![]() |
Prvi je fake. Ovaj kojeg si ti stavio. GDR2 sa zadnjim updateom ima odvojene Display, Glance i Touch postavke (Display+Touch više ne postoji jer se raspao na ta 3 zasebna menija) i nalaze se na dnu, kao i u drugom videu (ovaj koji sam postavio iznad).
Prvi video ima Storage Check kao zadnju opciju. |
Keep WiFi on when the screen times out , ovo mi nije jasno. Ako to nije chekirano, on gasi wifi cim zakljucas mob i provjerava push u nekim vremenskim intervalima ili kako ?Dali viber i ostali appovi (push notifikacije) rade normalno tj dolaze instantno ako to nije oznaceno ili mob svakih par min provjerava ?
|
Pa nije wifi jedini nacin da mob ima pristup internetu :D
|
Kakve to ima veze s mojim pitanjem ? Znam da nije, ali kad ugasim 3g na koju foru onda wifi radi ako zakljucas ekran, tocnije notifikacije?
|
Isto kak voda curi kad zatvoriš pipu...nikako :D
|
Jel ti/vi drzite onda tu opciju upaljenu i koliko baterije jede vise u usporedbi kad je ista ta opcija ugasena ? I iskreno malo su tu opciju glupavo napravili al dbr. Netko ko ne kopa po mobu i ne vidi tu opciju bi se pojeo zas mu notifikacije ne dolaze.
|
zašto glupavo? pa to je smartphone i podrazumijeva se da si stalno na netu, ako nećeš notifikacije kupi dummyphone :p
uostalom, android po defaultu isto gasi wlan dok se ugasi ekran |
Po defaultu na Androidu ne gasi jer procjenjuje da ce se onda palit 3G, a to ce trosit vise baterije.
|
Ja je držim upaljenom cijelo vrijeme (osim airplane moda kroz noć), skupa s 3G.
Neki dan sam krenuo s testom: Max trajanje baterije na 820 (uključen WiFi, 3G, location, BT, NFC) - 1d 9h Max trajanje baterije (sve off, ali paljenje po potrebi) - zasad 1d 14h, a baterija je na 67% Sinoć sam si instalirao Six-Guns (dakle skidanje igre od cca 450 MB-a preko WiFi) i igrao se nekih pola sata, odmah je skočilo za 80% na 70% :) Može se uštediti na bateriji :) |
droid ne gasi isti trenutak ko wp8 nego nekoliko min nakon kaj se ugasi ekran.
koristil sam to stvarcicu da ne gasi wlan i znam da treba ukljuciti (dobro, to je možda samo do HOX romova) a kod wp8 mi se dopada da ne gasi 3g sesiju dok upali wlan, milina za tomato zestoku tarifu :D |
cekaj ako imas upaljen wifi i 3g, na wifiu si dok je mob otkljucan i ima prednost pred 3g a kad ga zakljucas, wifi se gasi a 3g ostaje upaljen ?
|
Citiraj:
Dakle ako ugasiš i data promet i wifi onda nikako no ne znam zašto bi to radio ako imaš smartphone. Citiraj:
|
to me zanimalo, i da na data promet sam mislio pod 3g jer je krace za napisati nego data promet :D a nista onda palim onu opciju jer mi ne treba i 3g i wifi istovremeno.
|
dok si na wifi je upaljen data promet, samo ga ne koristi...ista stvar s windowsima dok imas više veza na net :)
http://www.windowsphone.com/en-us/st...8-0ec2ad4acfe8 |
Bi netko kupio NEWKIA (ex Nokia + Android) ? :lol2:
Ja ovome ništa ne vjerujem :nono: http://www.phonearena.com/news/Newki...ndroid_id47230 |
Dali od vas tko koristi pro cam od nokie, imam amber update i kaze mi da app nije dostupan.
|
|
Citiraj:
Trenutno su je povukli jer rješavaju problem s žutim flekovima i ostalim glupostima. Bit će opet kroz koji dan. Imaš više tu |
Hmm meni na 620 nema žutih flekova, sva sreća.
|
Nema ni na jednom od modela koji nisu predviđeni za rad s tom app :)
|
Al stvarno mi fali Double Tap to Wake - kada vozim bike,
ne mogu dohvatiti preko nosača mobitel, jer mi zatvara pristup tipki. Jel to do HW-skog ograničenja, jer vidim da 520 ima tu mogućnost, a 620 ne. |
Samo 520 za AT&T ima double tap to wake. Drugi RM i navodno drugačiji hardver.
|
Ja sam na 620 - pa nema.. A ne vidim razloga zašto ne, jer je HW-ski slična 720,
a display je iste tehnologije kao i 820.. Čudno mi je sve to. |
Pa ni 720 nema. Ništa ispod 820 nema double tap to wake, osim tog AT&T 520 i još možda kojeg takvog AT&T stvora :D
|
Ma mislim da je to sve do softwarea.. Kao i ProCam.. kada bi nekako progurao soft za double tap, vjerovatno bi radilo.
|
Kažu da je hardverski i moš se slikat. Isto tako su rekli i da je FM radio nedostupan na 620, 810 i 928 zbog manjka određenog hardvera i eto, nema FM radija. Kupi 820 i imat ćeš sve :)
|
Oj ekipa, evo jedno možda glupo pitanje.
Znači ako je uređaj zaključan na vip tj radi samo na vip i tomato sim Dali postoji sansa da se otkljuca/stavi drugi fw ili nesto pa da radi recimo na sve ili T-mobile mrežu. Pitam jer bih možda uzeo polovnu lumiu 620 za staru. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Možda nekoga zanima nekoliko činjenica o Nokia mobitelima :respekt:
http://www.nokiapoweruser.com/2013/0...icism-promise/ |
Jep, Nokia je zakon. Vidjet ćemo što će sad biti u narednih par godina i hoće li vratiti staru slavu.
|
|
Sviđa mi se ova prva... Druga nije po mojim mjerilima.
|
Izašao GDR2+Amber za VIP-ove 520 (059S971)
3046.000.1329.2002 |
Niš mi ne dolazi kad tražim update i na službenoj stranici još uvijek piše "Waiting for approval". Tebi baš došla obavijest na mobitelu?
|
Citiraj:
|
Imam par pitanja za vlasnike Lumie 520. Preko VIP-a bi je mogao kupiti za dosta sitne novce preko webshopa za produženje ugovora. Kako sam do sada imao android LG P350 koji je počeo lagano rikavati, a ne bi uzimao ništa skupo, naletio sam na ovu Nokiu. Ono što me zanima je:
1)kako rade GPS i neki tracker programi poput Endomonda, Mapmyride i sl. (za Runkeeper sam negdje pronašao kako postoji za w8,ali više nema updatea) 2)koliko vam u prosjeku traje baterija. Na ovom mom LG-u jedva jedvice izdrži (ako!) od 7-21 navečer (bez pretjeranog pimplanja po njemu) 3)kakvi su internet preglednici, jer se često zaletim pogledati mail i sl. |
Uspio sam izvući više od 3 i pol dana iz baterije na 820.
Napunjen je 07.09 u 19:40 i trenutno ima još 7% baterije (4+ sati). Kao što sam napisao prije, korišten je normalno (pozivi, poruke, pokoji film i igra), ali su WiFi i 3G gašeni kad se ne koriste. Od ponoći do 8 ujutro stavljan u airplane mode. |
Citiraj:
Da ljudi ne kupe mobitel i onda kažu da im ni dan ne izdrži :D |
Nokia/WP8 su dobili nagradu za 'Business choice' :D
http://www.wpcentral.com/nokia-domin...ice-awards2013 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:45. |