![]() |
Još nemam steam account, ali mislim otvorit, pa ubost koju multiplayer igru sad ako bude jeftino na rasprodaji. Uglavnom, imam pitanje u vezi Bad Company 2. Imam oriđiđi igru, ali nije na steamu nego u dućanu kupljeni DVD. Jel mogu ja sad nekak na steamu kupit Vietnam za siću ak bude na akciji, i povezat ga s Bad Companyem? Pretpostavljam da to nije moguće, ali ono, možda ima neka fora...
|
sve sto kupis na steamu se veze SAMO na steam jer dobies key za steam. ako mislis kupiti dlc, nece ti steam dozvoliti jer nemas registriranu osnovnu igru (bc2).
|
Citiraj:
Onda niš od Vietnama, glupo mi je iznova kupovat BC2. Valjda bude se našlo nekaj drugo interesantno... |
Ali od kada je Battlefield na Steamu? :stoopid:
Ugl. 50€ je uplaceno na steam acc. Samo akciju cekamo. :D |
Citiraj:
|
ja sam kupio i odigrao Ghost Recon: Future Soldier u single playeru.a u multiplayeru se serveri crashaju,nema bas igraca...ne isplati se bas kupovati jedino ako ti je gust...
|
Nvm, delete post please.
|
|
Za sve kojima nece otvorit stranicu zbog navale ljudi, evo vam neke naslove koji su na popustu: http://steamdb.info/sales/?displayOnly=Game&cc=us&rise
|
CS:GO tričavih 3,73€ na flash sale
|
http://s23.postimg.org/lr7ff551z/123.jpg
|
Osim CS:GO i L4D2 nema ništa pametnog, niti dobrih popusta. Dragon Age: Ultimate Edition mislim da je isto vrlo jeftin, ali nisma siguran (ne otvara mi stranicu :D). Sve od ovog imam već, tako da danas su mi novci na sigurnome :D
|
Najbolje odmah prerezat karticu :D
|
ja si mislim uzeti The Witcher EE i The Witcher 2 Assasin of Kings EE.
|
Počekaj tokom ovog sale-a ako bude na Daily Dealu, jeftinije će ti biti,
|
koliko?dvojka mozda kojih 2 eura manje.nista posebno
|
Za sada nema bas nekaj posebno, kartica nije napustala novcanik. :D A i popusti su onak, imam osjecaj da su prosle godine bili veci.
|
Dishonored bi bilo dobro da bude community pick.
|
Ja utopio Skyrim legendary edition kao flash deal, jeftinije od toga sigurno neće biti.
Što se mene pita ja sam se riješio ovog salea odmah prvi par sati :D |
ima li dobra dusa koja bi umjesto mene kupovala ove igre?naravno,uplacujem pun iznos na racun :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel netko zna da li se sad mogu u Sleeping Dogsima koristiti strelice za kretanje? (na popustu je pa zato pitam).....
|
Jel ko od Vas skuplja one karte na steam-u?
|
Što sam dobio, prodao sam :)
|
Ja imam, tj probacu skupljat
|
Ja bas danas pocel :)
|
Molim vas glasajte za Torchlight 2 da bude na sale-u sljedeći :)
Jedina igra koju si želim kupiti na ovom summer sale-u. |
upiko just cause 2 i fallout new vegas za cijenu kutije cigareta (3€ po komadu)
volim ovaj summer sale |
Ne previše ovo, ali javite ako bude recimo world in conflict sa ekspanzijom za 3 eura. ;)
|
Citiraj:
|
Za mene je sale gotovo :D Uzeo sam Torchlight sebi i curi i drugo mi nista ne treba :D
|
Za mene isto gotovo. Nisam mislio da cu potrositi 50€ tako brzo. :D
|
Steta ja sam se pondal popustu novog metro-a i nije prosel. Ak ko treba pozadine za profil nek se javi :) imam ih dosta a nemam nis karti :)
|
ja sam glasao za Deus Ex za 1.80 eura :D predobar deal ako se mene pita :)
|
Citiraj:
Nego, vrlo zanimljiv tekst. |
Može mi samo netko ukratko objasnit koja je spika s tim karticama.....jel se trebaju sve skupiti iz kolekcije ili se pojedinačno mogu prodati.... :fala:
|
Imaš određen broj dropova (obično pola od ukupnog broja za komplet), jedan drop = jedna kartica (dobiješ ih igranjem, s tim da mogu pasti i duplikati). Ostatak do kompleta skupiš ili iz boostera (koji se dobiju nasumce) ili razmjenom/kupnjom; kad skupiš komplet, craftaš značku.
Prodavati možeš i pojedinačno, ne treba ti komplet. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |