![]() |
Ja razmišljam pak da pređem da drugi level Prestigea, ali ni sam neznam.
Mislim da neću (još), gušt mi igrati sa Red Tiger ACR-om :) |
Ja sam imal Fall ACR-a :)
|
Gusari su opet zaživjeli! :D
|
Da, i to tocno onda kad sam ja odlucio kupiti key.Al dobro...:D
Danas navecer rjesavam čelenđe pa bi onda mogli nabaciti koju PCE borbu? |
Citiraj:
|
i kakva je to fora kupovat preko e baya?! jel to kupiš korišteni key ili ...?!!?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2 tech, ostavi Steam nick ovdje da te dodamo :D |
Jedno pitanje,ako "otključam" sva oružja na "brži način" hoče li biti nekih problema-ban ili kick?
Igram na khm verziji :D |
Citiraj:
|
@hammer
Daj mi steam da te malo napunim olovom :D |
Kako veli Veki, ak me tko hoće dodati na Steam a igra također na "khm" verziji i želi se skupa napucavat...samo me dodajte slobodno putem nicka:
JaGetz Pa se vidimo i napucavamo! :D |
Baš me zanima kolko će dugo trajat to "khm" igranje. Prošli put je trajalo svega dva dana, možda tri.
|
Citiraj:
Navali, baš sam narajcan :D :D |
Getz, Veki koja vem verzija pise u doljnjem desnom kutu? .174 ili neka druga?
Edit: Cini mi se .166 jel tako? Dobro u tom slucaju ne mozete igrati sa nama koji smo na .174 fala bogu. Ne zbog vas, nego zbog potencijalih hackera |
Citiraj:
|
Citiraj:
kak bi purgeri rekli "full si smiješan lik" :D Samo isprobavam igru a sudeči po onome što sam dosad vidio kupiti je neču ni u ludilu :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Idem prvo nabit veci lvl jer mi je smiješno igrati sa tobom koji si već i prestige prešel :D |
OK :D
LOL zašto je smješno? :D to što sam ja veći level ništa ne znači, nije da imam strenght ili dexterity veći pa sam jači od tebe :D :D Jedino što imam veći izbor oružja :) |
Ako je netko nekada za kakvo napucavanje nick mi je Mauro i vec sam na PCE Grupi.
Jedino sto se mogu posvetiti igri nakon 22:00 jer prije mali i zena svako malo mogu uletiti sa necim :D |
Kad bi barem u sljedećem update-u pobošljšali HC TDM. Sve više i više me živcira onaj repawn time. I još da dodaju killcam nema sretnijeg od mene.Do tada obitavam po HQ Pro "serverima".
|
Citiraj:
Još malo pa sam na lvl 10, nije loše za sat vremena igre :) Ak budete igrali, slobodno invajtajte.:) |
DeadFISH dudezo na steamu, ak neko hala nek se javi
|
Citiraj:
Hint, igraj sa što više oružja da ispuniš što više challengea i dobiješ što više expiriencea :) A SPAS-12 je predobra :goood: |
Otključao akimbo G18.
Sada stavio akimbo + FMJ i prebolesno je :D Razvalim svakoga na 5 metara od mene, što god on imao- mrtav je :D Posipam 100 metaka na metar kvadratni u dvije sekunde:Machineg: :lol2: |
Citiraj:
Ma koliko god da trajalo ovakvo hlanje, meni je dobro bilo ove 2 noći...izguštao se jesam, makar moram priznat nikad dosta. Evo danas opet 1h ujutro, jučer sam do 2h ujutro i tak bum i sutra vjerovatno. Ak nas prije ne iznenade sa kakvim bančićima sa ZeroGeara i sličnog.:D |
zbog tih crack gluposti ekipa sa orig igrom ima problema -.-
zna se desit da prilikom ulaska u igru igra jednostavno pukne. |
Ja sam kupio ("rabljenu" XD) čisto zbog problematike updatea, sad će sigurno za koji dan opet napravit da im lobby ne prima sve osim .174
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna neko dali su otvorili dedicated servere???
|
Nisu...
|
Niti nece ili?
|
To se nezna.
|
na forumima pise da se dedi serveri testiraju i da bi trebali doc
|
Slobodno potkrijepi nekim linkom tu izjavu.:)
|
Dedicated "serveri" kolaju već duže vrijeme u jednom vrlo malom i strogo zatvorenom krugu ljudi.
TeknoGods koji ih još upogonjavaju mole sve da ne ispituju iliti zdravo seljački da svi odyebu u skokovima sa pitanjima "kada će?" i sl. Jedva čekam da vidim reakciju IW-a kada se to konačno upogoni za mase. Govorkalo se da se spremaju tužbe za bilo koga tko nešto slično proba, makar sumnjam da bi tužili ikoga... |
pa mislim da je njima u cilju da naprave dedicated servere... ipak su po tome i postali popularni... nemoj zaboravit da nema toga nebi bilo ni cod4 ni cod2...
|
Da je to IW-u/AtVi-u cilj oni bi napravili podršku za dedi servere.
Njima je jedini cilj zaraditi masne pare što su i napravili prvi dan puštanje igre u prodaju. Napravili su četvorku kao najbolji MP FPS svih vremena i onda napravili (opet fenomenalni MW2), pustili ljude da sline i pasu oči na igri, pa zabili onu stvar u zube objavljujući 3 tjedna prije releasa da igra neće podržavati dedi servere. Mislim, igra je fantastična, i kupio sam ju jer sam veliki fan COD serijala i obožavam četvorku i peticu, a stvar sa dedicated serverima bi samo poboljšala igru. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:28. |