![]() |
Hvala
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Ako nemam aktiviran eračun, mogu li svejedno u mobilnoj apk vidjeti račun i iznos?
Kojeg dana u mj? |
BonBon
Mislin da da, imas u aplikaciji pdf racun, dode do 10. u mjesecu ja mislin.
Doduse mora san izbrisat i ponovo instalirat aplikaciju da bi mi se pojavia ovaj “Racuni” botun/dio aplikacije. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Može li se ikako otvoriti port?
|
koliko ja znam nažalost ne, ista situacija i kod HT-a.
|
VoWiFI više ne radi
Bonbon bonovi, voice over wifi ne radi od jučer, a možda i koji dan dulje. Na Huawei mobu ništa mijenjano, nikakav update nije bio. Gasi - pali, zadaj postavke ponovno, ništa.
Zvao SZK, oni "resetirali" karticu kod sebe, gasi/pali mob, i dalje ne radi. Kućni internet je kod HT-a. Drugi mobitel na bonbon pretplatu, prošao istu proceduru, isto (više) nema VoWiFi. Voice over LTE radi. Lokacija Istra, Pula. Kako je kod vas? |
meni je prekidalo vowifi pa sam isključio
|
Gledam, isto nestalo. Isto Huawei. Preplata.
|
isto nema vowifi vise, oneplus, pretplata
|
Dakle nije samo meni. A ništa, biti strpljiv, možda poprave.
Ako ima netko karticu baš od HT-a ili Simpu, ili Iskon, te tamo VoWiFi, da provjeri radi li? |
Citiraj:
Citiraj:
Nedavno sam imao isti problem. Mijenjali mi karticu ovo-ono, ništa od toga nije pomoglo. Na kraju sam ih zatražio da mi deaktiviraju VoLTE/VoWiFi uslugu i nakon par dana ponovo aktiviraju. Nakon toga sve radi normalno. edit; add image https://i.postimg.cc/nsfBBpP6/Screen...ne_UI_Home.jpg |
Citiraj:
Prvo sam samostalno krenuo deaktivirati "pakete" preko sms poruke, ali se predomislio, te umjesto toga nazvao SZK neka to oni naprave. Iskopčali su samo VoWiFi i odmah ga ukopčali, međutim (samo) sms potvrde isključenja je stigao odmah u 9 ujutro (a u njemu piše iskopčati će se SUTRA). Ovo je malo zbunilo SZK. VoWiFi očekivano ne radi. Tek nakon 4 sata oko 13 stiže sms da je VoWiFi aktiviran. Ne radi još uvijek. Čekam sljedeći dan da odrade isključenje, prema sms-u, pa možda onda prihvati uključenje. Ništa cijeli dan. Čačkam po mobu, radim full backup na usb stick, resetiram sve mrežne postavke kako mi se nudi u setapu. Ništa. Sat vremena istražujem postavke resetiranog moba - ništa. Odustajem i vraćam sve na staro iz backupa. Radim filmove u glavi kako u T-centru pokušavam riješiti problem. Slabo spavam, usred noći 3:45 nestalo interneta. Koji k. sada? Ma u redu je, to moj vlastiti router ima svakonoćni reboot. Za 2 minute vrati se kućni wifi, te se POJAVI VoWiFi ikona na mobu! Dakle 1 dan pauza za isključenje, 1 dan pauza za uključenje. Sada VoWiFi radi kao ranije, a dokle će, vidjećemo. Mogu posve isključiti mobilnu mrežu (aviončić), uključiti samo WiFi, ikona VoWiFi se pokaže i pozivi/sms rade. :chears: edit: slika https://i.postimg.cc/0b29DhYb/Screen...202-100156.jpg |
Do kraja godine se moze aktivirati ova promocija gotovih paketa. Tako su kolegi rekli ovi iz sluzbe za korisnike.
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk |
Meni na chata sada rekli da ne znaju kada završava.
Imam još dio obitelji koji nisam prebacio, za 55kn se isplati |
Citiraj:
|
Ni meni nije radio danima VoWiFi, ali evo danas magično proradio (nisam kontaktirao SZK niti reaktivirao opciju).
|
Je provjeren info da ukidaju 55kn 31.12?
|
Citiraj:
|
Ko propusti ovih 55 kn ili 70 kn bez UO za 2 sljedeće godine je mor... on. A u svakom trenutku može prec drugud.
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Koja je shema ono ako je neko vec na pretplati u bonbona? Mater mi je na 60kn pretplati sta napravit da je pribacim na 55 kn taj
|
Samo im se javi da te zanima ta tarifa, kad kaze da je to samo za nove reci da znas da su drugi dobivali bez obzira, ako i dalje nece onda da odlazis drugom operateru...ja ih 10 znam koji su dobili
|
Citiraj:
Svakako u chat spomeni koji je iznos na računu. Kad te prebace a to stvarno naprave u par sekundi ih pingaj da gdje su pare i tako to... Budu ti to onda odbijali od slijedećih računa (uvjet je naravno da su kune od bonbon bonova).:lol2: |
Citiraj:
|
Ok ok, Al da je ponuda iznad svih drugih to je. Svakom na volju, na to operateri računaju. (zbog tog i postoje operateri i virtualni operateri (T-mobile/A1/Telac - tomato/bonbon)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To nije u uredu sa tim stavom. Bio sam korisnik Bonbona duže kao dodatni broj. Najviše mi svidio veliki internet paket u pola cijene , ali badava što ne možeš iskoristiti kad imaš toliko na stanju nego kupovati stalno bonove i nakupi dosta. Problemi su dalje prisutni kao u T-mobile. Simpa je OK što se tiče akcije Flat 24h , Tjedni Flat i pokloni radi isprekida mreže. Отправлено через iPhone |
Meni je glupo što svi HT korisnici (i oni na bonovima bez tarifa) na poklon dobivaju od 23.12 do 5.1. neograničen internet.
A Bonbon korisnici ništa. |
Citiraj:
|
Imaš 2x minute na paketima
Na chatu se upiše Live agent i zatražite Velika kombinacija za 55 kn (možete i citirati cjenik tj njihov web), prebacujem još jedan broj ovih dana, cijela obitelj je sada na bonbonu. Nakon prvog poziva se javlja na chat, usput zatražim i volte.
https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalo 4.9. Ponuda kombinacije Od 21.6.2021. novi korisnici bonbon pretplate mogu ostvariti ponudu Velika kombinacija za 55 kn (s PDV), Jako velika kombinacija za 70 kn (s PDV) te Jako jako velika kombinacija za 100 kn (s PDV). Korisnici koji ostvare ponudu mogu ju koristiti 24 mjeseca od dodjele. Citiraj:
|
Imate 5G na bonbonu?
Kupio Mi 11 Lite i ne nađe 5G mrežu |
Krivo
Citiraj:
|
Koje su prednosti VoLTE i VoWifi? Cijena poziva je jednaka kao i za normalne pozive ili sam krivo shvatio?
|
Imam slabiji signal u zgradi od t mobilea, i sad s ovim tehnologijama na bonbon mi više ne prekida niti da više ne čujem kontra stranu. Sve je kristalno jasno
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48. |