeli zlorabiti funkciju, u raznim prilikama. Neću ih sad opisivati da ne dam nekome razne ideje. Isto tako, neki drugi korisnici revoltirani nekim odlukama uprave PCE-a je napustiolo forum, no iz samo njima znanih razloga su zamislili da su svi postoi koje su ovdje napisali njihovo vlasništo, pa su ih počeli brisati. Zamisli kako izgleda vodič za nešto, u kojem fali cijeli vodič :D a rasprava ide dalje i slični primjeri. Uglavnom, to je to.
Nije problem, jednostavno stisneš gumb prijavi post, napišeš"brisanje, dupli post" i netko će od moderatora reagirati. Neće te niko ubiti :D |
Isto ovako kako si triput morao kliknut na :D:lol2::lol2: klikneš na postove koje misliš quotat i nema problema:)
|
mislim da više ne bi trebalo biti usporavanja. ajd please javite ako bude.
|
A mogućnost brisanja samo x minuta nakon nastanka posta?
|
Citiraj:
|
Meni se opet randomly vuče kroz cijeli dan.
Malo da, pa onda ide OK, pa se opet vuče i tak u krug T-Com, Firefox 3.06 |
Ja sam danas prvi puta blokirao u adblocku posebno taj d1.openx, toliko o tome da je riješeno.
|
Citiraj:
Opet u prvoj, a na momente izbacuje u ler...:stoopid: Opera 9.63, T-nešto |
maloprije sporo ucitavanje, pa leti, pa opet sporo.........
bolja situcija jest, jer barem nakon nekog vremena se stranica ucita. ff 2.0.0.11, tcoma |
Također se ponekad javlja jako sporo učitavanje, pogotovo navečer.
Firefox 3.0.7, T-Com http://www.imagesforme.com/out.php/t..._pcekspert.png |
Ma to je zbog toga što su nam inbox proširili na 500 komada :)
Nije sve tako crno :D .. nek je ono sporo al nek nemoram svako malo inbox. |
Citiraj:
Kaj si u korizmi prestal lizat. :p |
Upalim ja tako danas računar i startujem vindovse i dodjem na forum a kad li ono na belo svetskom jeziku reklame.
pitam druga hamma jel on ume da razume napisano al ni on ni ja nismo ucili cirilovo pismo pa moje pitanje zasto su reklame na stranjskom jeziku ? http://www.imagesforme.com/show.php/387542_untitled.jpg |
nije to srpska ćirilica, to je ruski imho. i baš je cool. :)
probaj koristiti ff+adblock, pa nećeš imati takvih problema. |
To je ruska.Ja sam jednom dobivao ono sa porukom "You are 999.999 visitor" u nekoliko navrata :D
Inače,čini mi se kako je usporenje riješeno imo.Nisam picajzla,ako se učita do 10 sekundi ne brojim,ali ovih par dana je bilo stvarno ubitačno. |
Ruski, druže, ruski :D
|
Citiraj:
|
Svaka cast,forum je sad puno brzi,a i sviđa mi se povecanje inboxa.
|
pohvala za inbox. svakodnevno koristim i smeta mi brisanje do 200. forum zasada ide odlično
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:59. |