![]() |
@mamutarka thx :)
moze takodjer preporuka nekoga appa sa wallpaperima,ali koji se prilagodjavaju velicine ekrana tj.rezoluciji,imao sam par,ali razlicite rezolucije pa previse priblizi ili rasiri i pun reklama moze i ako se placa |
wallpaperi https://play.google.com/store/apps/d...ndhbGxiYXNlIl0.
wallpaperi, zvona, notifikacije, vrlo dobra app https://play.google.com/store/apps/d...=search_result |
Omerta, zašto ne probaš sam stavit stock ROM i onda malo testirat? Meni se ovo čini da je do kernela ili je možda baterija čak bananeros, vidio sam dosta Androida koji se čudno ponašaju kad baterija umire...
|
Mislim da nije do baterije.. Ova koja je gore sa dobrim ROM-om izdrži 2 dana+.. Probao i sa drugom baterijom, preko punjača, ista stvar..
A niš, jučer sam malo kopao po onim oceanima od XDA tema :puke: pa se i meni čini da ću ipak šibnut gore štok :chears: Tako mi se neda, no, bolje da se uvjerim pa ću znati na čemu sam.. :fiju: EDIT: Stavio sam gore novi CWM koji je TOUCH i novi SU, flashao RUU stock i RADIO ali ništa.. Ista stvar.. Daj popizdio sam već, puna mi je kapa čitanja xda i njihovih poluobjašnjavanja, rijetko tko stavi step by step, a lako da ovo nisu delikatne stvari.. Neki klinac se sa njim dešava, ja pretpostavljam da je vezano za ekran, jer on u pozadini sve "normalno" vrti makar usporeno, ali ekran je lud. Ako ga netko hoće za djelove neka se javi, baterija je odlična, kućište itd itd, ostalo na PM. Uzimam Prestigio 5000. Hvala svima na savjetima i najte zamerit kaj odustajem, ali nemam više živaca, još ću ga zbrikat pa sam na*ebl. :) |
Re: Android aplikacije
Citiraj:
|
Citiraj:
Tko ne razumije ili nema vremena učiti, bolje neka se okane nasumičnog flashanja da ne bi završio sa ciglom ;) |
Možda nisam u pravu, ali samo XDA smatram mjerodavnim, iako je dosta toga smušeno, većina stvari je uvijek na mjestu i ako ništa drugo, linkovi za DL i slično im rade. :D
Upravo ono što sam i napravio (stavio gore touch CWM, SU i štok) bilo je sa nekog drugog tutorijala, makar sam većinu toga sam polako shvaćao tokom rada.. No, kao što si i napisao u zadnjoj rečenici, ostavio sam se toga jer bolje ga prodat neispravnog nego mrtvog :D |
Ovime si sve rekao, "makar sam većinu toga sam polako shvaćao tokom rada.." ;)
|
Kompliment, ili? :D
|
Sad više nije :D
|
Citiraj:
znaci nemoj alarme, aplikacije sa widgetima koje koristis(widgeti se trebaju refreshati), facebook viber i sl, |
Skužio, na teži način :D
|
Tko ne zna, Koush je izbacio svog Superusera -> https://play.google.com/store/apps/d...utta.superuser
|
Greenify je otkriće. Pobacao Maps i Facebook app u hibernaciju. Em su mi zauzimale RAM dok nisu trebale, em prouzrokuju najviše wakelockova dok je mobitel u suspendu.
|
kako si uspio maps, meni neda system appove?
jos me zanima, da li play store aplikacija normalno cita greenyfirane aplikacije koje su verzije odnosno normalno vidi jel ima update? |
Citiraj:
|
Može preporuka za album aplikaciju, a da nije stock Gallery ili Scalado Album ?
|
Citiraj:
QuickPic |
lacy, aj nabaci popis appova koje koristiš od ovih svakodnevnih vidim da pratiš dosta sve, ja sam novi u android svijetu pa da čujem preporuke.
|
Evo ti par mojih, od prilicno basic korisnika.
Airdroid - Najbolja aplikacija za prebacivanje stvari sa mobitela na racunalo i vice versa, preko wifia. Meni neizostavna aplikacija! Hotmail - kako imam više hotmail računa, ovo mi je odlična aplikacija za provjeru svih računa na jednom mjestu, jako jednostavno. Opera Mini - meni najbrži web browser na mobitelu, a probao sam ih nekoliko. Vjerojatno stvar odabira, ali definitivno probaj, ja sam prije koristio delfina, ali opera mi je bolja. Titanium Backup - Vrlo vjerojatno najbolja aplikacija za backup, prebacivanje aplikacija na sd karticu, na memoriju mobitela i za sve ostale manipulacije aplikacijama na svom androidu. Viber i WhatsApp - aplikacije za besplatno pozivanje drugih smartphone korisnika koji imaju istu aplikaciju instaliranu. Isto tako sluzi i kao IM. Definitivno probaj! ;) To je mojih par aplikacija koje sam instalirao sebi i vecini koji nemaju blage veze o androidu, pa im je ovo sci-fi! :) |
airdroid je super, ali ja jednostavno ne uspijevam prebaciti cijeli folder, već samo "upload files" opciju, opcija Upload folder mi je nedostupna... nije mi jasno zašto...
neovisno htio ja prebaciti folder muzike, filmova, ili apk data.... |
Nemoj se ni truditi. I ja moram prebacivati fileove. Uvijek izbaci poruku da moj browser ne podržava tu opciju, a imam najnovji FF. Isto tako mi je na tabletu uvijek u vertikalnom položaju tj. ne prati rotaciju tableta.
Nešto sam vidio da imaju i neku Beta verziju u điru. Možda bi trebalo nju probati. |
neznam dali je istina jer nemam vremena sad provjeravat:
"AdAway got kicked from Google Play. This is the worst thing to happen ever. http://forum.xda-developers.com/imag...lies/frown.gif EDIT: AdFree got kicked too. WTF is happening with Google? ¬¬" :stoopid::hitthewal: mislim, jasno je sta se desava. bas su jadni :fuming:. :chears: |
Koji levati. Google ce napraviti od androida sotonizirani Linux. Jadno
|
Google živi od reklama. Normalno da im je u interesu da maknu sa GP-a appove koji miču reklame iz drugih appova.
|
Točno to, ništa čudno a niti imam nešto protiv toga.. Ne smeta mi.. A kako će se stvari odvijati, vidjeti ćemo..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://code.google.com/p/ad-away/ http://f-droid.org/ |
Meni u AirDroidu normalno hoće cijeli folder prebaciti, ali je problem kaj onda ne napravi taj isti folder na SD cardu, nego samo kopira fileove, i onda su raštrkani po kartici. Pošto uglavnom kopiram glazbene albume, idem preko opcije "Files" pa si tam odredim di i kaj. Chrome 25.0.1364.152.
Ima li tko .apk od Adawaya? Kad mi je tu netko predložio da si instaliram, bila sam lijena, i sad me lijenost ugrizla za guzicu. Nema ni na AppBrainu... :/ Thx |
Dal mi može tko reći dal si za Maps app mogu kak unpred skinuti celu kartu koju trebam? Jer je ovak stvarno besmisleno da se otvara u hodu, a tu u Irskoj nemam mobilni internet.
|
Mislim da imaš opciju prekaširanja kad si na WIFI-ju! http://bit.ly/Yb77FB
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:fala: |
Citiraj:
Imajte na umu da crackanjem aplikacija, blokiranjem reklama i sl. uskraćujete sredstva za daljni razvoj aplikacije koju očigledno koristite. Time dugoročno štetite sami sebi. Većina besplatnih aplikacija ima paid verziju bez reklama. Često vrlo povoljne cijene. Ako vam toliko smetaju reklame, kupite aplikaciju i podržite developera ;) |
Vjerujem da si ti i Windowse kupio da podržiš M$.
AdAway je Open Source po GPLv3 licenci :chears: F-Droid is a non-profit volunteer project. Aplikacije koje korisim nemaju reklame, ali pregledavanje Internet sadržaja bez blokiranja reklama nikako. Nisam kupio mobitel da bi imao hrpu reklama po njemu. Postoji velik jaz između slobodnih programa i onih koji to nisu, ako netko želi zarađivati, neka jednostavno naplaćuje aplikaciju, a ne da te siluje sa reklamama. |
Fyi, imam legalne Windowse. Brkaš pojmove open source i free ;)
|
Free software je slobodan softver
Open source software je softver otvorenog koda. Slobodan software nije komercijalan i otvorenog je koda. Što sam pobrkao? |
Umjesto što me napadaš za Windowse, pročitaj sa razumijevanjem što sam napisao ;)
|
Citiraj:
Razumijem u potpunosti što si napisao, samo se baš ne slažem s tobom. Edit: ima puno boljih primjera. Recimo Chainfire - SuperSU. Paid verzija ima dodatne opcije. Kome trebaju ili želi pomoći develu kupi paid verziju. Takvih primjera ima puno. Također donacije. XDA je pun primjera. Nema silovanja reklamama. Ali svatko radi kako je njemu volja. Tko hoće, kupit će, tko neće, neće. Netko će kupiti windowse, ja sam radije za besplatna rješenja, ne moraju biti potpuno slobodna, netko opet neće ni za to čuti. |
http://liliputing.com/2013/03/facebo...lay-store.html
meni nije nikakav update doso ovakve prirode, vama? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |