![]() |
Nije loš ni Pixel 4a 5G. Isti proc, kamere, OLED, stereo zvučnici. Jedino nema IP68 i wireless punjenje. Razlika u cijeni 200€ 🤔
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://m.gsmarena.com/compare.php3?...idPhone2=10386 |
Citiraj:
|
@verbum
Ima kakvih novosti glede kupnje? Je li i tebe Google odbio? |
Citiraj:
|
https://www.youtube.com/watch?v=D5WP...ature=youtu.be
Zvučnici na p5 su osrednji, po tome, na 4a su bolji zvučnici. https://www.reddit.com/r/GooglePixel...o_in_hand_ama/ |
Jel netko zapeo na rootu nakon dizanja na Andorid11?
Probao kroz magisk manager na kojeg sam već navikao i s kojim se družim od verzije Androida 8 i ništa, nakon što sam kreirao boot file, Andorid se nije više podigao... Vratio originalni boot i radi sve, ali nemam root :) EDIT: RIješeno! Problem je u verziji Magisk Managera, iako na par mjesta piše da je u verziji 20.4. Android 11 podržan, u mom slučaju se to nije pokazalo tako, nego tek kad sam update kanal prebacio na betu i instalirao verziju 21.0 sam napravio root bez problema. Pa eto čisto, ako netko zapne... |
|
Android 11 + Simple Gallery ne rade nikako dobro... Pa dok se ne dogodi neki fix, radije preskočite A11 update :)
|
Meni radi ok 😁
Stigao pixel 4a, ukratko, ono što sam htio i dobio. Malen, lagan, brz(ne igram igrice i prešao s Nokia 7 plus) . Kamera za moje pojmove odlična , onako idiot proof. Baterija traje dosta, a trebala bi se još i usaglasiti sama sa sobom. Trenutno na 67% ,2h30 min SOT, s punjača skinut ujutro. |
Citiraj:
Meni još uvijek stoji narudžba u G-Store iz Njemačke... |
Google store, odmah prvi dan kad su otvorene narudžbe, 10.09. Stigao kod prijatelja u Njemačku 07.10.
|
Citiraj:
Meni piše dostava u periodu 30.10. - 4.11., a naručio ga 05.10. Vidim da sada na Njemačkom G-Store stoji "out of stock" i ne može se kupiti trenutno. |
Cam dvoboj: Pixel 5 vs iPhone 12
|
Citiraj:
|
Ekran mi je više no dovoljan, i za YouTube i Reddit i Tapatalk, što čini većinu sadržaja koji konzumiram .
Tipkanje - od kad je moguće koristim swype typing,i poprilično mi odgovara što je pri dnu. Ono što mu je definitivno mana, jest plastika. Dojam je da je poprilično jeftina i tanka. Ukoliko se pritisne kod volume tipki(mislim na jači pritisak ekrana i leđa, ali svejedno se ne bi trebalo ništa dešavati) , čuje se creak , namjerno spominjem taj izraz jer se lako nađu slučajevi na netu . Osobno mi ne smeta jer je u maski pa to naravno ne čujem, ali ako bi netko htio koristiti bez, nije sreća. Plus što i nije da nije skliska plastika. Zvučnici su dobri, štoviše vrlo dobri za konzumaciju sadržaja, kod poziva/zvona radi samo jedan. Nedostatak brade mi ipak smeta zbog druge navike, a to je da sam znao loviti za istu u pinch. Od ostalog, mobitel je više no dovoljno brz, kamera meni nesposobnom odlična. |
Stigao danas i meni. Nisam baš stigao isprobati kameru, a inače brz, responzivan, dobar ekran, lagan (u usporedbi s dosadašnjim, ne preteškim moto x4). Još se navikavam na nedostatak "brade" kod korištenja jednom rukom, kao i položaj čitača otiska sa stražnje strane. A i ova "rupa" za selfie kameru me malo bode u oči zasad. Doduše, ove moje opaske se odnose na gotovo sve mobitele unatrag 2 godine, ne toliko na 4a.
Kvaliteta izrade je OK, bolja mi je varijanta plastika nego staklo straga, naravno u oba slučaja s nekim silikonskim case-om. Što se ergonomije tiče, još nisam naišao na mob koji će se približiti moto x2. Softver... Zaboravio sam pogledati je li došao s Android 11, skinuo je 2 update-a, relativno malena (cca 10-20 MB), i sad je na 11, sigurnosno ažuriranje 5.10.2020. Radi jako brzo, nema laga. Poslano sa mog Pixel 4a koristeći Tapatalk |
Opa, dobrodošli :)
Отправлено через Pixel 2 XL |
Malo prije dobio obavijest od Njemačkog G-Store da je pošiljka (Pixel 4a) poslana prema adresi mailbox-a.
Javim kad mi stigne, pretpostavljam početkom slijedećeg tjedna. :) |
Evo stigao i moj Pixel 4a. Napokon dostojna i povoljna zamjena za P10 lite. Pixel 3a mi u svoje vrijeme ipak nije bio dovoljno napet za zamjenu, a ovog čekam od proljeća.
Baterija mi je još veliki šok nakon 3 godine pošteno korištenog huaweia, 4h SOT i još je na 50%. Još se privikavam na android 11 i geste, ali prvi dojam je više nego zadovoljavajući. Plastika me ne dira, jako me podsjeća na Lumiu 620, ali iovako je u tpu caseu (link) i pod Screen Protectorom (link). Veličina savršena za moje želje i potrebe. Kamera ok, Display ok, nemam nikakve zamjerke ni želje za nečim boljim. Stock Android nakon Samsunga i Huaweia mi je vrh. Mane, Punch je veći nego sam očekivao, ali i dalje bolje od bilo koje Suzane. I nema notification led, ali to ne znam dal' je zapravo mana. Jedino još bežično punjenje bi bila želja, ali za ove novce je razumljivo što ga nema. Možda u Pixel 6a/7a. Sve ostalo, u današnje vrijeme za 330€ (+15€ zastita) alternative u ovakvom pakiranju nema. Bar meni. Zadovoljan i preporučujem dalje. |
je li bolje uzeti pixel 4a preko googleDE ili nesto tipa saturn, bar sto se tice trajanja shippinga
|
Meni na googleDE pise dostava: Voraussichtliche Lieferung: 26. Nov. – 1. Dez. Htio sam ga na taj nacin naruciti jos od kraja rujna, ali mi se nije cekalo toliko dugo, tj dostava je uvijek bila za 3-4 tjedna.
Sa Saturna (6,82e jeftiniji) mi dosao u roku 3 dana, prosli utorak narucio, doslo u cetvrtak, kako je i pisalo. Ali sad je i tamo dostava dulja: Lieferung 18.11.2020 - 19.11.2020. |
thx
|
A kaje to sa Pixelom 5, ne zna se niš kad dolazi na naše prostore? Obično ih nude neki naši web shopovi, al kolko vidim, jedva je i dostupan 4a kod nas.
|
Uspio si kod nas negdje naći 4a?
|
Ima na njuškalu 4a za 3tkn.
|
Da li se netko od vlasnika P5/4a 5G prijavio za Bose sluške i je li ih dobio?
|
Refurbished Pixel 3 za 249$ na Google Storeu...
https://store.google.com/us/magazine...vices?hl=en-US |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:55. |