![]() |
pa ima 380 sa 4gb (ispod 2 soma u uzishopu). 380X nije službeno potvrđena, ali spominjalo se defoultnih 3gb kao za tahiti gpu
|
Ima i 380 verzija sa 4GB.
EDIT: Pretekao me MC i to dobrano, treba češće refreshati tabove :D |
Citiraj:
|
I tako moja R7 265 sa prošlogodišnjeg giveawaya postala R7 370 :D fino fino
|
Citiraj:
http://www.overclock.net/t/1547314/o...#post_24104606 |
Citiraj:
Da, ja cekam taj 380X, ta tonga potpuno otkljucana, ako postoji tako sta, bi mogla biti prava mala zvjerka :) GCN 1.2, podrzava sve AMD điđa-miđe... :D |
Citiraj:
Kad nestanu 290-tke nastat će određena rupa u ponudi od 280/285/380/gtx 960 do 3 soma (390, gtx 970). U tom segmentu ispod 2,5 soma je odavno nestalo gtx 770, a i 280X povremeno ima, povremeno nema. Pretostavljam da se tabori čekaju sa 380X i 960Ti jer za njih definitivno ima mjesta. |
|
ček malo... jel to kastomiziraš plate koji u kompu gleda prema dolje i u biti ga nikad ne vidiš + pušiš garanciju?
|
osim ako se ne odnosi i na gornju platu :D
|
Nema ni meni baš smisla, ali zgodan fičer :D
Garanciju valjda negubiš ako ostalo nediraš, i u privitku je samo ploca koja gleda dole, barem u vecini kanti je tako... |
Citiraj:
|
pa vidiš da su ponudili samo "face" platu... ma žešća bezvezarija.
još ajde da je top plate u igri pa ako je nekome to kul nek se igra, ali opet daš ono mrtve hiljade na grafu, nacrtaš dildo na plate, iskrsne neki hw bug za par mjeseci raubanja i baciš sve to u smeće. dildo plate si ostaviš, tak jasno :D |
Citiraj:
|
Syss, ti ko da nikad za inverse ATX i BTX čuo nisi... :D
|
Za BTX čuo jesam, imao čak i kućište koje ga podržava (Stacker, jel), ali ploču u BTX obliku niti sam vidio niti vidim. :D
|
eno gledam po dućanima, sve vrvi od btx kejsova sa prozorom :D
|
Sigurno ih imaš bar 5 u šupi, lažove jedan. :D
|
Destro ajmo mu prodat nase G5-ice bez bocne strane, nek nakalemi komad pleksija i eto :D
|
|
Loš minimalni fps...lošiji i od jedne 980Ti. Ovo je prilično razočaravajuće.
|
Citiraj:
Pa koliko vidim, fury CFX u većini igara ima bolje skaliranje od 980ti SLI. Valjalo bi svejedno vidjeti i minimalne fps-ove u svim tim igrama, da možda nije slučaj kao i kod witchera. |
Zaključio sam pogledom na linkani test, po tebi to nije loše?
|
pa bio je onaj jutub ne znam samo jel tu ili di di sam prokomentirao baš to - nevjerovatni konstantni dropovi u fps-ovima u odnosu na ono bilo šta šta je bilo na testu.
|
U planu mi je bila Gtx 960, a posto su sad nove Radeon kartice dosle, zanima me vase misljenje...
Je bolje da uzmem R9 380 2GB? Gledao sam malo i pise da je bolje ulozeno za taj rang... |
Citiraj:
:D |
15.20 driveri za Fury dolaze za koji dan.
Tad ce se sve znat. Rame uz rame sa 980ti je za mene razocaranje. Ocekujem puno vise sa novim driverima i otkljucavanjem voltaze. EDIT: Sa modanim driverima ekipa je vec presisala 1100mhz. Nice. Dovoljno za prestic 980ti,ali nedovoljno za bit 15% brzi. Al,pocelo je.:D |
Citiraj:
Ko da nema zvjeri od nereferentnih 980ti koje se još daju naklokat... Ako uspoređuješ ocani fury, nema ga smisla uspoređat s konkurencijom na stocku. |
http://www.guru3d.com/articles_pages...review,35.html
Nema veze sa AMD karticama ali kad se već spominje usporedba volio bi vidit kako će se OC Fury nosit sa ovom karticom. P.S. Je li itko naručio/dobio R9 390 model pa da napiše mali review iste? |
nema teorije da prestigne 1500... ne mislim clockom, nego performansama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:23. |