![]() |
Citiraj:
|
:D dobar i pročitan više puta
Ali mahanjem s nožem i nije tako loša stvar u par navrata sam se tako riješio burera, zaletim se i 3-4 puta ga maznem jer nemože djelovati tako na blizinu:D i manje je učinkovit. pisao sam na temi negdje o tome to se zove biti samoubojica/kamikaza:D |
Evo i mene ljudi,igru sam zaigrao prije 3-4 godine i to na pola sata i uopce mi se nije svidjela.Odlucio sam igri dati drugu sansu i instalirao sam S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl(prelazit cu redom cisto radi price i bez modova) i evo,jedva se odvajam od igrice :D igra jest stara ali je tako zarazna...zanimljivija mi je cak i od Skyrima...
Drug Brko Švercer Xeonima druze,krepao sam :roller: |
Svi dijelovi su super ali kad ih odigraš onda im posebnu ćar daju ini modovi koje vrijedi odigrati ponovo i ponovo i ponovo:D jer ih ima za sva 3 nastavka poprilićno vrijednih vremena utrošenih na igranje:D
Probao sam dosta igara ali me ova oduvijek iznova oduševi pa ju igram ponovo..... i nema dosade i zasićenosti baš radi radnje i velikog prostora u samoj igri te opcije kako i na koji naćin ju želiš završiti.... |
Citiraj:
:D kralj samo takav :cool: Citiraj:
Inače da, švercer sam. Valjda jedini koji je u minusu :D |
Inače da, švercer sam. Valjda jedini koji je u minusu :D
ak te to kaj tjesi , jedini u plusu su javne kuce u amsterdamu , owl i beard :D . |
Citiraj:
|
Redux mod je isto dosta težak za igranje, nije možda kao misery ali nije ni puno lakši. Kada naletiš na čopor pasa ili veprova nema šanse preživjeti a bloodsucker je vrlo neugodan i brzo riješava problem sa neopreznim stalkerom. Većina stasheva koji postoje u original igri je maknuta iako jedan dragunov snajper sam našao na istom mjestu ali se pokazao dosta neupotrebljiv u borbi a po karakteristikama bi trebao biti vrlo ubojit.
|
|
Izgleda mi kao LURK, barem po HUD-u...
|
Nije, Cryzone je :)
|
Kad bumo to mogli skinut?
|
Nakon što Lost Alpha izađe :D
|
Znači, 2023... :(
|
Citiraj:
|
Kako su krenule izlaziti isključivo igre za dumbass, igre koje te vuču za rukav i slično, onda se mogu samo veseliti čekajući tu imaginarnu 2023. :D
|
Ako sam 8 godina čekao Black Mesu i već 7 čekam Half Life2 EP3, 9 bum čekal i ovo, samo da dočekam ;)
|
kad konacno izade, nasa djeca ce pitati zasto jos igramo tako stare igre. nakon toga ce uslijediti scena di batman pljuska robina i malo edukacije sto su igre a sto voznja po jednosmjernoj ulici.
|
Hijaooo :D
Jučer opet krenuo u zonu nakon dugo vremena, i otvorio sva tri STALKER fronta :D Jedva čekam da dođem doma :D |
Da, to je igra koja nikada nemože dosaditi:D odigraš vanilu pa onda streseš na svaku po jedan mod pa nanovo operi:D
|
Prvi dio preskačem vanilla i drito u complete mod :D
|
ja se nisam ni trudio s vanillom. complete je bio moje prvo iskustvo na sva tri stalkera.
|
Citiraj:
|
MISERY 2.1 (All-in-one) ..... to bi trebalo biti to finalno :D . evo linka http://www.moddb.com/mods/stalker-mi...ads/misery-211
.... pa neka se nade neki nas beta tester da vidimo kak to ide :-) . svi patchevi i sve ostalo kompletirano u tom modu . kompatibino sa Steam , tako kazu . |
Evo skida se pa ću probati:D pa javim dojmove.
|
Ma ja imam sva tri dijela već predinstalirana u folderima, selim ih gdje god treba :D
Mislim da je na svakom neki mod puknut, ali davno sam to slagao pa više ni ne znam za CS i CoP koji su gore, na jedinici je Complete :) |
Citiraj:
|
Ma sve ok, mod je zaista dobar, al' kad priđem liku na pola metra i sašijem ga dvocijevkom u glavu a on preživi pa u drugom pokušaju probam snajperom, on ponovno preživi, nekako izgubim volju za dalje...prerano je da donosim neki zaključak, al' ipak, bojim se da će se igra, bar na početku, svesti na save/load :)
|
Citiraj:
|
U povodu godišnjice nesreće u zoni tko nije još pogledao može potražiti film Land of Oblivion koji prati sudbine običnih ljudi u zoni a našao sam i titlove koji nisu na engleskom pa je sada još lakše za pratiti film http://titlovi.com/titlovi/la-terre-...livion-182029/ info o filmu http://www.imdb.com/title/tt1555084/?ref_=nv_sr_1
|
26.04. pojavio se S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - LOST ALPHA. Ovo što skidam veliko je 6.22GB. Ne znam je li u tome igra+mod ili samo mod.
|
Skinuo, instalirao. Sve u jednom - igra+mod. Na kraju ispalo 14.7 GB. Instalacija zbunjujuča. Već sam mislio da nešto nije u redu, jer je stalno stajalo na istom prozoru (ne vidi se tijek instalacije). Preskočio snimanje Open GL i Direct X i ispalo u redu. Na dekstopu neka čudna ikona koju nisam isprva ni zamijetio, pa sam igru pokrenuo sa XR_3DA.exe u folderu bins. Početak klasičan, u Kordonu kod Sidoreviča. Prvi utisci nisu bog zna kakvi. Više sam očekivao, pogotovo što se na tom modu radilo od 2008. Za moj ukus zelenila previše, pa kad sam se vraćao Sidoreviču nakon zadatka, bez obzira na oznaku na mapi, jedva pronašao ulaz u njegov brlog. Navodno ima 27 lokacija.
|
Druže, imamo temu posebnu za SoC. Već ekipa naveliko piše tamo o tome, pa se slobodno pridružiš ;)
|
Citiraj:
|
Ma nisi ti star:D samo imaš puno godina:D nije nikakav problem ni kritika samo bude preglednije za pratiti tko je koliko bolestan od "stalkeromanija psihotico":D
|
Citiraj:
|
Mali insajder info :D
Iduci tjedan od bakice dobivam njegove modove,par infoa- 150 novih misija koje nisu genericke donesi i odnesi nego zanimljive i imaju smisla,6 gb graficke ljepote i bug free. Jedva cekam,beta tester reporting hehe Valjda se bakica nece naljutiti ako postam par ss-a i screenshotova :chears: |
Jel bi se bakica i ja mogli kako dogovorit da mi to po pošti pošalje? :D Ja platim troškove naravno :)
|
Citiraj:
Inace ja se idem osobno naci sa njime pa ce mi uruciti. Ja cu to dobiti od njega i nije meni osobno uopce problem poslati kome god treba. Tako da ili uploadam nekako na faksu tolike gigabajte ili prepržim i pošaljem kome god treba. :chears: |
Da, sjecam se da ima zdrastvenih problema.
Ako ti ne bi bio problem, šibneš mi poštom na moj trošak sve. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:01. |