PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warships (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248474)

Tvrdi 06.03.2016. 14:33

Sad ste me narajcali na Ataga ali čekat ću neki popust..skupi su ti premiumi u tom tieru....ali Atago mi se čini kao najbolja investicija...pogotovo za iskusnog igrača...Kad se sjetim kolko sam para zdrobio za premium dane da izgrindam Myoko koji je sad kuruza zajedno s Mogamijem....

btw Amagi polako postaje moj najdraži brod u igri (sad je ful upgrejdan)...koje đubre to je čudo...samo ne predugo okretati bok i to je to..APom penam sve što diše na mapi...citadelice su mi za dobar dan...Još malo do zadnjeg skil pointa da imam manual AA (AA jedina prava "boljka" broda)..Samo mi ostaje dilema koji upgrejd na 5 slotu...aquisition ili concealment...

T}{OR 06.03.2016. 14:42

@ Blade: imaš replay? Volio bi pogledat :)

@ Gnujko: Aquisition ja imam na Carolini. Daje još 20% na otkrivanje torpeda. Lun je recimo na Carolini išao na full stealth build - nestaješ između salvi. Ovisno kakav gameplay ti više paše.

Tvrdi 06.03.2016. 16:11

S conc upgrejdom conc pada za skoro 2km što nije malo...iako se radi o BBu dovoljno mi je 25% od vigilancea, za otkrivanje torpeda...plus ako i dozvolim DDu da mi dođe tako blizu onda kao da nisam igrao sve ove mjesece...

BladeRy 06.03.2016. 16:19

@Thor
Prije sa starim klijentom sam imao 2gb+ replaya u folderu. Otkad sam stavio novi cisti klijent sad je folder prazan. Jel jos uvijek treba sta enableat za replayeve il koji mu je? Koliko gledam po netu zna se preferences.xml resetirat po svakom pokretanju, sta bi objasnilo zasto mi stalno mice karusel bar. Damnit. Bila je prekrasna borba.

@Gnujko
Meni je brod uzivancija. Imas odlicne topove, odlican arc torpeda i 4 heala. Sa kamuflazom te vide na 10.7km a sa 5tim skilom je 9.4 il nesto. Defacto mozes pucat cloakan na mete dalje od 14.8+ km. Il torpat iz stealtha sve unutar 10km. Naravno da ako otvoris broad da pucas svim topovima mozes popit citadele, al to mozes sa svakim brodom. Ja nisam zazalio sta sam je kupio.

Novi brodovi.

http://s17.postimg.org/ebxlj3vuj/sho...25_05_0481.jpg http://s7.postimg.org/58ygtqfbr/shot...24_48_0799.jpg

Haruna zuto-crna kombinacija je dobra. Al brate Hiei je uzasan skin broda. I jos mi je ostalo 8m dmga napravit za 16 skill point kapetana, to neznam hocu se uopce trudit. Nije da cu sa Kongoima igrat, a ima vremena jos, pa ako me uhvati volja.

Tvrdi 06.03.2016. 16:35

Ja ne kužim tko bi opet igrao 3 puta reskinanog Konga i to s tim kričavim bojama i iritantnim pony girls glasićem...

Ati freak 06.03.2016. 17:10

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2899844)
Ja ne kužim tko bi opet igrao 3 puta reskinanog Konga i to s tim kričavim bojama i iritantnim pony girls glasićem...

Znamo mi da si ti to tražio i cekao dugo :D :lol2:

T}{OR 06.03.2016. 18:46

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2899837)
@Thor
Prije sa starim klijentom sam imao 2gb+ replaya u folderu. Otkad sam stavio novi cisti klijent sad je folder prazan. Jel jos uvijek treba sta enableat za replayeve il koji mu je? Koliko gledam po netu zna se preferences.xml resetirat po svakom pokretanju, sta bi objasnilo zasto mi stalno mice karusel bar. Damnit. Bila je prekrasna borba.

Da, trebaš podesit replay nakon svakog (mini)patcha. Šteta. Isto tako je meni žao za onu partiju gdje je pao Kraken sa Hatsuharuom gdje sam 4 druga DD-a rješio solo samo sa stražnjom kupolom i pol HP-a. Od tad imam replay upaljen, da se opet takva partija ne propusti. Zato je Neo svjedok tog događaja. Možda je bio i Cyc, nisam siguran... :D

Lun 06.03.2016. 20:13

Ranger kraken

Nema first win bonusa bez teškog carrya. Što više igraš to je ekipa u timu gora.

Tvrdi 06.03.2016. 20:26

Koliko vidim iskustvo u igrici se najviše kapitalizira na carrierima.....

BladeRy 06.03.2016. 22:04

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2899900)
Da, trebaš podesit replay nakon svakog (mini)patcha. Šteta. Isto tako je meni žao za onu partiju gdje je pao Kraken sa Hatsuharuom gdje sam 4 druga DD-a rješio solo samo sa stražnjom kupolom i pol HP-a. Od tad imam replay upaljen, da se opet takva partija ne propusti. Zato je Neo svjedok tog događaja. Možda je bio i Cyc, nisam siguran... :D

Ma divno, to ti je sudbina. Odigras igru zivota a replay koji snima stotine bezveznih borbi ne snimi jednu dobru...o well.

@gnujko

Pa misija je misija, ako sam i prosle rijesio i ove cu, stvar principa. A glasovi su iritirajuci jer je WG zasrao stvar i stavio krive glasove prosli put. Doduse, neznam ni jesu to ispravili jos.

T}{OR 07.03.2016. 00:05

Dobrih par timskih večeras sa novom ekipom. Jednu sam ja zeznuo i bio snajpan radi glupog eksperimentiranja i onda sam kod izbjegavanja totalno n00bovski skrenuo od umjesto prema torpedima. Ali je tim zato izvukao partiju. S druge strane u dvij partije koje smo trebali dobiti tim je potopljen. Također, 2 neuspjela CV snajpa nisu pomogli.

Bilo je i partija gdje sam ostao solo jer se nismo snašli, ali 6/9 pobjeda je dobar rezultat večeri. Čak je i Gnujko uspio okusit čari Timske borbe. :)

Polako mi sjeda Fubuki. Treba bit strpljiv s njim i predviđat stvari unaprijed. Radit zasjede ili jednostavno "skretat" ekipu koja ide u tvom smjeru. Topovima rješava sve IJN DD ispod sebe. To nije DD za juriš na cap, već za šuljanje oko capa. Jednom kad uletiš nema povratka jer si spor, niti zastavica ne pomaže puno.

Probao Baltimore (bio prisiljen) napast jednu od zadnjih partija danas sa Shokakuom. Žali bože truda i aviona. 0.5.3 Cleveland na steroidima.

Tvrdi 07.03.2016. 09:24

Hasta la vista t9+..za mene...jebo me pas ali to nije normalno; prem acc, potopiš 2 broda i napraviš dmg i u plusu si 20 tk...ni za camo...a bez premiuma nemaš kaj tražiti..ako odigraš lošijee u minusu si nekih 100 somova ili više....ako te brzo potope (dogodi se) onda si u minusu skoro 300 kermi...neće ići....
Bye bye Udaloi (šteta grinda)....sad bar imam para i nabrijanog kapetana za ruske Ca...cilj, opet t8 naravno (osim ako nije sweet spot niže).
NM je otišao u povijest i sad krećem s Coloradom...cilj je Carolina....Trebam si kompletirat t8 liniju jer osim Kamikazea i povremeno Nurnberga nit ne igram niže tierove...

BladeRy 07.03.2016. 09:32

Ma T9 je jos i igriv, a na to mislim ako radis abnormalan dmg da si napumpas prihode i probas bit nepotopljen. BB u T9 jos i moze nekako prezivit (osim Izuma, to je govno sa veslima).
Al krstarice ginu ko muhe, DD jos i lakse a popravci su brutalni. To je njihovo forsiranje premiuma....djubrad.

T}{OR 07.03.2016. 09:37

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2900068)
... BB u T9 jos i moze nekako prezivit (osim Izuma, to je govno sa veslima).

Joj kad te se Smoki dohvati sa svojom Iowom. :D

Kad smo kod T9/T10 BB-a, Smoki nemoj ić na Montanu. Ispalit ćeš od igre:

BladeRy 07.03.2016. 09:54

Neka proba igrat Izuma, dignice spomenik Iowi. Ja sam uzeo par dana premiuma, nabio zastavice na brod i odrindao tu muku. :)

A glede videa, sta je htio rec? Da Yamato ima najbolje topove ingame? Pa i ima, i trebao je imat. I ja sam sa Nagatom napravio frontalno citadele na Coloradu, kako neznam al shell je prosao. Cijela igra je neka cudna nebuloza sta se tice dmga i penetracije.

A bio sam u 2 runde sa Flamuom, on naravno carrier. Arogantan ko pas, kaze DDu da ide capat point na Land of Fire, mi sa jednim DDom a oni sa 4, nas DD je ruski t8 kojeg vidis iz orbite, oni sa IJNom. Tip mu kaze da nema shanse, a Flamu pocne, noob, idi i capaj ako te vide ("AKO") baci smoke i adio. Ono, lik je umislio da on vodi borbu i da se njega slusa, uglavnom je bio tako dobar air cover da su mene torpedirale i potopile 3 grupe TBova dok je on gladio jaja sa svojim fighterima. Ma nabijem ga.

Tvrdi 07.03.2016. 10:02

Lagano nadprosječni igrač jubito zvijezda....i to je to.

T}{OR 07.03.2016. 10:09

Da je iritantan je, tu nema sumnje. Zvijeza ne bih baš tako daleko išao, samo poznat. I ima par dobrih trikova koje sam i sam pokupio iz njegovih filmća.

Ja sam možda bio u 2 partije s njime. Jednom u NO kad je on vozio Khabarovsk na drugom timu. Dok ga nisu torpedirali u dimu. Tu smo partiju dobili.

Što se tiče pokrivanja svoje flote s fighterima i istovremeno napadanje njihove - to uopće nije lagan posao. Između ostaloga moraš i sebe pokrivati jer ako te riješe GG i njihov CV dobiva samo tako ako je iole sposoban. I sa CV-om ima dana kad te RNGesus neće. Pogotovo kad su DB u pitanju.

Poanta videa je da je Montana korak unatrag u odnosu na Iowu. A o Iowi smo sve čuli od Smokija. :D

Tvrdi 07.03.2016. 10:28

Suma sumarum je da se iznad t8 jedino isplati grindat Shima (ako u životu voliš dosadu) i Yamato...to naravno ako se misli igrat hrpa partija u nižim tierovima da se zaradi lova za poporavke nakon partija s tim brodovima ili ako se misli plaćat premium acc dovijeka...t9 BBi su koliko čujem (a čujem od svukud) nešto kao crna rupa u igri u BB tree-u...

T}{OR 07.03.2016. 10:31

Ili CV. Jer najmanje puta potoneš, a ako si iole dobar radiš solidnu štetu.

FERRYS 07.03.2016. 10:32

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2900019)
Dobrih par timskih večeras sa novom ekipom. Jednu sam ja zeznuo i bio snajpan radi glupog eksperimentiranja i onda sam kod izbjegavanja totalno n00bovski skrenuo od umjesto prema torpedima. Ali je tim zato izvukao partiju. S druge strane u dvij partije koje smo trebali dobiti tim je potopljen. Također, 2 neuspjela CV snajpa nisu pomogli.

Bilo je i partija gdje sam ostao solo jer se nismo snašli, ali 6/9 pobjeda je dobar rezultat večeri. Čak je i Gnujko uspio okusit čari Timske borbe. :)

Polako mi sjeda Fubuki. Treba bit strpljiv s njim i predviđat stvari unaprijed. Radit zasjede ili jednostavno "skretat" ekipu koja ide u tvom smjeru. Topovima rješava sve IJN DD ispod sebe. To nije DD za juriš na cap, već za šuljanje oko capa. Jednom kad uletiš nema povratka jer si spor, niti zastavica ne pomaže puno.

Probao Baltimore (bio prisiljen) napast jednu od zadnjih partija danas sa Shokakuom. Žali bože truda i aviona. 0.5.3 Cleveland na steroidima.

Bile dobre timske jučer.
Od onih par izgubljenih imali smo par potpuno pogrešnih taktika di smo se rasipali pa poslije doalzili ko jaganjci na klanje jedan po jedan suparničkom timu koji je bio sbijen ..
Malo prakse i nema nam ravnih. :)

BladeRy 07.03.2016. 10:36

Neznam, Izumo nije keeper brod. To je papir projekt koji je neznam zasto stavljen ko T9, ocito samo kao stepping stone do Yamata. Volim ingame pitat ekipu kakav im je Izumo. Suze bi napunile ocean. :)

Iowa je sa svojim turetama koje imaju normalan raspored i postenim AAom bolji brod. Al se slazem, T9 je nekako crna rupa i stepping stone do T10. Da vidimo hoce RU CA i Njemacki BBovi zadrzat taj sistem.

Tvrdi 07.03.2016. 10:50

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2900106)
Neznam, Izumo nije keeper brod. To je papir projekt koji je neznam zasto stavljen ko T9, ocito samo kao stepping stone do Yamata. Volim ingame pitat ekipu kakav im je Izumo. Suze bi napunile ocean. :)

Iowa je sa svojim turetama koje imaju normalan raspored i postenim AAom bolji brod. Al se slazem, T9 je nekako crna rupa i stepping stone do T10. Da vidimo hoce RU CA i Njemacki BBovi zadrzat taj sistem.

T8 bi trebao bit Bismarck i to je to....ostalo me ne zanima...kod rusa bi taj Kirov u t5 mogao biti novi OP CA koji će vrlo moguće umiroviti mog Koniga....Ali opet, možda i neće biti OP ili će biti OP neko vrijeme dok ga ubrzo nakon toga ne nerfaju do jaja, baš kao i Kieva i društvo....

Neo-ST 07.03.2016. 11:22

Pa i mislim da su rekli da će Bismarck biti t8, non-premium?

T}{OR 07.03.2016. 11:35

Već vidim sebe kako i za njega kupujem premium camo - wallet warrior FTW. :roller:

Tvrdi 07.03.2016. 11:37

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2900140)
Već vidim sebe kako i za njega kupujem premium camo - wallet warrior FTW. :roller:

Jučer sam vrištao kad si rekao da si kupio 3 prem kama po cijeni jednog Ataga....Thore, ti si jedan poseban igrač! :D

T}{OR 07.03.2016. 11:41

3 x Premium T-8 camo je još uvijek jeftinije od Ataga. 4 x camo nije. :D

Cilj je kapetane što prije dignuti na max bodove. A sve nakon 15. boda ide puževim korakom. T-8 ionako primarno igram, tako da je investicija za mene na mjestu.

BladeRy 07.03.2016. 11:51

Je, al ako uzmes Ataga, mozes ama bas sve IJN kapetane trenirat na jednom brodu, tj, ako imas vecinu lineupa sa njima. Em je brod odlican.

Lun 07.03.2016. 12:12

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2900079)
Neka proba igrat Izuma, dignice spomenik Iowi. Ja sam uzeo par dana premiuma, nabio zastavice na brod i odrindao tu muku. :)

:roller: Ovo mi je urangu one da je ibuki sranje :goood:

T}{OR 07.03.2016. 12:22

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2900151)
Je, al ako uzmes Ataga, mozes ama bas sve IJN kapetane trenirat na jednom brodu, tj, ako imas vecinu lineupa sa njima. Em je brod odlican.

Sve jasno, jer je premium brod. No, ne treba mi još jedan CA. Imam T-8 po jedan iz svake klase i sad ću na njima dić kapetane do 18 bodova ili koliko ide.

Slijedeći grind je njemački BB. Do tada uživam u premium kamuflažama koje za koje sam se dobro istrošio. :D

Tvrdi 07.03.2016. 12:36

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2900169)
Sve jasno, jer je premium brod. No, ne treba mi još jedan CA. Imam T-8 po jedan iz svake klase i sad ću na njima dić kapetane do 18 bodova ili koliko ide.

Slijedeći grind je njemački BB. Do tada uživam u premium kamuflažama koje za koje sam se dobro istrošio. :D

Pa da..to i je problem..ko će to sve stići igrati?....sinoć sam u trenu donio odluku (popizdio sam) i prodao u dahu Farraguta i Udaloia....Dva gunboata (Gnjevni i Pljeska) su dosta a đubre u t9 mi nije bilo zabavno...jedan torpedo boat - Kamikaza.....jedan t8 CA Hipper, t8 BB Amagi (tu ću napravit iznimku s dva broda istog tipa u istom tieru, radi potpuno različitog playstylea i idem i na N Carolinu), jedan t6 (Nurnberg) i jedan t7 (Pepsi) CA i to je to....Murmansk je money maker i treniram kapetana za Ruski CA koji sad još moram vidjet hoću li stat na t5 (mogući OP) ili t8 (radar). Ako ne idem do t8 onda će mi NO bit radar ship...
Fora je u tome da bi htio imati više potpuno različitih brodova a opet da to sve stignem igrat....kaj će mi 20 brodova u luci..

T}{OR 07.03.2016. 12:42

T-8 lineup koji primarno igram:

CV: Shokaku
BB: North Carolina
CA: New Orleans
DD: Fubuki

Ostali koje igram kad ekipa na TS-u nema T-8:

T-7: Pensacola
T-6: New Mexico
T-5: Konigsberg & Kamikaze
T-4: Langley & Wyoming

Nisam prodao još Hiryu-a, ali lako moguće da hoću jer je Shokaku u svemu superiorniji. Sexico i Kamikaza su tu za Ranked, Pensa za gušt a sve ostalo po potrebi kad treba složit diviziju.

Možda eventualno probat grindat američku CV liniju jer mi kapetan na Langleyu ima skoro 4. red skilla - dok dođem do Lexingtona imao bi 15 bodova ali iskreno ne da mi se.

Sve sam otključao što sam htio, i sad igram po želji. Primarno T-8 liniju. U jednoj se večeri cijela stigne nekoliko puta odvozit. ;)

BladeRy 07.03.2016. 13:15

Citiraj:

Autor Lun (Post 2900163)
:roller: Ovo mi je urangu one da je ibuki sranje :goood:

Ibuki nije sranje, samo je margina greske za CA u T9-10 puno manja, svaka greska se brutalno kaznjava.

Izumo je naporan brod.

Lun 07.03.2016. 13:25

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2900192)
Ibuki nije sranje, samo je margina greske za CA u T9-10 puno manja, svaka greska se brutalno kaznjava.

Izumo je naporan brod.

Ako ćemo govorit da je izumo loš onda je Iowa jednako loša. Brodovi su gotovo identični po pitanju stila igre, treći turret možeš zaboravit, osim ako imaš jaku želju da te pobrišu drugi BBovi.

Izumo je jednako dosadan kao NC i Iowa. I yamato bi bio dosadan da nema najbolje topove u igri.

T}{OR 07.03.2016. 13:46

Citiraj:

Autor Lun (Post 2900195)
Ako ćemo govorit da je izumo loš onda je Iowa jednako loša. Brodovi su gotovo identični po pitanju stila igre, treći turret možeš zaboravit, osim ako imaš jaku želju da te pobrišu drugi BBovi.

Izumo je jednako dosadan kao NC i Iowa. I yamato bi bio dosadan da nema najbolje topove u igri.

Amagi? Jel i on prodan ili si njega ostavio?

Ako netko hoće zabavan BB, to je bez premca Colorado. Okreće se ko balerina i ima odlične topove. Ekipa ga primarno ne voli jer je spor i na lošem glasu još od CBT. Meni osobno najuspješniji BB - 74% WR u 57 partija.

Tvrdi 07.03.2016. 13:48

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2900199)
Amagi? Jel i on prodan ili si njega ostavio?

Ako netko hoće zabavan BB, to je bez premca Colorado. Okreće se ko balerina i ima odlične topove. Ekipa ga primarno ne voli jer je spor i na lošem glasu još od CBT. Meni osobno najuspješniji BB - 74% WR u 57 partija.

Ako se meni svidi ostaje, ali krajnji mi je cilj NC.

T}{OR 07.03.2016. 14:10

Colorado je lagan prelazak sa NM, jer se igraju jako slično ako ne i isto. Samo trebaš još više pripazit da ne odeš previše naprijed jer onda nema povratka natrag s 20 čvorova. :)

Carolina je totalno drugačiji stil igre, sa Hull B jako okretna i uredno izbjegava torpeda za svoju veličinu. S njom sam se mučio u početku, sad je WR na 58%. Najveća promjena Caroline nakon Colorada su topovi. Colorado ima ravnu putanju i brze granate, dok je Carolina minobacač - tu treba navikavanja. Ali ima i to svojih prednosti, sad su mi topovi odlični. S Carolinom na nos možeš potpuno zablokirat prolaz drugom timu, i držat stranu uz support iza tebe jer su joj glavni problem CA koji te lože vatrom. Isto tako kad kreneš u push, ako nema DDa je jako zabavan brod kad se ekipa razbježi pred tobom. Tako da ne znam o kakvoj dosadi Lun priča. :fiju:

Carolina je prvi BB s kojim sam vozio u rikverc (ide preko 10 čvorova u natrag).

Lun 07.03.2016. 14:22

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2900207)
Tako da ne znam o kakvoj dosadi Lun priča. :fiju:

Ako je meni dosadna, nemora značiti da je svima dosadna. A referirao sam se na BladeRyev komentar da je izumo dosadan, a NC, Izumo, Iowa i Yamato se igraju jako slično.

Najdraži stil igre mi je onaj ruskih DDova. Uzeo sam taškenta, koji je (nakon gotovo svih linija odigranih do T8) jedan od lošijih brodova u svom tieru, zbog svoje veličine i radijusa okretanja. Događa mi se da BBovi napamet ispale salvu u dim i pogode me, presmiješno. Još nisam popio torpedo u dimu, ali doći će i to kad tad.

Uz sve navedeno, taškent mi je jako zabavan, BBovi su mi ATM najdosadnija klasa u igri. Čak mi je i ranger zabavniji od BBova.

Tvrdi 07.03.2016. 14:27

Citiraj:

Autor Lun (Post 2900214)
Ako je meni dosadna, nemora značiti da je svima dosadna. A referirao sam se na BladeRyev komentar da je izumo dosadan, a NC, Izumo, Iowa i Yamato se igraju jako slično.

Najdraži stil igre mi je onaj ruskih DDova. Uzeo sam taškenta, koji je (nakon gotovo svih linija odigranih do T8) jedan od lošijih brodova u svom tieru, zbog svoje veličine i radijusa okretanja. Događa mi se da BBovi napamet ispale salvu u dim i pogode me, presmiješno. Još nisam popio torpedo u dimu, ali doći će i to kad tad.

Uz sve navedeno, taškent mi je jako zabavan, BBovi su mi ATM najdosadnija klasa u igri. Čak mi je i ranger zabavniji od BBova.

Imam puno gunboat sati i otvoreno ti kažem da njihov utjecaj je vrlo rijetko znatan i još manje presudan za bitku..to samo sere a najbolje što može je sjebat ijn DD....više sam partija okrenuo sa Kamikazom nego s tim seračima..skoro pa ni ne igram više gunboatove...osim Pljeske koja je svestrana i jedan od najzabavnijih brodova u igri...

Lun 07.03.2016. 14:45

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2900218)
Imam puno gunboat sati i otvoreno ti kažem da njihov utjecaj je vrlo rijetko znatan i još manje presudan za bitku..to samo sere a najbolje što može je sjebat ijn DD....više sam partija okrenuo sa Kamikazom nego s tim seračima..skoro pa ni ne igram više gunboatove...osim Pljeske koja je svestrana i jedan od najzabavnijih brodova u igri...

Svjestam sam što su i kako se igraju. Ruski DDovi nikad nisu bili solo warriori, za razliku od japanskih DDova koji pometu brod u salvi torpeda.

Tvrdi 07.03.2016. 16:40

Citiraj:

Autor Lun (Post 2900226)
Svjestam sam što su i kako se igraju. Ruski DDovi nikad nisu bili solo warriori, za razliku od japanskih DDova koji pometu brod u salvi torpeda.

Iskreno, nakon heavy nerfa sam ih trebao prestat igrat...ne rade bolji dmg od amera (jedino u t9 i t10 imaju dobar AP), domet im bez AFTa nije puno veći od amera, conc najgori od svih DDova...HPa imaju malo više od amera (a to ne znači puno u toj klasi), fire conc penalty je veći nego kod amera a pogotovo u usporedbi sa premiumima tipa Gremy i Pljeska...torpeda za k sve do t9....fire damage najlošiji...Gnjevni mi je kolko tolko zabavan al ga više ne igram skoro uopće...Jedina mala prednost je nešto veća brzina od drugih DDova ali zato rudder pati...a imam osjećaj da će ruske CA bit OP u t5 ili 6 i onda ništa do t10....tako nekako..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35.