![]() |
Moj LG Optimus 2X je u zadnje vrijeme postao kanta s milijun problema i izgleda da ce morati na zamjenu nekim drugim mobitelom. :(
Mozda bi uzeo neki drugi mobitel, ugl. htio bi da je zaslon iste velicine (4") i da nije nista slabiji od 2X i da je sto jeftiniji naravno. Moze i preko oglasnika. U zadnje vrijeme nemam vremena za sve pratiti pa ne znam ni sam sto bi sebi preporucio. :D |
Uzmi S2 ili S3 Mini.
|
Citiraj:
|
Uziman novi mobitel iz T-Mobile ponude, ako isključimo S3 koji mi osobno nikako nije više od 4 puta bolji od S2 koliko je skuplji (2598 kn vs 598 kn), šta uzet?
Nekako najviše naginjem Nexusu (598 kn), jel ima šta bolje? S2 ima manji ekran, manju rezoluciji, bolju kameru (nebitno), bolju bateriju i to je to, ako nisan šta predvidio. S3 mini je sličan S2 s tin da mi je mali, tj. rado bi napravio skok sa 4,0" iphone obitelj me ne zanima... HTC ponuda u T-Mobile je užasna... |
nexus definitivno
|
Moj glas za nexus definitivno.
|
Moj glas za S2. Nexus nisam imao pa sam pristran :-D
|
Iz iskustva,nexus :)
|
Razmišljate otprilike kao i ja vidim:D
Još da napišete koji argumet bio bi sretniji, pogotovo vi šta ste ga držali u ruci:) |
Prednosti naspram S2 je čisti android i veći ekran i veća rezolucija. Po meni jedini minus naspram S2 je lošija kamera, no pošto ti to ne igra ulogu onda je i nebitno :).
|
what he said
|
Ja sam dodao bolju podršku za android :D
|
Citiraj:
Al dobro, vidim da ste više-manje na istom tragu ka i ja i da nema postova "neeeeeeee", pa recimo da ste mi potvrdili moje polustručno mišljenje. Sad ostaje samo rješit financijsku konstrukciju, a dotad ako ko ima šta pametno za napisat, slobodno ;) |
Nexus definitivno.
Čisti android, podrška custom ROM-ova odlična. |
Previdio si da Nexus nema FM radio i utor za microSD karticu.
|
a i podosta slabu autonomiju baterije.
|
Po vasem misljenju sta bi bilo bolje uzet HTC One S ili Galaxy S3 mini?
Vidim da su in cijene manje vise iste. Znam da je HTC hardverski nesto jaci al zanima me koji je pouzdaniji jer i se neminja mob svako godinu dana :) |
S3 Mini je novi na tržištu pa se još nemaju saznanja o kvaliteti. Većina njih je tvornički otključana bez obzira gdje su kupljeni. Minus je mala količina interne memorije (samo 8Gb). HOS je kvalitetom izrade bolji. Sve drugo je stvar ukusa kupca.
|
ali ako uzimaš HOS, uzmi onaj sa 1.5 GHz, ne 1.7 GHz procesorom.
|
Sry ako sam dosadan vec :D al stalno se miče granica, molio bih preporuku moba za žensku osobu, cca 1200-1300 kn, isla bi na tmobile ali bez pretplate, neku tarifu na bonove bi uzela, ne znam kak se zove. Koliko vidim, tmobile za korisnike bonova nudi samo low end modele, jedina opcija je onda oglasnik? Koji mob bi bio najbolji za te pare?
Hvala! |
Citiraj:
Nema bolje za te pare, a novo, iz trgovine. |
Citiraj:
Sta kazete na Xperia U, Lumia 610, tak nesto..? |
Xperia U ima samo 4 gb memorije (3 gb dostupno) bez mjesta za sd karticu. Ja bi na na tvom mjestu išao na optimus 2x s oglasnika. Nedavno sam prodao svog u savršenom stanju s godinu i 7 mjeseci garancije za 1300 jedva, kaj znači da može ići za još manje.
|
Ja bi na njenom mjestu uzeo nokiu. To će joj poslije huawei.a biti avion. Android je za power usere, a ne za cure
|
iPhone 4, za žensku osobu. Ako nije techno freak, low-end Android joj neće baš sjest.
|
Pozdrav,
kupiti LG Optimus L3 ili Huawei Ascend Y200? Izgled i kolicina interne memorije je na strani LG-a, velicina ekrana na drugoj. Pa eto neka iskustva sa tim modelima ako tko ima.. I da, mora biti jedan od ta dva, produljenje pretplate u vipu |
Y200, ali oba su vrlo losi za danasnje pojmove. Sta ne mozes dobit Sony Xperia Miro, J ili tako nesto za manje novce?
|
Ma nikako, u tom rangu je samo SE X8, imao ju, ne dolazi u obzir. Miro je iduci model po cijeni al to je vec 900kn sto mi je previse. Mob je za staru koja eto zeli mob sa touchscreenom :rolleyes:
|
Citiraj:
|
Hmm, okej. Hvala vam
|
Citiraj:
Vidim da je za 222 Miro iste cijene kao i Y200, odnosno L3 (9 Kn). Pogledaj još možda VIP Racer 3, ima ga jedan član ovog foruma i kaže da je mobitel sasvim u redu (on je isto 9 KN u toj tarifi). Uglavnom, namučit će se sa L3 jer ima premali zaslon još je k tome i kriminalan (125 ppi gustoća), Y200 je dosta slab hardverski. Ipak između ta dva bi Y200 jer sam imao U8650 koji mu je sličan, ali zaslon je veći i bolji. |
Tarifa je Sve za mene 30 sto po novom upada u onu start 25 cijenovni razred za mobitele, stari produzuje pretplatu a stara uzima mob, tako da opciju su vrlo ogranicene i ne treba starom nista vise od ove tarife
|
Da, to je za te mobitele ista cijena kao da kupuješ u prepaid paketu. Uzmi Y200.
|
Moze pomoć oko izbora moba
novi zte blade 3 - 1200 polovni samsung i9000 - ~1200 (vjerojatno ih vise nema sa garancijom) polovni samsung i9001 - ~1400 (garancija) polovni samsung i9070 - ~1600 (garancija) |
Citiraj:
|
Za te pare mozda vec moze naci Galaxy S2. Ima ih gro po oglasnicima pa...
|
Pa dobro za 1600 kn Galaxy S Advance uopće nije loš izbor. Vrlo sličan S3 mini uz malo manje rama.
A S2 sa garancijom i ok stanjem za 1600 kn - vrlo teško. |
Ubodi LG optimus 2X za 1200-1400 kn. Bolje neces naci
|
Imao sam gotovo sve navedene osim galaxy s advance.
Za 1600 možeš kupiti Galaxy s2 s garancijom. Ja trenutno imam S2, a nedavno sam prodavao S2 od frenda koji živi u Ogulinu, a pošto sam ja u Zagrebu računali smo da ću ga lakše prodati zbog veće mogućnosti primopredaje. Mobitel je imao još pola godine garanciju, ekran vrhunski, par ogrebotina po lajsni. Jedva ga prodah za 1600, jedva. Pošto je prošlo mjesec dana od tada, a na njuški ih ima ko pljeve, kreni redom, odaberi bolje ponude, zovi i ponudi 1600, netko će pristati sigurno. Ukoliko ne pikneš S2, Optimus 2x je sigurno najbolji izbor. Uzme ga se s hrpu garancije za 1300 kuna, napokon je nadograđen na ICS, odličan mobitel. Između s plus i "obične jedince" ja bi radije običnu jedinicu, puno više ima romova, pukneš gore neki dobar rom i kernel i voziš. Samo nebi dao za njega više od 900 - 1000 kuna. S Advance nisam imao. S obzirom da ide nadogradnja na JB, a i da su svi uređaji relativno noviji, vjerojatno bi ga se isplatiolo uzeti za 1500-1600 kuna ako ne ide s2 za toliko. Moje osobno iskustvo s njuškalom je takvo da uz malo traženja, i cjenkanja se može kupiti uređaj po ok cijeni, uvijek nekome treba lova i ne može čekati da mu se netko javi za one prenapuhane cijene. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:06. |