![]() |
Evo me:rambo:
|
err.. ljudi .. a to samo meni ili i drugima faliju svi ostali serveri u all sijing aju .. jedino mi je doza ostala :confused: :confused:
|
Samo tebi:D
Ajde idemo nabacit cod-uo Citiraj:
|
Pa di ste nestali,ja se taman krenuo spojit i vidim Zonda na serveru i spojim se a ono i on otisao...
|
Nemam neku mapu koja je bila potrebna za CTF a ne da mi se skidati :o
|
Citiraj:
|
Citiraj:
strpi se par dana, svi će serveri biti online opet:) |
Ako ste dodali servere u Favorites u ASE, nekad ih on sam pobrise...pa ostanu samo 2-3... :rolleyes:
|
koji patch treba imat za cod :uo
ja imam obični,bez dodatka za single i server 1.51,a za ovaj dodatak nemam nijedan,piše da moram patch skinut |
1.51
|
baci neki link di ima to za skinut...please
i to baš treba biti od UO-a ,ha? |
Citiraj:
Nema to šta bit od UO-a:confused: nego je to zadnji patch za COD UO bez kojeg ne možeš igrati UO na netu. |
tnx veki
150 mb vidimo se naveće onda :) |
Prije instalacije uo prvo se pokrene patch na 1.51 pa tek onda instalacija uo.
|
Smrc, dakle idemo na uo, jedina jebaga je kaj tam nema sacme:smoke:
|
Citiraj:
|
spawn, cat killer, roller, hrconja i ostali se usrali i sad bjeze na cod:uo...boje se igrati protiv mene odjednom...c c..... :rolleyes: :p
;) |
Citiraj:
nego di se mogu skinuti mape,i neki modovi za oružja jer mi neće uć u većinu servera nek netko objasni šta se sve treba skinut da radi sve normalno,da konačno počnemo i da server di bi mogli igrat |
http://tinyurl.com/ddlrt
Trebaš samo ovaj mappack,a sad skoro svaki server ima neki svoj mod pa si samo uključi da je dozvoljen downloading u igri pa češ svugdje moči uči:) |
Citiraj:
kad god pogledam doza prazna :D tako da moram ić POSJEDOVAT (ownat) jadne njemce...:clap: |
Dosadio mi COD totalno, vratio sam se staroj ljubavi, Unreal Tournamentu, originalnom. Ajme, kako je to brzzoo :)
Al to ne znači da ne bi mogli na dozi nabacit nešto uskoro :) |
Sad atha igra na mom drugom kompu sa mojim nickom ("testira" mis mx518 da vidi da li mu se svida) pa ga je jedan lik optuzio za varanje jer doticni ne zna za cooking te nikad ocito nije vidio da netko drzi tri sekunde i zatim baci na slijepo
bombu iza zida u nadi da ce neko biti tamo...Samo mi remeti ugled...vise ga nepustam u kucu...:p |
Citiraj:
Ajde nemojte covjeku zamjerit sto nezna za cockanje :D Nego ocemo veceras nabacit cod uo na 161.53.2.131:28960 Upaljen je call vote pa si sami mozemo birat mape i gametype;) |
Citiraj:
Al zato ja ne bjezim i cesto te podrobim kundakom:p |
Citiraj:
sorry , krivi screenshot (bravo ja :clap: ) |
nego, mogli bi nabacit jednu na dozi :D
oko 9.30 :smoke: |
Citiraj:
Da, na dozu oko 9-9,30 |
Decki sta je sa NOb-om. Vec danima nije dostupan. Zna li neko ?
|
Citiraj:
|
Mislis na Machu Pichu ? :D :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inache, razlika izmedju "ovoga sa chime igram doma" i e.t.-ovog mousea je o-gro-mna. gdje bi ja bio da i doma imam jedno takvo stvorenje... :smoke: ;) |
Citiraj:
|
Šta se igra večeras Cod:uo ili CoD 2 ?
Onaj server je od nekog klana a,zed ,če nas pustit unutra? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa dobro kaj je ovo, nigdje nikog, ni na dozi ni na unite ou: nono :
Ajmo na malo pucacine:rambo: |
Di ste?
Do sad sam bio na CODUO, a na dozi nema nikoka od naših. |