![]() |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Evo, instalirao Windows 11 IoT Enterprise LTSC, pa da vidimo kako će i to ići.
So far, so good. Nisam dugo bija na Windowsima :) Lijepo radi, čak i sleep :D |
Dobra doša u klub
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Sram te bilo, ivo.
|
Citiraj:
Pa oče čovjek da mu sleep radi, šta se ima sramit? |
Ako prelazim sa W10 na W11 i novu platformu (sa Intela na AMD), kako da to najlakše učinim? Trebam li otići u Safe mode, maknuti stare drivere i onda SSD prebaciti u novi komp ili mogu pustiti da ih W11 pregazi prilikom instalacije?
Clean install ne dolazi u obzir jer bih htio zadržati sve programe i podešenja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možeš si napraviti upgradena w11 iz samih w10. |
Da, backup svega i onda bi ja stari SSD jednostavno stavio na novu platformu. Win 10 često znaju bit dovoljno sposobni da sami povuku drivere i da sve profunkcionira, a nakon toga napraviš upgrade na 11
|
Citiraj:
Napokon mi sleep radi na windowsima 10/11. Na linuxu mi je uvik radija (još uvik radi). Razlog instalacije je Ghost Of Tsushima. :) |
Citiraj:
Dual boot nije sramota :D Ja se iz istog razloga silim koristiti vise 11-cu al kolko god ima fakat dobrih stvari ne micem Fedoru kao main OS. |
Obzirom da se radi o particiji s OS-om, treba li napraviti bite-by-bite kloniranje? Koji vam se program pokazao najsolidniji za taj posao?
Trenutno je OS na 250Gb SSD-u, a u novom kompu ide na M.2. Što se tiče pada performansi, čisto sumnjam da će doći do njih jer sa i5 7400 i 8Gb DDR4 2133MHz prelazim na R5 7600X i 32Gb DDR5 6000MHz. |
Ja koristim acronis za sve te aktivnosti.
Nikad problema bilo. |
Citiraj:
https://www.protondb.com/app/2215430 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Backup: Code:
dd if=/dev/sdX conv=sync,noerror bs=64K | gzip -c > /path/to/backup.img.gz Code:
gunzip -c /path/to/backup.img.gz | dd of=/dev/sdX |
Citiraj:
|
Citiraj:
Doduše, razumijem ja i ovaj dio da ti se uopće neda zezat s time, s podešavanjem. Inače ako se odlučiš, većina postavki za programe ti je po users\tvoj user\appdata, a ako koristiš nešto starije onda zna biti i pod my documents. Ugl kakogod, ovo će ti biti bogovski upgrade i osjetit će se fino. Ja sam išai sa mislim i5 3450 na r5 3600 i baš je bio kvalitetan skok. :chears: EDIT: I da, svakako si makni te intel drivere ako ih imaš pro progs&featrues prije prelaska. I ne zaboravi skinut zadnje AMD chipset drivere. |
Win10 LTSC instalaciju/disk sam presaltao do sada izmedju 3 Intel based konfiguracije sa/bez GPU-a. Sve radi kao i uvijek, povuce neke dodatne chipset drivere i teraj dalje.
|
Citiraj:
|
Pas mater i dizajnerima i tankom scrollbaru. i kad ga uključim opet je pretanak.
Mokrom krpom bi ih tukao. |
Još jedna teorija zavjere se pokazala istinitom.
|
Citiraj:
Ma cijeli Big Tech je zarazen tim sranjem ne samo MS. |
"I am a woman"... čekaj malo, šta su se ipak na kraju dogovorili što je to žena? Nije bilo baš jasno donedavno.
|
Citiraj:
https://www.imdb.com/title/tt20256528/ ? |
|
The Exiled zna znanje. Već je puno puta iznio stručne komentare, kao ovaj gore npr.
|
A bome, nije ni luhinja loša.
Samo me taj parket brine :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:42. |