![]() |
ma kakvo natjecanje, prešao sam na optimu da računi budu manji, a ne veći, hehe.
a za skidanje, to ekipa napravi, imaju pristup serveru (a oni svi jadni na t-comu) pa se kod mene vrte torrenti dan i noć. nemam tilgrina. |
Citiraj:
|
700mb/filmu x 30 dana (svaku vecer jedan) x 12 = 246GB
a gdje su ostale "sitnice" :D |
I meni je ovo s prometom:wtf2:
|
ako skida HD sadrzaje sigurno se skupi :)
|
Citiraj:
|
ja za sebe mjesečno napravim oko 70 gb, to je par filmova u hd-u i malo serija, ništa strašno. ekipa skida stvarno svega. to su frendovi koji su ili na nekom t-com paketu, i oni koji idu na net preko raznih mobilnih stickova, tako da smo se dogovorili da im ja skidam.
edit @ fle_ki - pa nije to mjesečni promet! |
http://www.speedtest.net/result/485256517.png
evo moje optima blast reze... ocekiva sam veci upload... |
meni je profil u routeru nastelan na 4mbit i tolko sa blastom imam. Da se taj profil promijeni treba zvati SZK ili se negdje stela u postavkama routera???
|
Morat ces zvat SZK.
|
dali je samo meni SNR puno manji ako umjesto g.dmt odaberem adsl2+ ? trenutno je oko 15, ako prebacim na adsl2+ padne na 6-7. i to na profilu od 4 mbita.
|
Ja niti ne znam koliki mi je. Nakon sto sam stavio DI-524 ne mogu pristupit modemu. Nije vise ista adresa.
|
[quote=sasuke_the_king;1352183]ja za sebe mjesečno napravim oko 70 gb, to je par filmova u hd-u i malo serija, ništa strašno. ekipa skida stvarno svega. to su frendovi koji su ili na nekom t-com paketu, i oni koji idu na net preko raznih mobilnih stickova, tako da smo se dogovorili da im ja skidam.
edit @ fle_ki - pa nije to mjesečni promet![/quote] Onda je to druga prića,već sam mislio da ima Japansku internet vezu. |
Citiraj:
|
onda to ni nije toliko lose, kaj ne... :D
|
U razgovoru sa SZK, od 1.7. BI TREBALI povećati brzine... S 1 na 2 itd.
|
Fino.
|
Opet? :stoopid:
Super ako je, ali nekako mi se cini prebrzo... |
samo s 1 na 2? a ostale brzine? :D
|
Sve brzine idu gore, 3 na 5, 5 na 8 a minimala ide do 3.
|
yebeno...baš me zanima dal bum mogel 8mbps povući, ako nebudem mogel...vraćam se na 5 xD
|
Citiraj:
|
Znam 100% da 3 ide na 5 a 5 na 8 a jedino ovo sa minimalnom je još u razmatranju. Baš sam danas evo vrnio brzinu nazad na 3 jer ću svejedno idući mjesec u višlji razred automatizmom ( opet 5 ) a za manju cijenu.
|
jel ima netko problema sa pingom?
ujutro i popodne mi je donekle ok,ali navečer su laggovi veliki :( |
s 3 na 5 kažeš? nice (ako uspijem potegnut 5).
se šta zna za uplink? @amerix - kod mene ping normalan 54-57ms prema gluglu ;) (iako bmk za ping) |
Citiraj:
i ti lagovi nisu do interleavinga jer mi toga prije nije bilo:fiju: |
sa 5 na 8... da barem dignu upload *slin* :O
btw meni je ping na google average 46... i ako je sudit prema testu dok sam bio ukljucio optima blast - mislim da ne bude bilo problema sa novom brzinom... :D |
|
Eo ja danas potpisao prelazak na Optimu sa Metroneta. Odma uzo maximum što daju za početak, 5Mb, i tak, kažu mi da ću dobit neki Sagem wireless ruter...ima ko iskustva s njim?
|
znači ipak s 3 na 4 a ne 5...jbga, recesija je, treba bit skroman i zadovoljan s ovim :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:29. |