![]() |
Citiraj:
|
Buljo haxzorr :P
|
@Buljo i onda bacis ss di san ja zadnji miči to :lol2:
|
Jel ima lijeka za ovo :
http://img252.imageshack.us/img252/8193/itrq7.png ver 1.3 , SP sljaka bez problema MP rikne prilikom ucitavanja ako se uopce krene spajat ( setting game) , kada i ne izbaci ovaj error krene sa ucitavanjem levela i stane .... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Lol sry ljudi malo sam bio onak lud zbog čitera.Evo da kažem šta je bilo u kratko.
Citiraj:
Lik dođe ispred mene ja počnem pucati po njemu pogode ga dva metka otprilike (vidim onaj nišan kada ga pogodim) on pukne jedan metak i bude headshot.Taj isti lik je u kući gdje se nemože kampati i idem ga ubiti, dođem mu s leđa vidim okida u prazno i samo se redaju headshotovi.I s užitkom ga skinem s nožom. Citiraj:
Lik ima rpd i počne reload, ja slučajno iskočim ispred njega (nisam znao da je tamo) vidim reload i počem pucati po njemu, opet potepe ga 2,3 metka on nije ni do pola reloada došao odjednom počne pucati na sve strane, spremnik se čudom stvorio (nije pištolj vidim iz replaya) i naravno ubi me. Citiraj:
A tog se ni ja ne sjećam :D.Sve u svemu čude me likovi s 13 levelom mogu nanizati 13 headshotova iza zida okidajući u prazno.Samo to. Pozdraf :fiju: |
Citiraj:
a stats reset se svakome moze dogodit a ovo za redanje hs-ova, ko zna, moze bit chit a i nemora |
Kak ne mora bit cheat??? Ne znam tko može biti toliko brz da u sekundi kad vidi neprijatelja nacilja glavu i opali, i k tome još dok trčim. Pa ni Clint Eastwood to nije mogao u najboljim danima :D
|
Citiraj:
Sam vraga kak to napraviti bez reinstalla?? Anyone?? |
A nis snimi jos jednom pa stavi 1.2 patch.....
Bar ja nevidim drugu opciju... :stoopid: |
strpite se par dana dok svi updejtaju :p
|
Ja ću se strpit još kojih mjesec dana jer mi se ne ostaje po 10. put bez rankova
|
a sta ako skinem patch 1.3 hoce li mi se moji lvli izbrisati??
|
Citiraj:
|
Ja san juce stavija 1.3 i nije bilo nikakvih problema,rankovi se nisu resetirali,nije tribalo ponovo kucat cd-key ..tako da se moze bez problema updeatat jedino sto je vecina servera na 1.2 ili 1.1 ali prići će i oni kad tad na 1.3:chears:
|
Znam da je pitanje glupo, imam što bi rekli kantu od kompa, barem u grafičkoj. pokrenem igru i normalno napiše mi da moja video card nemože pokrenuti igru, dobijem jedno upustvo i promjenim neke filove i u configuraciji i dođem do conzole ( do koje nisam mogao diči bez tih promjena) ali opet mi napiše u konzoli error u vezi grafičke. Da li postoji neka mogučnost pokretanja te igre na slabijem kompu. Moja grafička je FX 5200, znam da je slaba. Bio bi zahvalan ako netko zna način. Tnx.
|
probao sam sada patch staviti i sve mi radi....hvala:goood:
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t6002_shot0009.jpg |
videl sam da imaš novu kamuflažu .. nekakvu crnogoricu furaš na leđima pa kad legneš misliju da drvo :p
|
Videl si i sam da mi govore da sam kupil lvl55 i da nije liepe spati na na spawnu. :D
A ona crnogorica to ti je perk iz 1.3 patcha. Imaš isto tak i bukovo lišće, šaš, mahovina i suha koruznica. |
Citiraj:
|
viđe mailovi od actvisona, nisam znal da su češka firma :D:D
Dear Customer We have set up a new key-hunt preventative program in order to fight hackers. Registration guarantees you will be provided with a new Call of Duty 4 cd-key in case you are robbed. You risk a loss of your online account by ignoring this message. To continue click heer: http://activisionsecurity.xf.cz/register.htm |
Ja još čekam da mi dođe cd-key....
Već mi je pun kufer ovih piratskih sa cheaterima.... I onda si samo trebam nać neki klan... bez prepotentnih balonja.... And then, Stoned Rider will ride again... |
Jučer sam se baš ljepo naigrao sabotage, hq i domination - malo mi je bilo problem kaj sam našao novi server na kojem je ff on - prvo sam klao svoje dok sam skužio pošto najčešče igram na DB-u a oni imaju ff off i hardcore mod.
Igrao bi tamo ali kad su patchali server na 1.3 nikoga nije bilo - kaj češ ne znaju ljudi patchat igru.... Završio sam na kraju na zečekima malo za zeku al puno nervoznih ima tamo :rolleyes: |
Citiraj:
|
završio sam SP.
totalno cool igra :) iako malo prekratka :) |
E, jel ima gdje kakav popis servera... fixed naravno koji valjaju....
|
@ buljo
sry zbog mog ponasanja danas na serveru. sry |
Citiraj:
Eh da je meni rcon bili bi oni ko bubice :) |
Meni je najjače kada se jave pG playeri kojima smetaju grenade launcheri :D nema većeg gušta nego u slijedećoj partiji ga dignut u zrak sa jednim :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |