PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

Guls 19.05.2013. 01:09

Promijenit će se stvari s novim patchom, isto vrijeme spawnanja wraithsa, bluea, golema, volwesa, lizarda...

Mirkopoter 19.05.2013. 01:15

Jao... opet se prilagođavaj na krvavu džunglu, a baš mi krenulo lijepo..

Mommistake 19.05.2013. 01:40

Diana carry:

http://img843.imageshack.us/img843/5104/123123be.jpg

X-Plosiv 19.05.2013. 03:06

Trolali danas u ARAMu, pa mi bilo dosadno, otišao sada u chat i napisao da tražim nekog gold IV-V za duo, samo da ne rejđa...lik me dodao, iz Poljske

http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Zadnjih 4 gejmova (u ovom trenutku se još nije prikazao gejm di sam bio Jax vs Riven top)...

Evo još jedna predrasuda manje, imam dosta PL igrača koji su OKe :goood:

P.S. Nafeedao je bio bot u trećoj, ali mu je oprošteno, nije znao da ide support jer je zyra support odlučila biti zyra mid.

vuYa 19.05.2013. 06:25

Jeste vidili lol nexus, jako dobra stvar, cim se ude u gejm izbaci listu igraca koji igraju i njihov s1 s2 s3 elo,kda s tim champom kojim igra,rune, masterije..

Mommistake 19.05.2013. 09:21

Citiraj:

Autor vuYa (Post 2397829)
Jeste vidili lol nexus, jako dobra stvar, cim se ude u gejm izbaci listu igraca koji igraju i njihov s1 s2 s3 elo,kda s tim champom kojim igra,rune, masterije..

To je neki addon ili šta?

EDIT: Stranica koja, kada upišeš ime champa protiv/s kojim igraš (ali samo kada je aktivan meč) ti napiše njegov elo.

X-Plosiv 19.05.2013. 10:27

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2397849)
To je neki addon ili šta?

EDIT: Stranica koja, kada upišeš ime champa protiv/s kojim igraš (ali samo kada je aktivan meč) ti napiše njegov elo.

Napravite si bookmark, samo promijenite moje ime u vaše

http://www.lolnexus.com/scouter/sear...de&server=EUNE

i za euw
http://www.lolnexus.com/scouter/sear...ude&server=EUW

čim krene loading samo ga otvorite, da vam odmah napiše...so easier :goood:

btw, za vas kojima igra padne pa imaju problema s loading natrag (dok ste u gejmu)

napravite novi notepad i ovo kopirjate unutra

@echo off
set curr=0
set target=C:\Program Files\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases
cd %target%
setlocal EnableDelayedExpansion
for /f "tokens=*" %%G in ('dir /ad /b') do (
set str=%%G
set str=!str:~-3!
if !str! GTR %curr% ( set curr=!str! )
)
cd 0.0.0.%curr%
cd deploy
echo %CD%
"League of Legends.exe"

...samo ovo gdje je set target si promijenite kako je vama...meni je u Program Files, vama je vjerojatno direktno na C: ...
tada idite save as, any file i stavite da je .bat
tako da možete uvijek pokrenuti aplikaciju

edit: još jedna dobra stvar...ako ste napravili custom item pageove, sejvajte si ovaj fajl, jer ako ćete kao ja otići nabaciti koji gejm na EUW pa se vratiti na EUNE i shvatite da su vam svi custom item setovi izbrisani...

Be safe and not sorry! Item Sets are being saved in the local summoner preferences while we work on the serverside implementation, and doing a repair could definitely impact it. You should be able to back them up by holding on to your current preferences file.

- Find the preferences folder. Example path: \Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0. 1.16\deploy\preferences

- Inside, you'll see ".properties" files named after summoners. You should have one in there for yours.

- Copy this somewhere safe, outside of the LoL files.

- Copy it back to the same folder after you do your repair.

:D

Mommistake 19.05.2013. 22:39

Odigrao jedan bruiser nidalee top vs vladimir :)

Bolji farm je on imao, nisam ga mogao baš pokati, radi onog šta mi uzima hp, early igrao passivno, imali dobrog junglera i na kraju 8:3 score sam imao :)

Dobra je nidala :)

vuYa 19.05.2013. 23:51

jel peglate rankede ili normale ? posto na nekom forumu kad sam bio, normale igraju i to vecinom east

X-Plosiv 20.05.2013. 00:09

Citiraj:

Autor vuYa (Post 2398205)
jel peglate rankede ili normale ? posto na nekom forumu kad sam bio, normale igraju i to vecinom east

Ovisi, većina ovdje je na EAST, neki peglaju samo normale, neki mix svega...

vuYa 20.05.2013. 00:27

joj, pa tamo nikad necete doci di zelite :D ako imate free transfer, begaj na west sto prije

X-Plosiv 20.05.2013. 07:25

Objasni mi molim te razliku? Ajde, oduševi me. Koji si ELO na EUW, i kakva je razlika između EUW i EUNE?

Mommistake 20.05.2013. 10:15

Citiraj:

Autor vuYa (Post 2398205)

Ja sam east i peglam većinom normale, makar rankede sve više.

Citiraj:

Autor vuYa (Post 2398221)
joj, pa tamo nikad necete doci di zelite :D ako imate free transfer, begaj na west sto prije

Jao, pa ne pričaj gluposti.
Kako mrzim takve koji misle da ima razlike. Na obje strane ima dobrih, srednjih, loših, brutalno loših, pro etc igrača.

Svako u bronze i silveru može tvrditi to, ovi igrači koji ZNAJU igrati, sami kažu da nema razlike.

EDIT: Opet diana ownage :) Vs talon s 1350 pobjeda :) 13:3 score, 250 cs :)

vuYa 20.05.2013. 13:26

nije to nego sam bio na eastu, pa sam poludio i prebacio se na west..naravno da na obje strane ima loših igrača, nego kad sam igro na eastu sad nedavno sa frendovim acc-om akali uzme sword of occult i mejai's, općenito iz svog iskustva govorim da mi west vise odgovara, barem za dizanje

bio sam na oko 1600 pa sam pao, trenutno silver 1

Guls 20.05.2013. 13:32

Ja volim east. Samo odmah muteam sve igrače i tako je lijepo igrati.

Mogy 20.05.2013. 16:08

keybinding guide

kako optimalno srediti keybindingse, pa kome se da čitati nek izvoli :D

vuYa 20.05.2013. 17:37

ako naucis range, smartcast op..za champove tipa veigar i jayce

Mommistake 20.05.2013. 17:43

Smart cast bi trebali svi koristiti koji žele igrati pro.

Jer u prosjeku gubiš dosta vremena na 2 klika. Ja sam probao i nisam se mogao priviknuti, ali budem se lagano učio.

Mirkopoter 20.05.2013. 19:01

Citiraj:

Autor vuYa (Post 2398221)

Bio na east-u, prebacio se na west, bio na west-u, popizdio na west-u, vratio se na east, pizdim na east-u ali manje njego na west-u :D

Dajte mi objasnite taj smartcast, jeli ima negdje baš neki pravi tutorial za to?

vuYa 20.05.2013. 19:40

ma ja nikad necu nazad , da mi netko da dzabe ne bi :D

mislim da ima na jutubu, al ukratko ti mogu rec da je to bacanje spella na mjestu gdje ti mis stoji bez klikanja misa(jayceov e q samo stisnes i on ti ispali u smjeru misa)

Mommistake 20.05.2013. 19:44

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2398616)
Bio na east-u, prebacio se na west, bio na west-u, popizdio na west-u, vratio se na east, pizdim na east-u ali manje njego na west-u :D

Dajte mi objasnite taj smartcast, jeli ima negdje baš neki pravi tutorial za to?

To ti je ko onaj khartusov Q ja mislim (ona mina).. znači gdje je cursor od miša tu casta...

Mirkopoter 20.05.2013. 21:32

Ma to mi je već X-plosiv objašnjavao, ali me uvijek zbunjuje i bolje da uopće ne isprobavam.

Btw. brijem da to uopće ne koriste ovi pro playeri.

Mommistake 20.05.2013. 21:54

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2398699)
Ma to mi je već X-plosiv objašnjavao, ali me uvijek zbunjuje i bolje da uopće ne isprobavam.

Btw. brijem da to uopće ne koriste ovi pro playeri.

To koriste AMA BAŠ SVI pro playeri.
Pogledaj da li hočeš vidjeti kojega pro playera na streamu da mu se vidi ona strelica kuda gađa s spellom. Gotovo nikad (osim onih spelova za koje to nemožeš, tipa spell od VI onaj escape njezin, nemožeš smart cast jer se treba "napuniti" za full range, ako koristiš smart onda odmah castaš i ne napraviš nikakav range).

Negdje sam naletio na video razlika između smart casta i obilnog casta, imaš oko 10-15% manji cs ako ne koristiš smart. Jer ti kada slikneš na spell i onda klik mišem, ne čini se puno, ali to je nekih pol sekunde, a rezultira na kraju tako da imaš jednostavno sporiju reakciju. Ali je problem se naučiti na smart. Ja probao, u jednom game minimalno 15 puta zeznuo spell.

I još jedna stvar koji koriste, slična smart castu su 2 tipke na mišu, 1 za kretanje champa druga za atack.. Tako npr. ako gledaš The Rain Man-a, on ima 2 puta move, 1 puta atack miniona i tako si povečava postotak kod cs-a.

X-Plosiv 20.05.2013. 22:25

Citiraj:

Autor vuYa (Post 2398444)
nije to nego sam bio na eastu, pa sam poludio i prebacio se na west..naravno da na obje strane ima loših igrača, nego kad sam igro na eastu sad nedavno sa frendovim acc-om akali uzme sword of occult i mejai's, općenito iz svog iskustva govorim da mi west vise odgovara, barem za dizanje

bio sam na oko 1600 pa sam pao, trenutno silver 1

Uzevši u obzir da na normalu imam cca 915 winova i cca 750 loseva, MMR mi je vrhunski i dobivam stvarno dobre igrače, koji variraju od platinuma do silvera, s nekom primjenom samo gold i platinum, rijetko koji silver kada igram normal solo. I ne viđam takve buildove, ali većinom onda vidim 150 cs u 15min skoro svaki lane i bude napeto. Kada hoću igrati kvazi mečeve, odem na ranked (gold 5) di se može vidjeti svašta :lol2:

To što si ti poludio, jbg, vidio sam ja na EUW masu ekipe koja mi rejđa na španjolskom.

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2398328)
EDIT: Opet diana ownage :) Vs talon s 1350 pobjeda :) 13:3 score, 250 cs :)

Daj mi neki guide i napiši build itd...btw, evo ti savjet ako nisi ovo radio, probaj u customu:

Baciš Q, i prije nego Q padne, znači čim klikneš Q odmah klikni R...ti ćeš s R dashati do njega, i onda će Q pasti, i iste sec će ti R biti refreshan.

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2398616)

Ovako ti moj binding izgleda

Cast Spell 1 - 3 ...Shift q w e
Cast spell 4 - R

Smartcast Spell 1-3 - q w e

Znači ako kliknem Q-W-E odmah će baciti (Baca ti spell tamo di ti je miš ili najdalje što može na mjestu gdje ti se trenutačno nalazi kursor)...ako kliknem R a on cilja onda će mi biti kao da ne smartcastam..to je jako dobro npr na Leoni, Ezrealu, Lux...dok recimo ako igram s Dianom, Akali, Darius itd. koji imaju skillshot kao ult...onda stavim da je i ult smartcast :)

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2398722)
To koriste AMA BAŠ SVI pro playeri.
Pogledaj da li hočeš vidjeti kojega pro playera na streamu da mu se vidi ona strelica kuda gađa s spellom. Gotovo nikad (osim onih spelova za koje to nemožeš, tipa spell od VI onaj escape njezin, nemožeš smart cast jer se treba "napuniti" za full range, ako koristiš smart onda odmah castaš i ne napraviš nikakav range).

Negdje sam naletio na video razlika između smart casta i obilnog casta, imaš oko 10-15% manji cs ako ne koristiš smart. Jer ti kada slikneš na spell i onda klik mišem, ne čini se puno, ali to je nekih pol sekunde, a rezultira na kraju tako da imaš jednostavno sporiju reakciju. Ali je problem se naučiti na smart. Ja probao, u jednom game minimalno 15 puta zeznuo spell.

I još jedna stvar koji koriste, slična smart castu su 2 tipke na mišu, 1 za kretanje champa druga za atack.. Tako npr. ako gledaš The Rain Man-a, on ima 2 puta move, 1 puta atack miniona i tako si povečava postotak kod cs-a.

Ne baš, Dyrus recimo dosta ne koristi smartcast na nekim champovima...sve ovisi koje champove igraš. Sam Link kaže da je dosta dobro učiti i bez smartcasta primjer Nidalee koplja...ja Nidalee koplja bacam Q ako znam da ću pogoditi, a ako ciljam i imam vremena koristim Shift+q.

Inače, meni je ATTACK MOVE na A..s time se krećem, osim kada sam blizu CSa onda se krećem s normalnim klikom na mišu, a kripove i champove gađam s A. Trebalo je malo navikavanja, ali je 20x bolje kada orb walkaš.

inače, video za smartcast: http://www.youtube.com/watch?v=O4FDh1fWQpU

Guls 21.05.2013. 07:56

Ja sam probao par puta igrati s tim smartcastom i mislim da se to na mom levelu ne isplati, osim ako baš ne igraš championa koji spama abilityje.

Jednostavno potrebno je dosta vremena na privikavanje, a nekako sumnjam da ja sa svojim levelom skilla mogu dobiti bilo kakve bitnije koristi od istoga. Dapače jedno desetak gejmova sam strahovito failao s tim smartcastom.

X-Plosiv 21.05.2013. 10:08

Citiraj:

Autor Guls (Post 2398825)
Ja sam probao par puta igrati s tim smartcastom i mislim da se to na mom levelu ne isplati, osim ako baš ne igraš championa koji spama abilityje.

Jednostavno potrebno je dosta vremena na privikavanje, a nekako sumnjam da ja sa svojim levelom skilla mogu dobiti bilo kakve bitnije koristi od istoga. Dapače jedno desetak gejmova sam strahovito failao s tim smartcastom.

Vjeruj mi, samo vježbaj i isplatiti će ti se...ja ti ne mogu reći kolike ja osobno imam dobiti od tog smartcasta, stvarno ga treba vježbati...neke spellove nikada ne stavljam na smartcast, tipa

Lux ult
Ezreal Ult
Lulu Q
Veigar circle

Mommistake 21.05.2013. 10:46

Jasna stvar. Nemogu biti svi spellovi na smartu, ali svi pro koriste smart :)

X-Plosiv 21.05.2013. 11:12

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2398943)

Baš rekoh prije - ne koriste svi smart.

Ne znam da li će se pokazati, zadnji meč http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Kassadin vs Ap YI mid, imao sam 10/3/9, veći farm od njega i sve...i nafidanu vayne smo imali....ali su se ufurali i i šli turret dajvati i nasus od 2/1/1 imao 6/1/1 ...i snowballao kasnije, jer je moja vaynica mislila da može 1vs5

a i mutavi jax, nema pojma kako je igrati :/

Mommistake 21.05.2013. 11:33

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2398960)
Baš rekoh prije - ne koriste svi smart.

Ne znam da li će se pokazati, zadnji meč http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Kassadin vs Ap YI mid, imao sam 10/3/9, veći farm od njega i sve...i nafidanu vayne smo imali....ali su se ufurali i i šli turret dajvati i nasus od 2/1/1 imao 6/1/1 ...i snowballao kasnije, jer je moja vaynica mislila da može 1vs5

a i mutavi jax, nema pojma kako je igrati :/

Vide se zadnji meč.. Jbg, taj ranked je otrov :D

Šta se tiče Diane:

Krečem uvijek: 5HP, 3MP, 2 warda.
Onda idem ako je ajmo reći podjednako do jedno 5-6min idem na 2 doransa.
I onda ovisi. Ako vidim da će biti napeto idem na abyssal scepter, ako imam kontrolu u midu i kill - dva, onda idem odmah na rabandon. Onda idu bootsi za magic penatration. I opet dalje ovisi, ako imam 3-4 killa u plusu idem ili na zonyu, ili zadnje vrijeme sve češče na nashor's tooth (op item za dianu). I guardian ili chrystal scepter. Tak nekako :)

X-Plosiv 21.05.2013. 12:56

Nisam ljubitelj Nidalee support, znam je igrati, ali kasnije ti imaš poke i heal...nemaš nikakav CC, a njihova Lulu je s CC radila sranja nama dovoljno da nas sve slowa da Lulu ulta :D

EDIT: Kupio sam Nasusa, danas ću ga baš peglati solo top. Jer ako se ja nafarmam 140 do 15 minute, ja mogu 1vs5 ići. Stvarno mi ga je pun klinac, znaš koliko puta je njihov ili naš Nasus sam carryao makar imao užasne scoreve.

Guls 21.05.2013. 13:20

Jučer su mi dali Hecu u rankedu... baš sam dobre volje danas. Možda me i danas potrefi sreća.

HAL 21.05.2013. 14:13

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2399054)
Nisam ljubitelj Nidalee support, znam je igrati, ali kasnije ti imaš poke i heal...nemaš nikakav CC, a njihova Lulu je s CC radila sranja nama dovoljno da nas sve slowa da Lulu ulta :D

EDIT: Kupio sam Nasusa, danas ću ga baš peglati solo top. Jer ako se ja nafarmam 140 do 15 minute, ja mogu 1vs5 ići. Stvarno mi ga je pun klinac, znaš koliko puta je njihov ili naš Nasus sam carryao makar imao užasne scoreve.

Kad vidim Nida support malo umrem...

A Nasus je uvijek GG ako igra ode u malo kasniju fazu.

Btw, igrao sam danas Aatroxa, jako fora champ nekakav mix Trynda, Zaca, Kaylea.

Mommistake 21.05.2013. 14:59

Citiraj:

Autor HAL (Post 2399105)
Kad vidim Nida support malo umrem...

A Nasus je uvijek GG ako igra ode u malo kasniju fazu.

Btw, igrao sam danas Aatroxa, jako fora champ nekakav mix Trynda, Zaca, Kaylea.

Igraš na pbe?

HAL 21.05.2013. 18:06

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2399128)
Igraš na pbe?

Yep, napravio sam odavno account, pa rekao da malo isprobam novog champa.

Čini se fora, ali kažem teško je išta reći, jer je ping tamo prevelik, a i igram isključivo protiv botova, pošto je nove champove nemoguće dobiti u PVP mečevima - ili ih ljudi banaju ili ih netko instalocka.

Čini mi se više kao melee ADC, nešto kao Trynd, ali ima bolje skillove.

Mirkopoter 21.05.2013. 18:56

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2398943)

Ne.

X-Plosiv 21.05.2013. 19:16

Ako dobijete leonu u aramu, probajte ovo :D

2x doran blade
1x tear of godess
1x brutalizer
napraviti trinity
krenuti raditi iceborn gauntlet
bootse po želji, obično mercury

i lold :D, malo teže napočetku, ali fora kasnije

vuYa 21.05.2013. 19:21

zasto triforce i iceborn ? kad je unique active

X-Plosiv 21.05.2013. 19:41

Citiraj:

Autor vuYa (Post 2399217)
zasto triforce i iceborn ? kad je unique active

Promijenite Iceborn, htio sam ga napraviti zbog singeda da ga slowa..jer smo zatrolali malo ja i frend koji je igrao wukonga...razmišljao sam bio umjesto toga da uzmem neki botrk ili tako nešto for the lulz. E i da, završio sam blackcleaver :)

http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Mirkopoter 21.05.2013. 19:56

5 pobjeda za redom u rankedu, čak sam i 3 wina u plusu trenutno :D

Guls 21.05.2013. 21:34

pls dont make me start to cry.... ne sjećam se takvog skora već odavno :(

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47.