![]() |
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=102934
Joooj.. Dubrava.... "Majke ti"...... Jooooj. Ne zna koristit shift pa ispadne 7... Joooooj.... :( |
Citiraj:
|
|
Koja spamara,strasno:nono:
Stvarno neznam kaj je s tim ljudima sve super-krasno njesec dana i onda sam odjedamput puknu i poberu:banned: uzas:D |
|
Administracija nikada ne spava :)
|
Tako je ko još sumnja da je Tor BOT sad ima dokaz, konačno je sam priznao... :D
|
Definitivno najteži slučaj s najvećim rupama na mozgu od sintetičkih droga dosada :kafa:
LINK |
|
Hahahahahaha :) ovaj bi filmove a ovi mu preporucuju igre...hahaha
Strasno... A nisam ja otvorio topic,zast pise da sam ga otvoril???? |
Citiraj:
hehe legendarni monty python! sorry na spamu, ali morao sam podijeliti. :D |
|
Citiraj:
bice ratata:D |
:D:D:D:D:D:D:D
joj moram jos jedan :D:D |
Zanimljiv nick ima :D
|
ma 99% nije al uvijek postoji onaj 1% hehe moram ja....
|
Ko babe ste. :D
|
ahahaha cuj ti njega......
sine znam kako je al ona je teta vec.... ma nadjem ti ja nekaj tvojih godina...sam reci! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš gledam ovog Drviša, majke mi, većeg neandertalca nisam vidio u životu. Video
|
Citiraj:
|
Navodno je Lupino varao, ali to trenutno nije niti bitno. Bitan je jedino drviš, kojem treba oduzet državljanstvo.
Primjer govna od čovjeka. A kakti sportaš...mora biti da je previše puta dobio u glavu. |
Haha
nisam ja, dečki. jedino na ovom forumu se zovem ladybug :) mitzekić *hug* za trud :) |
sad se kao izvlači :D
|
Citiraj:
|
novi onlajn shop ....
nakon Jeltzovog kratkog uvjeravanja argumentima :banned: i AMD-ejca :bonker:
objavljujem da pokrecem novi onlajn shop u skladu s nekim naznakama u temi Popravci, napravci, izbugiranje itd :D http://www.imagesforme.com/out.php/i45883_ZHABA1.JPG Narudzbe na PM, nakon sto mi prosiren na 500 (thks Tor, imas 10 zhaba besplatno) i na prilozeni www ujedno objavljujem i da zaposljavam vanjske suradnike za isprobavanje kako zhabe (koje stalno mutiraju) djeluju. Jednog vec imam - nino :D Zhabe su direktno sa uzgajalista TEPlomin i garantirano imaju neki efekt :D U zelji da sto prije ispunimo potrazivanja trzista saljemo i zvucne pakete express dostavom - KreKreExpress (za vise informacija obratite se voditelju sektora komercijale - nino :D Zapamtite nas moto "Nesto Vas bude bubnulo, zhaba ili cigla, svejedno" :D Cekamo Vase narudzbe, clanovi PCe foruma imaju popust 25% :fiju: Podrska i driveri sigurni, zhabe rastu ko lude, vjerojatno zbog povoljnog uticaja okoline u kojoj se uzgajaju :D @edit Jeltz, ne zatrpavaj mi PM narudzbama, dogovorili smo se, prvi tegljac ide na tvoju adresu :D @edit/edit primamo narudzbe i iz inozemstva, Milentije navali :D @edit/edit/edit znao sam da ce mi konkurencija pokusati ovim premjestanjem teme/posta pokusati omesti biznis Ni spam vise nije sto je bio :D |
Prvo ti to provjeri u struci kako radi:D
|
Koja budala taj Stipe dobro da mi nije kuma izlupo:D
ma stvarno Lupino je znao da ga niko ne voli trebao je predat dvoboj jel njega svi mrze i on tam jednostavno nece moci biti u suzivotu s drugim farmerima:nono: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:05. |