![]() |
vrlo jednostavno se moze suzbijati cheatere - napravis igru s ugradjenim snimanjem i automatskim screenshotovima, dobro sucelje i podrsku za administratore koji onda cheatere prijavljuju i bana im se cd key ekspresno.
pa neka lola kupuje novi, opet ce ga popusit u roku keks. izi mani. |
Citiraj:
ko da je problem kupiti key za par € BC2 dok placaju mjesecnu pretplatu do 50€ za hackove.. a to sto kazes...lakse reci nego provesti u djelo najbolji anti-cheat je za sada onaj od aIW-a |
Citiraj:
pa neka svaki dan kupuje key, svaka budala ima svoju zabavu. nekad su na serverima bili admini, ne znam di su danas. |
Citiraj:
tu je vec malo veci problem nekad...danas ili su klinci admini koji ti sljepe bananu nakon sto ih ubijes 2 puta ili ih uopce nema |
Citiraj:
|
Citiraj:
kupiš key i napraviš novi acc (i u ovom slucaju nastavis hackati i dalje) |
Samo hardware ban rijesava probleme,a to nije njima u koristi jer ce citeri opet kupit igru, ovako nebi...
Treba koristiti TZAC, jedan od najboljih AC-eva koji je nas mladi hrvatski um napravio! |
Citiraj:
A hardware ban je šta točno? Baniraš njegovu matičnu, grafičku? |
Hardware ban je ban ID-a više određenih komponenti, tako da bi onaj ko ga dobi morao zamjeniti više komponenti, bojim se da bi mu to postalo neisplativo jako brzo.
PB ga dijeli isključivo za hackiranje PB-a, a ne za bypass koji mnoge poznate cheaterske kuće rade :) |
ako netko zeli potrositi 30 kuna:
Battlefield 3 SpecAct Kit DLC + DogTag DLC Pack https://www.g2play.net/store/Battlef...-DLC-Pack.html |
Nego... nešto vi previše znate o cheatovima.
Da se i vi time možda ne bavite? :D :banned: Ban ovaj, ban onaj, code ovaj, code onaj, sell hack ovaj, sell hack onaj :D |
Isto ucinkovito sredstvo u baniranju igraca je bilo na aIW-u
banali su xuid tako da više ne mogu igrati na aIW-u |
Znam jako puno o hackovima, jedino se tako možeš boriti s njima ( Prije dok sam COD igrao, no princip je isti svih hackova ) :)
|
Citiraj:
a i prijatelj mi je radio hackove za jednu "cheatersku kuću" hehe:fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
Znaš li možda kakvu zanimljivu online literaturu? :) |
Citiraj:
Mislim da se nismo skuzuili, meni nije jasno, ako AA google izbacfuje kao prvi site, 60% hackova se za nove fpsove prodaje preko njih, svi bf, svi codovi, svi novi fpsovi, homefront, Ro2, itd., a nijednom izdavacu ne pada na pamet probat ugasit to? Site? Cak pise i ime firme kojoj ide lova preko paypala??!! Stavise u bc2 sluzbenoj ljestvici je jos uvjek ekipa koja ima AA u klan tagu i 23342345 puta vise poena od ostalih, pa mu se ni acount ne bana? |
Citiraj:
Ima(o) je da...samo zato jer su korisnici morali rucno prijavljivati te citere jer nije bilo automatskog nacina...morao si snimiti kako vara i staviti njegov xuid i kad bi ga banali više ne bi mogao igrati sve dok ne bi imao novi pc :) Odi na forume (npr. UC forum ili MPC forum) pa proucavaj..ali nisam nigdje naisao da ima neka literatura o hackovima nažalost...iako znam dosta da napišem jednu :D |
Citiraj:
Citiraj:
1.provjeri dali metak može doći do neprijatelja 2. izračunaj dmg 3. sa 1. i 2. izgradi i pošalji paket serveru kolko dmg si napravio kome Naravno hack paket blokira i pošalje modificirani paket. Pošto server ne radi nikakve provjere nema tu anticheat sustava koji će moći nadzirati ovaj kretenizam od lokalnog hitboxa. Kužite, nije da on puca kroz 2 zida, on lokalno stvori metak 1cm od glave drugog igrača, i kaže serveru ja ga upucao. Citiraj:
Ovo tu nije smjelo ići dalje od pre alphe, kada se utvrđuje da engine radi kako treba. Zato što NE radi. A ne tu ko zadnje seljačine, krpati mjesec dana prije izlaska srž igre. Naravno da će oni to "popraviti", tako da će zadnji čas odustati od svega i koristiti hitboxeve iz BFBC2. Zato što oni skoro pa da rade. |
Citiraj:
ono, sto je sljedece, robot koji sam igra dok pijes pivo i gledas utakmicu? uostalom, ako server biljezi i snima partiju tocno po screenshotu i videu mozes vidjet kako netko vara. |
|
Citiraj:
Pa što ako je netcode zeznut, bar je fizika i balistika savršena XD |
Citiraj:
4.Server to uspoređuje sa onim što je on izračunao i šalje ti paket koji kaže da si zapravo poginuo prije pol sata. |
Citiraj:
2. Izracunaj inteligeniju . 3. sa 1. i 2. izgradi i pošalji paket OSTAVITE se tih gluposti. I ne ovo nije spam niti provokacija. Nego bi bilo vec vrijeme da se ostavite toga. |
Još jedan bezuspješan target practice prema jednom od onih otoka:
http://www.pohrani.com/t/H/ql/V2j2Pm...-21-58-20-.jpg Nemoš ga ubit i nemoš. http://www.pohrani.com/t/2I/pF/bTWr3...-22-18-32-.jpg Pitao sam se zašto "not in beta" kad ono opis malo objasni - neki uređaj za tracking vozila :D Danas je bilo svega: http://www.pohrani.com/t/1A/Uy/9mKN2...-14-45-35-.jpg Propadnem u ovu rupu kod A, niko me nevidi a ja vidim sve, i mogu gađati sve :D Na kraju sam morao suicide opciju upotrijebiti jer se 10 minuta nisam mogao maknuti :D Ovo mi se pak već 20ak puta dogodilo: http://www.pohrani.com/t/3w/eZ/19oyL...-18-41-24-.jpg Frajer leži na leđima a živ je. Sreća pa je ovaj bio teammate, inače sam tako gro puta prošao pokraj neprijatelja za kojeg sam mislio da je mrtav kad odjednom me napuni sa pol kile olova. http://www.pohrani.com/t/20/4X/jVcSF...-18-49-54-.jpg 20k Thanks :D |
Citiraj:
:amen: Čemu sada glupa rasprava o pizdarijama, i mene to nervira ali jebiga, kaj je tu je, ak vam tak smeta pošaljite DICE-u antrax poštom ili neku pizdariju :rtfm: |
Citiraj:
SOFLAM je uredaj za laser designation meta, znaci kad prestanes bit usless rush recon i divit se ovim beta stvarima :D (ne mogu vjerovat da cu ovo napisat , al salim se -u zadnje vrijeme na forumu svi nerd rageaju za svaku glupost koju napises pa da se ogradim:chears:), u epskim cq bitkama ces "paintat" vozila, koja bi onda iole kompetentan jet ili chopper pilot trebao silovati, znaci za razliku od samoga spota, ait to ground rakete ce mu se "lijepiti" za vozilo. Inace SOFLAM ima uzasno interesantnu povjest u bf serijalu, u bf2 je prakticki bio in (mislim cak i u beti na omanu, davno je to bilo), i doslovno je maknut dan prije izlaska igre zbog "balansa", tako da je dobrodosao nazad :goood: |
Evo da pitam po sto pedeset i treći puta gdje je najjeftiniji BF3 LE preorder?
Čekao sam u nadi da će se cijene još malo spustiti, a dobio sam kitom u čelo. Sa 190 na 250 kn... |
|
Citiraj:
Mislim, znam za tu stranicu i "ponudu" al je ignoriram jer mi smrdi na zajeb... EDIT: cijena je ipak cca 210 kn... |
Citiraj:
|
Baš gledam to, imaju na FB stranicu, ljudi kažu da valja i da nisu zajebanti.
http://www.facebook.com/buygamecdkeys Like na ovo i dobijete 5% popusta: https://www.facebook.com/buygamecdk...8203;739677351 |
Istina :\ ja sam racunao po tecaju 1$ = 5kn :D
A stranica je pouzdana, kupovo sam 2 keya prekocnjih brzo su dostavli Mozda bih mogao nabavit keyeve po cca 180kn, al bi moro nac par ljudi prije :\, i necu nekog ko ce mi nestrpljivp dosadjivat :D Edit: nista od ovog ,cijena bi bila za non le edition :D |
ne kuzim to ciganjenje za +/- 30kn...uz rizik da te neko zajebe.
ja sam mislio nakon ove bete donijeti odluku o kupnji, ali nakon vidjenog nema sanse, pricekat cu datum izlaska i probat prije eventualne kupnje. ako ne vredi, no money for you, dice!:nono: |
Caspian Border - Weekend 64-Player PC Testing
As we are again specifically testing 64-player server configurations, this test will be for PC only. The Caspian Border servers will be available for all PC players to join. Caspian Border will be available starting Friday, October 7th, in the afternoon (CET). :dobartek: |
Super da i to vise probam..
|
Citiraj:
Ooooo da :chears: |
Evo su se vec pojavili serveri..... rock on!
|
da nisu to neki fejk pa poberemo bananka :>
|
Super, još da ima mjesta na njima. :goood:
Citiraj:
|
No super, idem za vikend doma, ne furam komp i oni za vikend stave caspian border :zdero2::lol2:
Tajming ftw :P |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:35. |