![]() |
Citiraj:
|
|
Trening :D
|
S obzirom da sam to iskusio, mogu iz prve ruke potvrdit da to boli dosta :D
Ne toliko da se čovjek toliko valja, ali boli :D |
Čak su i nosila ljudi pripremili
|
Jordi Alba je izuzetno iritantna pojava.
|
Citiraj:
Treba cucka Pepe-a nahuškat na njega da ga strese... :D |
Citiraj:
|
Pa koliko je puta kostao klub i reprezentaciju zbog svojih debilijada i kretenizama, i trebali su ga uškopit.
|
Gledam baš highlights od jučer, Barca-Athl., nisu mi jasni dečki ti Simeonovi. Daleko od toga da je Neymar meni simpatičan ali istukli su ga ko vola a i Messija bome i izgledalo je da bi ga još tukli i na parkiralištu kod stadiona.
Postaje mi taj klub jako antipatičan, jedno je fair play i muška igra ali ovo što sam vidio.... Ipak treba imati barem minimum neke korektnosti. Branim Barcelonu kao navijač Reala, to sve govori :D |
Citiraj:
Da smo barem blizu forme koja trenutno krasi Barcu,ne se brinuo za sljedece tri tekme. Sad je kljucno da ne falimo! |
Nisam znao da Real ima svoje ljude iz tima u Karlovcu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
emilblomsky,jesi se čuo sa Modrićem,kako on? :D
|
Pozdravlja nas forumaše, pogotovo navijače reala i još je dao pozdravit sve koji ga poznaju :hugo: :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Pol tekme je valjanje, mahanje rukama, glumatanje, traženje kartona, zaletavanje na suca ko muhe na govno.... |
Florentino Perez mi gradi vikendicu na Šoderici, ostalo mu materijala od ljeta. Pa da ne propadne...
|
Citiraj:
Pogotovo od kas u Fabregas i Kosta tu :) |
Ni blizu u toj količni kao sinoć. ;)
Costa je prgav i prljav igrač te se nadam da će ga kazniti. |
Citiraj:
Citiraj:
Samo Premiership i Bundesligu gledam kad imam vremena. Citiraj:
|
Citiraj:
btw,nick flood,prigodan za podrucje na kojem zivimo! |
Citiraj:
Šalu na stranu, doći će Luka uskoro a bome i ovaj Lucas pa ćemo vidjeti. Samo da rupu Jamesa izbace iz sastava, definitivino najslabija karika u postavi :( |
Fiorentina goalkeeper Neto will reportedly play for arch-rivals Juventus next season - despite saying he’d never move there.
Oće to Italiji. Sad bu nam i drugi golman bolji od bilokojeg i čijeg u Španjolskoj :D A zipa ove gluposti za 100 milja ga osobno vozim i Unitedu i Realu i Cityu i PSGu....you name it I drive it! |
http://www.realmadrid.com/noticias/2...-real-sociedad
Lucas u sastavu za sutra,ajd da i njega vidimo! |
#FCBayern: Neuer - Alonso, Dante, Lewandowski, Robben, Boateng, Bernat, Rode, Müller, Alaba, Schweinsteiger
#VfLWolfsburg: Benaglio - Vieirinha, Naldo, Knoche, Rodriguez - Luiz Gustavo, Arnold - Caligiuri, De Bruyne, Perisic - Dost Počinje proljetni dio Bundeslige :) |
Gleda ko tekmu? Wolfsburg melje :wtf2:
|
Citiraj:
|
Još dok dođe Šurle, bit će nešto od Wolfsburga :D
|
Wolfsburg vodi...:goood:
Neuer dobio 2 komada u prvom poluvremenu. Eurosport 2 live. Bayern gubi, neprocjenjivo. :D |
saće sud...pardon...bavarski gigant preokrenut rezultat u 2:4 :D
|
Citiraj:
|
au jebate :D
|
Code:
j Citiraj:
|
Gigant na koljenima?
Susjedi, zovite hitnu, u ekstazi sam...:D:D |
Dobro je, počasni je tu, sve je 'vredu :D
|
Kako jeftin gol prime
|
Panda komentira Bayern, bit ce da snijeg pada!
|
Citiraj:
Komentirao sam čak i za vrijeme te poslije bolnog poraza u finalu LP 2012. :) |
Kakav foot loose!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:10. |