![]() |
Promijenit će se stvari s novim patchom, isto vrijeme spawnanja wraithsa, bluea, golema, volwesa, lizarda...
|
Jao... opet se prilagođavaj na krvavu džunglu, a baš mi krenulo lijepo..
|
|
Trolali danas u ARAMu, pa mi bilo dosadno, otišao sada u chat i napisao da tražim nekog gold IV-V za duo, samo da ne rejđa...lik me dodao, iz Poljske
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Zadnjih 4 gejmova (u ovom trenutku se još nije prikazao gejm di sam bio Jax vs Riven top)... Evo još jedna predrasuda manje, imam dosta PL igrača koji su OKe :goood: P.S. Nafeedao je bio bot u trećoj, ali mu je oprošteno, nije znao da ide support jer je zyra support odlučila biti zyra mid. |
Jeste vidili lol nexus, jako dobra stvar, cim se ude u gejm izbaci listu igraca koji igraju i njihov s1 s2 s3 elo,kda s tim champom kojim igra,rune, masterije..
|
Citiraj:
EDIT: Stranica koja, kada upišeš ime champa protiv/s kojim igraš (ali samo kada je aktivan meč) ti napiše njegov elo. |
Citiraj:
http://www.lolnexus.com/scouter/sear...de&server=EUNE i za euw http://www.lolnexus.com/scouter/sear...ude&server=EUW čim krene loading samo ga otvorite, da vam odmah napiše...so easier :goood: btw, za vas kojima igra padne pa imaju problema s loading natrag (dok ste u gejmu) napravite novi notepad i ovo kopirjate unutra @echo off set curr=0 set target=C:\Program Files\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases cd %target% setlocal EnableDelayedExpansion for /f "tokens=*" %%G in ('dir /ad /b') do ( set str=%%G set str=!str:~-3! if !str! GTR %curr% ( set curr=!str! ) ) cd 0.0.0.%curr% cd deploy echo %CD% "League of Legends.exe" ...samo ovo gdje je set target si promijenite kako je vama...meni je u Program Files, vama je vjerojatno direktno na C: ... tada idite save as, any file i stavite da je .bat tako da možete uvijek pokrenuti aplikaciju edit: još jedna dobra stvar...ako ste napravili custom item pageove, sejvajte si ovaj fajl, jer ako ćete kao ja otići nabaciti koji gejm na EUW pa se vratiti na EUNE i shvatite da su vam svi custom item setovi izbrisani... Be safe and not sorry! Item Sets are being saved in the local summoner preferences while we work on the serverside implementation, and doing a repair could definitely impact it. You should be able to back them up by holding on to your current preferences file. - Find the preferences folder. Example path: \Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0. 1.16\deploy\preferences - Inside, you'll see ".properties" files named after summoners. You should have one in there for yours. - Copy this somewhere safe, outside of the LoL files. - Copy it back to the same folder after you do your repair. :D |
Odigrao jedan bruiser nidalee top vs vladimir :)
Bolji farm je on imao, nisam ga mogao baš pokati, radi onog šta mi uzima hp, early igrao passivno, imali dobrog junglera i na kraju 8:3 score sam imao :) Dobra je nidala :) |
jel peglate rankede ili normale ? posto na nekom forumu kad sam bio, normale igraju i to vecinom east
|
Citiraj:
|
joj, pa tamo nikad necete doci di zelite :D ako imate free transfer, begaj na west sto prije
|
Objasni mi molim te razliku? Ajde, oduševi me. Koji si ELO na EUW, i kakva je razlika između EUW i EUNE?
|
Citiraj:
Citiraj:
Kako mrzim takve koji misle da ima razlike. Na obje strane ima dobrih, srednjih, loših, brutalno loših, pro etc igrača. Svako u bronze i silveru može tvrditi to, ovi igrači koji ZNAJU igrati, sami kažu da nema razlike. EDIT: Opet diana ownage :) Vs talon s 1350 pobjeda :) 13:3 score, 250 cs :) |
nije to nego sam bio na eastu, pa sam poludio i prebacio se na west..naravno da na obje strane ima loših igrača, nego kad sam igro na eastu sad nedavno sa frendovim acc-om akali uzme sword of occult i mejai's, općenito iz svog iskustva govorim da mi west vise odgovara, barem za dizanje
bio sam na oko 1600 pa sam pao, trenutno silver 1 |
Ja volim east. Samo odmah muteam sve igrače i tako je lijepo igrati.
|
|
ako naucis range, smartcast op..za champove tipa veigar i jayce
|
Smart cast bi trebali svi koristiti koji žele igrati pro.
Jer u prosjeku gubiš dosta vremena na 2 klika. Ja sam probao i nisam se mogao priviknuti, ali budem se lagano učio. |
Citiraj:
Dajte mi objasnite taj smartcast, jeli ima negdje baš neki pravi tutorial za to? |
ma ja nikad necu nazad , da mi netko da dzabe ne bi :D
mislim da ima na jutubu, al ukratko ti mogu rec da je to bacanje spella na mjestu gdje ti mis stoji bez klikanja misa(jayceov e q samo stisnes i on ti ispali u smjeru misa) |
Citiraj:
|
Ma to mi je već X-plosiv objašnjavao, ali me uvijek zbunjuje i bolje da uopće ne isprobavam.
Btw. brijem da to uopće ne koriste ovi pro playeri. |
Citiraj:
Pogledaj da li hočeš vidjeti kojega pro playera na streamu da mu se vidi ona strelica kuda gađa s spellom. Gotovo nikad (osim onih spelova za koje to nemožeš, tipa spell od VI onaj escape njezin, nemožeš smart cast jer se treba "napuniti" za full range, ako koristiš smart onda odmah castaš i ne napraviš nikakav range). Negdje sam naletio na video razlika između smart casta i obilnog casta, imaš oko 10-15% manji cs ako ne koristiš smart. Jer ti kada slikneš na spell i onda klik mišem, ne čini se puno, ali to je nekih pol sekunde, a rezultira na kraju tako da imaš jednostavno sporiju reakciju. Ali je problem se naučiti na smart. Ja probao, u jednom game minimalno 15 puta zeznuo spell. I još jedna stvar koji koriste, slična smart castu su 2 tipke na mišu, 1 za kretanje champa druga za atack.. Tako npr. ako gledaš The Rain Man-a, on ima 2 puta move, 1 puta atack miniona i tako si povečava postotak kod cs-a. |
Citiraj:
To što si ti poludio, jbg, vidio sam ja na EUW masu ekipe koja mi rejđa na španjolskom. Citiraj:
Baciš Q, i prije nego Q padne, znači čim klikneš Q odmah klikni R...ti ćeš s R dashati do njega, i onda će Q pasti, i iste sec će ti R biti refreshan. Citiraj:
Cast Spell 1 - 3 ...Shift q w e Cast spell 4 - R Smartcast Spell 1-3 - q w e Znači ako kliknem Q-W-E odmah će baciti (Baca ti spell tamo di ti je miš ili najdalje što može na mjestu gdje ti se trenutačno nalazi kursor)...ako kliknem R a on cilja onda će mi biti kao da ne smartcastam..to je jako dobro npr na Leoni, Ezrealu, Lux...dok recimo ako igram s Dianom, Akali, Darius itd. koji imaju skillshot kao ult...onda stavim da je i ult smartcast :) Citiraj:
Inače, meni je ATTACK MOVE na A..s time se krećem, osim kada sam blizu CSa onda se krećem s normalnim klikom na mišu, a kripove i champove gađam s A. Trebalo je malo navikavanja, ali je 20x bolje kada orb walkaš. inače, video za smartcast: http://www.youtube.com/watch?v=O4FDh1fWQpU |
Ja sam probao par puta igrati s tim smartcastom i mislim da se to na mom levelu ne isplati, osim ako baš ne igraš championa koji spama abilityje.
Jednostavno potrebno je dosta vremena na privikavanje, a nekako sumnjam da ja sa svojim levelom skilla mogu dobiti bilo kakve bitnije koristi od istoga. Dapače jedno desetak gejmova sam strahovito failao s tim smartcastom. |
Citiraj:
Lux ult Ezreal Ult Lulu Q Veigar circle |
Jasna stvar. Nemogu biti svi spellovi na smartu, ali svi pro koriste smart :)
|
Citiraj:
Ne znam da li će se pokazati, zadnji meč http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Kassadin vs Ap YI mid, imao sam 10/3/9, veći farm od njega i sve...i nafidanu vayne smo imali....ali su se ufurali i i šli turret dajvati i nasus od 2/1/1 imao 6/1/1 ...i snowballao kasnije, jer je moja vaynica mislila da može 1vs5 a i mutavi jax, nema pojma kako je igrati :/ |
Citiraj:
Šta se tiče Diane: Krečem uvijek: 5HP, 3MP, 2 warda. Onda idem ako je ajmo reći podjednako do jedno 5-6min idem na 2 doransa. I onda ovisi. Ako vidim da će biti napeto idem na abyssal scepter, ako imam kontrolu u midu i kill - dva, onda idem odmah na rabandon. Onda idu bootsi za magic penatration. I opet dalje ovisi, ako imam 3-4 killa u plusu idem ili na zonyu, ili zadnje vrijeme sve češče na nashor's tooth (op item za dianu). I guardian ili chrystal scepter. Tak nekako :) |
Nisam ljubitelj Nidalee support, znam je igrati, ali kasnije ti imaš poke i heal...nemaš nikakav CC, a njihova Lulu je s CC radila sranja nama dovoljno da nas sve slowa da Lulu ulta :D
EDIT: Kupio sam Nasusa, danas ću ga baš peglati solo top. Jer ako se ja nafarmam 140 do 15 minute, ja mogu 1vs5 ići. Stvarno mi ga je pun klinac, znaš koliko puta je njihov ili naš Nasus sam carryao makar imao užasne scoreve. |
Jučer su mi dali Hecu u rankedu... baš sam dobre volje danas. Možda me i danas potrefi sreća.
|
Citiraj:
A Nasus je uvijek GG ako igra ode u malo kasniju fazu. Btw, igrao sam danas Aatroxa, jako fora champ nekakav mix Trynda, Zaca, Kaylea. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Čini se fora, ali kažem teško je išta reći, jer je ping tamo prevelik, a i igram isključivo protiv botova, pošto je nove champove nemoguće dobiti u PVP mečevima - ili ih ljudi banaju ili ih netko instalocka. Čini mi se više kao melee ADC, nešto kao Trynd, ali ima bolje skillove. |
Citiraj:
|
Ako dobijete leonu u aramu, probajte ovo :D
2x doran blade 1x tear of godess 1x brutalizer napraviti trinity krenuti raditi iceborn gauntlet bootse po želji, obično mercury i lold :D, malo teže napočetku, ali fora kasnije |
zasto triforce i iceborn ? kad je unique active
|
Citiraj:
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history |
5 pobjeda za redom u rankedu, čak sam i 3 wina u plusu trenutno :D
|
pls dont make me start to cry.... ne sjećam se takvog skora već odavno :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |