![]() |
Citiraj:
"Its done when its done" Citiraj:
|
A kad stizu 1080 (vidim da svi nesto pitaju pa 'ajd da i ja pitam :))?
|
Citiraj:
:D Sorry, nisam mogao odoljet :D |
A koliko je taj Sapphire RX 470 od 4Gb ?!?!?!?!?!???!!!!!!?
Na webu vam je samo Sapphire od 8gb. Ako naručim danas https://www.uzishop.hr/amd-ati-gpu/8...4gb-gddr5.html Kada dolazi???!?!? HVALA |
?!?!?!?!?!???!!!!!!? Rok isporuke je 7-10 dana ?!?!?!?!?!???!!!!!!? :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da i ovdje pohvalim ekipu iz Uzija, narucena ploca, gdje su zbog zavrzlame oko overseasa i specijalaca koji tamo rade omogucili cak i dostavu subotom zbog ceg im se i ovim putem zahvaljujem- :chears:
|
Citiraj:
jel si uzeo na 64 rate po 32 kuna mjesecno i jel ti Zlatko dao rabat od 25 %???!?!?!?!?!?!?!? |
NIJE !?!?!!!
I još sam pitao u Futuri kakvu mi cijenu mogu dati za RX 470 i Tihi mi da "popust" na proizvod od 1950kn jednak besplatnoj dostavi kakva je za iznad 2000kn. Prestrašno |
Pa u Uziju je 1 849,79 kn s PDV-om. Dostava je koliko? 50kn čini mi se.. Opet je uzi jeftiniji ;)
|
Jedan mali info.
Ukoliko je neko zainteresiran, a trebamo najmanje troje kupaca po 1 kom, ili 1 kupac za 3 kom. :D Da bi ponudio cijenu od 2.200,00kn sa pdv-om za ovu grafu sa linka. :) https://www.uzishop.hr/nvidia-gpu/29...ng-4gb-4g.html Eto, javite se na mail pa ako bude zainteresiranih, mozemo narucit. |
Slijedeci tjedan Zotac GTX 1060 3GB kod nas na lageru u Zg poslovnici. :)
https://www.uzishop.hr/nvidia-gpu/86...-1060-3gb.html |
Da se ne zaboravi GTX980 Ti verzija. Mala akcija, dobra cijena za forumase.:D
PALIT GeForce GTX 980Ti JetStream Palit GTX980TI 6GB Super JetStream :goodnite: Edit: @nick praskaton, komentar? :) |
se zna koja ce bit cijena asus pg248q kod nas? :)
|
Mislim da ispod 4.000kn nece biti. Ako ostane nabavna cijena kakva pise sada kod dobavljaca iz DE, mpc = 4.470,00kn
|
hvala na odgovoru! na trzistu valjda nema 1080p 144hz gsync monitora da ne izgleda ko mačkara.
|
Obrisah spam, slijedeći koji skrene s teme će požaliti.
|
Ako nekog zanima - opet krećemo s vikend akcijama
Složenac iz Uzi radionice - odmah s lagera 6500/8gb/gtx1070/b150/ssd/1tb/be quiet 600w |
Pohvala za uzi shop, naručio i5 6600 i asrock matičnu sa coolerom. Popust uračunali a i redovito me obavještavali o statusu pošiljke. Preporuka
|
Hrvoje, pitao sam preko skypea ali nije te bilo - EVGA 1080 FTW Hybrid, da li je dobavljiva i po kojoj cijeni?
Tnx |
Ček, jeste vi to nazvali konfu ak47? hahaha
|
Imaju i dragunov :D :D :D
Sry za OT :fiju: |
Pa nazivi konfa hintaju na naziv shopa --> uzi shop :D
|
Pa malo da se izadje iz onih klasicnih gejmer, ofis i inih fraza.
Hrvoje imao inspiraciju. :D Citiraj:
|
Pa baš to. Bolje nego "gamer nexus", "predator 2000", "gamer mamba", "terminator" i sl. pizdarije :roller:
|
Citiraj:
Tnx stari, valjda bude skoro. Sjeti me se kad ju vidis negdje :) |
O da. ;)
|
Čisto informativno koliko bi koštala sharkoonova kućišta BW9000-V ili BW9000-W?
|
Citiraj:
Sharkoon BW9000-V, tower case (black) = 570,00kn Sharkoon BW9000-west, tower case (black, window kit) = 585,00kn Cijene su za cash i osobno preuzimanje, bez troškova dostave. :D |
Bome bolje cijene od ovih ugarskih shopova
|
Da pohvalim Hrvoja za strpljenje sa mnom i mojom narudžbom. Zalužio je te radlere kojim sam ga podmitio. :beer:
Malo smo pričali i jedina kritika za shop je, dajte stavite neku veću tablu s mitraljezom na ulicu. Mali međimurac naciljao ulicu iz prve ali dvorište preletio a onda muka okrenuti se dalje u ulici kad je prometno. :lol2: |
Citiraj:
|
Vreće s pijeskom, barbwire i MG42 te složit checkpoint na ulazu u shop :D
|
I opalit puni šaržer po svima koji se drznu cjenkat, tražit popust, reklamirat nešto, kritizirat....
|
Imate te li ventilatora za kućište na lageru?
|
10x Arctic F12 PWM PST
4x Arctic F12 PWM PST CO 1x Corsair SP120 Green Led Duo Pack 2x Corsair SP120 White LED 1x Be Quiet Silent Wings 2 140mm 1x Be Quiet Silent Wings 2 120mm 1x Fractal GP-14 :) |
Citiraj:
|
Cooler Master Devastator II red led jel dobavljivo i po kojoj cijeni? Može i Devastator I.
|
Na mobu sam pa evo ovak:
Provjerim dok dojdem u shop dal ima gravirane HRV znakove. https://www.uzishop.hr/tipkovnice/68...ator&results=2 Sent from my D5803 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:38. |