![]() |
Ma može njih belgija riješit. Samo što bi santos pripremio takav bunker da bi ga se grci posramili
|
508 minuta portugal ima neodluceni rezultat i sad bi kao dalje, ma fuj. Takav antinogomet ne pamtim od grcke...
|
Žao mi Ronalda, trudi se, nije škrt i odmah se rješava lopte, a kad ga gurnu u šansu, nema sreće. Ne ide mu nikako.
Imam osjećaj da će Poljska kiksati, iako se nadam da neće. |
He, he, he, he, he!
|
Kakva pušiona taj portugal i opet se provlaće dalje fuck:fuming:
|
Koja je ovo gamad, to je strašno. sa 5 (slovima PET) remija, dovuku se do polufinala. Pa ona Grčka 2004 je mila majka naspram ovog jada i bijede.
|
Tocno antinogomet slavi. Kako ce ih belgija razbit
|
Citiraj:
pogledaj malo klupu portugala, dejavu? :D cigani, eto mozemo plakat jer bi sve rektali da nam se sule nije stiso |
Citiraj:
|
Na kraju će se pričat da smo izgubili od prvaka Europe.
|
Valjda će pokrepat iduću utakmicu -.-
|
Jedna od ove dvije neuvjerljive momčadi je nažalost morala proći dalje, ali sljedeću utakmicu je protivnik portugala zaslužio prolazak tko god bio
|
Heehehehheee. Htjet će oni pobijediti u 1/2 finalu. :) ići će sigurno na pobjedu. :)
|
uh, mogla bi ova godina biti ta gdje ce i lebron i ronaldo hejteri zacmrljiti u duetu :D bravo majstori!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Citiraj:
Sad igraju ko kakve pičke koje se oslanjaju na Ronaldovu individualnu kvalitetu. Nisu pobjedili nikoga i eto ih u polufinalu. Krasno. Ali da se ne zavaravamo, ovi Poljaci su isto goli qrac od ekipe. Citiraj:
Citiraj:
|
Treba vježbati penale. Portugal ih puca perfektno. Bit će ih teško dobiti na penale. Koji smijeh. Haahahaha
|
Citiraj:
Samo je protiv mađarske igrao dobro, ovo sve ostalo je katastrofa. |
Kak katastrofa, pa danas je super odigrao, zabio je penal, ko što bi i strinić da je trebao :D
Ovaj vorda ko da je reinkarnacija mirkeca, da nije multi acc :D |
nadam se da ce portugal biti prvi, tak da mogu rec da smo od prvaka izgubili.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
A onda ćeš isto tako spomenut antinogomet? I penaldovo cviljenje kak se ekipa brani i nerješeni rezultat slavi kao da je uskrs?
Ili ćeš to kao pravi fanboy preskočit? |
Citiraj:
|
Od danas prelazim na gledanje NFL-a... Bar nema X-a :).... Ovo euro je katastrofa.. I žalosno je, koliko god taj Cristiano bio dobar, loš ili šta ja znam kakav.. Da igrači njegove reprezentacije stoje zagrljeni dok se izvode penali, a on ko zadnji jazavac ćući iza ka da je sam na svitu... Pa da sa mnom dali svlačionicu redovno bi ga sapunali..uobrazeno derište..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
E vidis, sad kad svi pljujete po Ronaldu, mene je sinoc nakon duzeg vremena odusevio :D
Da, promasivao je nemoguce, pa cak i samu loptu. Nije ga gol isao. No unazad 5 godina ne sjecam se kad je zadnji put toliko pretrcao. Bas se borio, radio presing i trudio se. Inace ga smatram odlicnim golgeterom, ali to je to. Baba koja se vuce po terenu, 10x po utakmici simulira pa mase svojim rukicama.... Inace. Ali ne i sinoc. Stvarno se vidjelo da mu je stalo, i trudio se. Istina, gol ga nije isao. Nakon grcke Portugal je najlosija ekipa koja je dosla do 1/2 finala EP. Uvjerljivo. Cak su i Turci u 1/2 finalu 2008 igrali puuunooo bolje, dapace, bili su bolji od njemaca u polufinalu i nezasluzeno ispali. Poljski izbornik je glumio Cacica sa izmjenama, dok Santos svoj posao ocito zna vrlo dobro. Sanches je 90% ove ekipe, i dok svi gledaju u Ronalda, mali rastura i ubija. Gust ga je gledati. Steta sto ostatak ekipe (osim Pepea) nije bas toliki gust gledati. Pepe gine na terenu. Covjek igra maestralno ovo EP, i po meni je za sad mozda i najbolji stoper na ovom EP. |
Ja tog Pepea ne mogu smisliti. Ali nas i sinoc Poljake je unistavao. Kad god je bio neki blok ili nesto ocisceno van terena, samo si njega mogao vidjeti.
Idu oni u finale da ga jebes. I jos kako stvari stoje, mozda ce i kantu podici bez (prave) pobjede :D Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
isto sad navijam za portugal,uglavnom shvatili su da se bez obrane i bunkera nemože daleko dogurat a opet imaju tehnički jake igrače
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali svejedno navijam za Van Belgijce ;) |
Kapa do poda za ovaj top!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Ne daju se Velšani.
|
Evo gaaaaaaaa
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14. |