![]() |
Citiraj:
btw jel zna netko ima li edigital trgovinu još uvijek u importane galeriji ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino me strah malo kvarova jer vidim da svašta ima sa tim lumiama a mob mi je jedina veza na net. |
Mozes preko insidera
|
Citiraj:
|
E to nisam siguran,ali mislim da bi ti trebao samo ponudit nadogradnju s beta verzije na official desetku.
Edit: i mene svrbi taj windows phone, zato i trazim lumiu 435 da isprobam konacno prije nego kupim lumiu 640 |
Citiraj:
|
Mobitel je fluidan, jednostavan. Ono sto me je jako razocaralo (a 99% ljudi nece) je da trenutni OS ne podrzava pptp protokol.
Buduci da mi je ovo 1. win phone, mogu reci da je cisto ok. |
Citiraj:
Ma pusti 435, uzmeš odmah 640. |
A razmisljam si jos i sve sam blize lumiji, dosadio mi android
Koji browser osim IE mogu koristiti? |
Surfy, UC browser, Maxthon, Opera Mobile.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bitno mi je samo da isprobam ponovno wp prije konacnog prelaska, a kasnije bi ostao kao rezervni mob. Uz to ima i gigu rama pa bi mogao isprobat rade li neke android aplikacije koje me zanimaju
|
Molim pomoć. Jel se isplati sad stavit W10 preko insidera i jel onda nakon toga mogu direkt na oficijelni (kad izađe) ili moram kasnije kemijat prvo sa vraćanjem na 8.1?
|
Citiraj:
|
Čekajte sljedeći build koji rješava probleme trenutnog build, primjerice mobile hotspot je sređen.
Moja preporuka bude da se uvijek napravi hard reset i da se na čisto flasha OS jer će tada najbolje raditi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, vrlo dobro. Za tu lovu odličan phablet. |
Imam zelju uzet si Lumiu 640 Dual SIM, ali imam pitanje. Vidio sam da je vec bio postavljen upit koji browseri se mogu koristit. Nigdje nije bio nabrojan Chrome, pa sam iso bacit to u gugl i kaze da nema chrome-a za WP. Malo sam si dao truda pa sam naiso na link, pa me zanima dali je neko probo to instalirat i dali to funkcionira ili je samo patka :)?
|
Ne radi. Jednostavno da dođe i službeni Chrome na WP jednostavno ne može biti bolji od mobilnog IE-a (uskoro Edge-a) pa se Google nit ne želi blamirati, a ako ti treba zbog sinkronizacije, općenito koristiš Google servise i ne mislis koristit MS-ove ne moraš se niti mučiti s WP. :)
|
Citiraj:
Ne mozes na windows phone 8x instalirat .exe fajlove. Ovo je vjerojatno neka verzija za PC windowse, a ne za phone... |
I ja koristim google servise,ali jos se dvoumim oko prelaska na wp
|
Savjet, otvorite si MS acc, i igrajte se tamo malo s njim, probajte OneDrive, Online Office alate ili šta već koristite kod Googla, meni nakon zadnjeg MS-ovog rebranda proizvoda ti Googlovi servisi izgledaju jadno. Nisam fanboy niti me neka od tih strana "zeznula", sve je po funkcionalnosti to izjednačeno, samo koristim ono što mi se više svidi.
|
Ma navikao sam na gmail a i zbog faxa je potreban,inace nebi bilo prepreka da se prebacim na ms servise
|
GMail, Google Calendar, Youtube mi rade bez problema tako da oni koji su ovisni o Google servisima neka ne brinu.
OK, osim Hangoutsa ali to mi je svejedno jer ne poznajem ljude koji ga koriste :) |
Gmail i youtube i meni dosta
Eventualno drive,ali ms iima zamjenu za to |
Citiraj:
|
Imas li problema s privitcima u toj built in aplikaciji? Znam da sam imao problema sa slanjem/primanjem privitaka na lumiji 625
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |