![]() |
Citiraj:
|
Samo sam napomenuo. Neka mu covjek da imei i neka naruci kod. Ako ga dobije super,ako ne nista
|
Dobio je kolega key samo je trebal pricekat neko vrijeme.
|
LG FLEX 2
Navali narode dok još ima:D |
Je li 1500kn na 12 rata dobra cijena za novi iz dućana nezaključani crni LG L90 single SIM?
Budući osoba koja ga misli kupiti ne može odjednom istresti 900-1100 kn za mob preko njuške, uzela bi ga na 12 rata. Cijena u jednom šopu kod nas u gradu mu je 1500kn na rate, dakle nema poštarine, nema zejebavanja, ako i rikne, odnese ga u dućan preko ceste... |
Citiraj:
|
Osoba je na bonbonu i 50kn mjesečno joj je uvrh glave. Nikakve pretplate ne dolaze u obzir.
Gledao sam L Bello, L Fino i L70...to su za klasu lošiji aparati od L90, a koštaju koju stotku manje. |
Citiraj:
|
Postovani korisnici LG-a i znalci o Androidu,jedno pitanje
Prije 20ak dana sam na LG G3 stavio lollipop v20h-eur i sad me je*e android sa pustom glupim reklamama usred rada na mobu (pretpostavljam da nije to samo meni) pa me zanima dali ima kakav programcic da se to blokira al ne zelim rootat mob? Hvala |
Kakve reklame?
Smart Tips je po defaultu uključen i on baca neke svoje pop upove, no to se isključi. |
Ili si instalirao kakvu igricu/aplikaciju koja ti baca reklame.
|
Citiraj:
Sad sve ovisi kako se kome svidja koji model. lp |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bit ce veselo kad G4 izade sa 3k i 810 i jos sav metalan taman za ljeto.. |
Citiraj:
Odluka je ionako pala, kupuje se taj L90 na rate. |
Citiraj:
Ovako nesto http://i.imgur.com/gzRENC5.jpg |
A prilikom koristenja koje aplikacije ti to izbaci?
|
Citiraj:
A G4 bu isto pala cijena, sva sreća pa nisu tak razvikani po pitanju cijena:D |
Citiraj:
Na G2 sam preko IR-a mogo kontrolirat sve uređaje u kući osim klime odlična stvar....sigurno isto radi i L90. A da ne pričam koliko smijeha po kafanama gasit tv usred utakmice a nitko ne kuži svi napadaju osoblje.... hahahaha lp |
Review LG Flex 2
Ovaj Flex2 je popljuvan skroz, il tip jedonstavno ne voli LG, il je mob totalni fail... Al opet, vjerujem da bu došel neki patch da isprave neke greške.. |
"*I know LG’s software and skin, which means I know how bad they*almost always are"
Na bazi ovog citata rekao bih da nije baš LG lover. Malo mi tekst zvuci pretjerano jer je najviše popljuvan dizajn. Flex 2 ima odličan hardware i sigurno će se software popraviti. A dizajn će biti uzrok loše prodaje kao i kod Flexa |
Al evo baš čitam na forumu di je ekipa nabavila Flex2, neki govore da trza i ima battery drain i dok su zamjenjili drugim uređajem, to je onda bio drugi mob, bez trzanja radi fluidno brzo, onak kak bi trebal inače..
Navodno neki vele da postoji "loša serija" batch, i zamjenom uređaja svi problemi su otklonjeni.. |
Sve mi se čini da će baš ta loša serija završiti na ovim prostorima i biti čest posjetitelj domaćih servisa koji će "reinstalirati sustav" kao rješenje problema :lol2:
|
Ne bi se čudil, ko zna kakvu robu uvozimo, nama "lošija serija" njima bolja i šlag na kraju, cirkus s našim servisima..
Al dobro, čitajući rivju, baterija je komatozno loša na F2, jasno mi je da je to 5.5" s 3000mAh, al opet.. Tip ne voli LG.. + kamera preuzeta sa G3 + 1080 reza + dizajn odnosno ergonomija + performanse - baterija (trenutno) - trzav UI - pregrijavanje (navodno će bit riješeno u nekom updateu) Kolko me sjećanje služi, G3 je imal s tim problema pa je bilo riješeno kroz update |
I g2 također.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ga imao do jučer, maknuop jel mi je zaklao mob. I znao je tu i tamo baciti takve reklame... |
Citiraj:
Nikakve koristi od aplikacije Citiraj:
|
Imaš neku aplikaciju koja izaziva to.
Ajd nabroji koje aplikacije imaš instalirane. I jel imaš root? Ako imaš, instaliraj AdAway i makneš sve reklame. |
Citiraj:
Al ak bu s810 bil peć, onda će hitno trebat razmišljat da se prebace na s820.. :lol2: A tu su i ostali igrači MTK, Exynos, Intel, pa kaj je taj Qualcomm bogomdan:grrr: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jer ima koja 3rd party app na tom G3 kojeg muce reklame? Ili dal ima koja koja nije sa google play... |
Lollipop je počeo dolaziti na L90
http://www.gsmarena.com/lg_l90_gets_...news-11592.php |
Tak ce i za G2 samo banut.
|
Haha, L90 dobio Lolota prije G2 :) maestralno :)
Sutra ga majci uzimam, našao novog za 950kn, kupljenog jučer pa da odma lolopopa tutnem gore ;) Ali koliko vidim, to je zasada samo za DualSIM verziju, ne za sve. |
Citiraj:
|
LG L90 dual
Znalo se da dolazi, LG je već ranije objavi Lollipop source za dual sim verziju kao OpenSource, za developere:
http://opensource.lge.com/osSch/list...LL&search=d410 Citiraj:
Verzija single sim ima samo tri tipke od kojih je Home fizička, tako da je problem sa pozadinskim osvjetljenje puno manji. Kod dual sima su 4 navigacijske tipke i to je nešto veći problem. Možda bi rootanje i uključivanje soft navigacije to riješilo, nisam još probao. |
kako se registrirati na LG smart world? s obzirom da ne ponuđene Hrvatske od države...
hvala |
Citiraj:
|
Ja nikad ne stavljam folije, specijalno ako ima gorillu. Nisam kupio mob sa gorilla staklom da vućem prste po plastičnoj foliji. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:36. |