![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Something's not right. Review your information below to check out. If you're still having trouble, contact us." EDIT: Uspio, iz FF-a nije islo, iz Chroma proslo iz prve. |
Izgleda da imam problem, stigao paket a unutra samo podloga za miša i račun za nju, 0 eura jer je poklon. Od misa ni traga, vi koji ste naručili jel stiglo u 1 kutiji sve ili u 2, možda dostavljač zaboravio dati drugu kutiju?
Navečer cu pisati Logitechu pa da vidim i sto oni kažu. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Ja sam kupio u Instaru, tak da ne mogu pomoći :(
Možda možeš njih pitati/nazvati pa da ti kažu čisto kak je upakirano - u jednoj ili dvije kutije. Vidio sam na polici to tamo, ali da me ubiješ - ne sjećam se jel bio neki pack ili odvojeno :( Edit: nisam kupio taj komplet, nego G502x Lightspeed :) |
Stigao mis danas, poslali su kao dva odvojena paketa, pitao na live chatu sinoc i zenska mi dala tracking broj za kutiju od misa dok sam ja imao samo broj koji su mi oni dali kod narudjbe i koji je bio za podlogu.
@blackshtef i ja sam taj uzeo ali je na njihovoj stranici bila i akcija za besplatnu podlogu. |
Eh, onda sam popušio podlogu, al ajde :D
|
Zna li netko gdje naći Logitech G400S, odnosno MX518 (legendary)? Nažalost ih više nema, izgleda da se nisu dovoljno dobro prodavali a ja budala nisam uzeo kad ih je bilo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sto bas nitko od vas ne kupuje vaxee ili zowie miseve koji su miljama ispred logitech builda :) samo brickove neke uzimate :P
Pulsar je no go zbog optickih switceva. |
Zowie je miljama ispred Logitecha tako dugo do kad radi. A ne radi.
Imao sam 2, jedini miševi u mom životu koji su se pokvarili. Oba Zowie. Logitech, ako nisam imao 20 komada, nisam ništa, sve kupio i prodao ovdje ili na njuški. Bez ijedne greške. Nisam competitive gamer, niti igram CS. Zowie u moju kuću više neće. |
Citiraj:
To je bas zanimljivo, kako koga potrefi ocito, od 2010 dok su jos zuti logo imali sam prvog kupio, 4 misa imam i dan danas rade :) sad si gledam uzeti vaxee e1. |
Brišem
|
Imam Logitech G502 Hero, mislim da je sada 4 ili 5 godina. Srednja tipka mu prestaje reagirati na klik. Od 5 puta, možda 2 puta uhvati klik. Ima li rješenje kako to popraviti, ili moram kupiti novi miš zbog toga?
|
Citiraj:
Otvoriti miš, kupiti taj switch s aliexpressa i zamjeniti. https://www.youtube.com/watch?v=pzt_n1qZnPk https://www.aliexpress.com/w/wholesale-g502-switch.html |
Zahvaljujem. Koliko sam shvatio nije taj switch koji prvi ispadne,nego neki manji. Naručio pa ćemo vidjeti kada dođe.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To sam naručio. Ispod kotačića se negdje nalazi, ne znam više da li sam vidio to na tom videu koji si linkao ili drugom. Po njima, to je za middle klik switch. https://www.aliexpress.com/item/1005005751706746.html Ovo je ako sam dobro shvatio za left/right klik. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:01. |