![]() |
Jutros nešto naručiva, prošlo bez problema. Provjeri da nisi ubacio "0" kod upisivanja broja mobitela.
|
broj moba je OK. i dalje imam isti problem.
nema veze, kupit ću na drugom mjestu. |
Meni je isto izbacivalo gresku ali mi je reklo u kojem polju. Znaci, umjesto mobitela 098 trebao sam pocet sa oblikom 98. Ne kazem da je kod tebe zbog toga...
|
Gledam danas mate 10 lite kao 20% popusta i bio popust punih sat vremena :D
|
Nego, ima li ko kakav kod za popust, a da mu ne treba? :)
|
Mogao si se regati i staviti da ti je rođendan za 2-3 dana pa bi dobio dan ranije kupon za 5% (no sada je uvjet da si prethodno nešto kupio) i kupon vrijedi samo za taj kor. račun
|
Citiraj:
|
Da ga nema trebalo bi ga izmislit :D
|
jel netko skoro kupovao? kupio bih mikrovalku, vidi placanje samo cash, kartice nikakve :(
|
Citiraj:
|
nista, nasao u kralju po istoj cijeni :goood:
|
Pozdrav, ako netko ima neki kod za popust u edigital a da mu netreba, bio bih zahvalan! Lp
|
Moja zadnja narudzba sa njima je da sam dobio monitor ostecen i odmah javio. Poslali su dpd po monitor u roku tjedan dana. Trazio sam povrat novaca. Uglavnom dva mjeseca se natezo, klasika ne odgovaraju na mailove, na poziv se odmah javili, zena bila ok, ljubazna, obecala da ce sve rijesiti u sto brzem roku.
Uglavnom nije mi do monitora bilo jer monitor imam, do love isto mi nije bilo hitno, kad vrate vrate jel. Generalno lose iskustvo, mene nije toliko pogodilo al recimo neko ko je na knap sa lovom i treba mu monitor bi imao jako veliki problem jer ni monitora ni love dva mjeseca. |
dva mjeseca je fkt dosta
|
Gledam neki monitor kod njih, cijena dosta jeftinija. LG je. Gledam losa iskustva, al pitao sam LG servis u hr i oni ako nesto podje lose, popravljaju to. I sad se mislim, ako i kupim tamo (platim na ruke, prvo vidim je sve ok), imam lg servis u hr, trebao bi izbjeci sve pizz, tj nemat ih ako bude potrebno. Ili se varam?
|
Digital extreme = VELIKA PREVARA
Citiraj:
Ta firma je katastrofa. Prije Svjetskog odlučim kupiti dodatni TV da mogu na miru pratiti, ali prvenstvo prođe, još malo će i Liga prvaka, a mog TV-a ni love nema. Popušio jer sam tražio jeftinije. Tv stigao strgan, ja ispunio obrazac, slikao oštećenja, tražio lovu natrag i tako se zajebavam već 37 dana Igra živaca ... 11.06. bio DPD, pokupio robu i vratio im 13.06. Danas je 18.07. Već sam im poslao 10 mailova i danas ih osobno nazvao. Liku sam sasuo sve po spisku (neki Takač) ali on mi kaže kako oni, eto, čekaju odgovor od DPD-a i kada ga dobiju javit će se (halooooo, 37 dana čekaju odgovor). Ja mu velim da sam im sve prijavio ODMAH tj. sat vremena nije prošlo kada sam otvorio ambalažu i da oni to moraju rješavati sa osiguranjem ili kurirskom službom, da se to mene ne bi trebalo ticati ali ne može ... Na telefon se jave, a na mailove odgovaraju sa nekoliko dana zakašnjenja - DEBILI MOJ SAVJET = DEBELO IZBJEGAVATI !!! :fuming: |
Citiraj:
|
Nadam se da ti je dostavljač dobar prijatelj kad će te čekati.....
|
A iponcomp.hr prvi put cujem za ove. Jel netko cuo za njih? Je to ista shema? Cudno mi je jedino te dvi stranice imaju monitor koji zelim.
|
Imas i jednu caku sa servisom. Ok ako je popravak (rijetko) ali u slučaju veceg kvara, odnosno zamjene, upucuje te LG Hr na shop gdje si kupio na zamjenu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Otvaranje i provjeru paketa pri placanju pouzecem mozes zaboravit.
Poslano sa mog XT1572 koristeći Tapatalk |
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
|
Citiraj:
:lol2: |
Moje se pitanje tice iskljucivo boldanog dijela tj. otvaranja posiljke
|
Citiraj:
Sigurno da nebi platio i rekao aj bok, pa tek onda otvara kutiju i gleda je monitor polomljen, je ima ips bleeding, dead pixels. To sam mislija vidit, pa tek onda keš. Ako kurir nece cekat, reko bi mu nista, hvala. Nije mala para u pitanju. Da bi mu ladno pivo dok ceka haha:lol2: |
:wtf2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što nije da korisnik ima pravo otvorit paket pred poštarom i vratit ga poštaru ako nešto nije u redu?
|
pa ima pravo. ali koliko vidim nije štos u tome. jer kolega gore želi i testirati komponente. :D
u što sumljam da može.... |
Naravno da ne može testirat. Ti preuzmeš i bok. Ako ima mrtve piksele ili ips glow koji ti nije prihvatljiv imaš pravo svakom shopu vratit unutra 2 tjedna.
Naravno, zato uzmeš u shopu koji ti neće radit probleme kao edigital. |
Citiraj:
Citiraj:
Par mjeseci poslje u drugom ducanu kupim jos jedan Dell monitor, i pitam da mi upali da se ne vracam, tip mi se smije i kaze, ako dell ima mrtve pixele rezi me, i smije se. Dan poslje eto mene nazad, pokisao je. Neidem vise na lijepe oci, i marke, sve ima svoje greske. A posto i radim na monitoru sigurno ne zelim gledat 8+ sati dnevno u te pizz. Mislim da to ovisi o kuriru kao covjeku. Iako nisu duzni, neki su mi pomagali unijeti ormare, frizidere. Ima i normalnih ljudi jos. Kulturnih. Ne kosta pitat. |
pa onda umjesto sapunjare oko mrtvih pixela i testiranja dok dostavljač žvače picu i krši zakon jer pije alkohol i vozi, naruči preko weba i kad testirašsve, unutar 14 dana vratiš vez objašnjenja...pa nek taj poluispravan monitor ode nekom drugom.
|
Pa televizije i monitori se kupuju preko neta bas zbog tih 14 dana. Pogledas uzivo gdje mozes, hvala i dovidjenja. Naravno kao sto je netko rekao, kupis u normalnoj trgovini, ne edigitalu. I naravno, ako testiras, ne raskopas ambalazu nego olaksas prodavacu i vratis mu proizvod u mint stanju i pakiranju.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Preduhitrio si me, za ne povjerovati, koji ološ od firme.:baad: Pa netko bi im morao moći stati na rep. |
Trebamo prestati ovdje stavljati uopce akcije ikakve njihove
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:26. |