![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, mob je u jednoj kutiji ;) |
2 privitaka
Rezultati potrošnje baterije na Coolpad F1 na 4.4.2 laek.17 romu :
|
Ne lošo rezultato :) koja svjetlina, koliko %? Jel barem 40-50?
|
Citiraj:
Edit: zadnjih 10% baterije svjetlina je bila na minimumu |
Ako netko planira flešanje na F1, upravo testiram novi Baidu v56. Sutra ide upload eng. repacka s gappsima i riješenim problemom s google logiranjem :)
|
Citiraj:
kad stici sve ? :D |
Lako to riješiš.
Staviš baidu i onda nećeš poželjeti AOSP 4.4 Jednostavno :D |
Citiraj:
btw.sto donosi v56,koje appove dobivamo,neki novi featuresi,dodaci ? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavia sam laek v2.1 skidat pa cu ga provat. Inace ne volim te druge romove osim clean androida, i do sad sam na 4.2 aospu by jonzalvo. Ako s ovim dobijem isti aosp i 2h vise SOTa bit ce gg. |
Prije 6 dana sam platio mobitel s 1949deal.com sa slanjem iz UK skladišta. Danas mi dolazi email:
"Dear Friend ,sorry to bother you .we have maken a mistake about the shippment fee ,so you need to pay extra $14 .then we will send you the packaeg .wish you can understand ." Fore i fazoni. Mobicity salje DHL-om besplatno a ovi traže 14USD za običnu poštu. |
@ fora
Kakav ti je ovaj case? Jel cvrst i jel ostaju otisci prstiju iza? Jel metalni obrub mat ili sjajan? @prileee Ajd kada stavis v2.1 napisi koju o njemu, ako valja stavljam ga gore danas, i nolim te reci koji recovery koristis za uspjesno flashanje da i njega stavim :) |
Kao što rekoh, case je odličan. Stvarno digne mobitel na viši nivo. Kako reče žena ako je prije vrijedio 1500kn sad vrijedi bar 2500kn :)
Obrub je metal mat. Što se tiče otisaka prstiju, nećeš ni jednoga fulati. Stavio sam foliju na zadnju stranu, tako da je ista stvar kao i s ekranom - svaki otisak se vidi, ali se lako i briše. Jedan minus je da je GPS malo slabiji. Nema utjecaja na navigaciju, iprobano. Hvata jednakom brzinom kao i prije, i jednako je precizan. Samo vidim da su nivoi signala satelita nešto niži. Ali ponavljam radi kao i prije. |
Ja sam si narucio svijetlozeleni u nadi da ce se manje vidjeti na svijetloj povrsini :fiju:
Zivi bili pa vidjeli, budem i ja fotku stavio kako izgleda u toj kombinaciji :) |
...
|
Citiraj:
|
Na cemu da dobijes 2h screen on dodatna ?
Ja Sam stavio v2.1,napokon rijesim bug sa zvukom i notifikacijama iako meni messenger notifikacije ne dolaze jos uvijek,vrijeme da napravim recovery i flasham Baidu novi :D Najbolji ti je CWM 6.0.5.0 |
Citiraj:
Da se ne vrtimo samo oko coolpada evo i jedna vijest. Nibiru (K-Touch) je nakon solidnih Mars H1 i H1c izbacio i novi model pod nazivom Jupiter M1 Dobre karakteristike, dobra cijena ali ima jedan zaheb - 7" :) Tko voli "tacne" nek obrati pažnju na ovaj uređaj... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma nemam volje customizirati appove kako su mi prije bili pa mi lakse restoreati sa Titanium,ima li neki drugi app koji ne radi takav problem ? Citiraj:
Ja sam dobio oko 5h screen on ( 3G/Wifi,Auto brightness ) i jos podrucje katastrofalnog signala tako da ne znam 4 sata kako si samo dobio. |
Mi4 izlazi sa LTE podrškom. Nažalost, trenutno samo za kinesku 4G mrežu.
http://www.gizchina.com/2014/09/11/l...es-sale-china/ |
Citiraj:
|
Specke slabe i za 4'' a kamoli za platu :D
|
Kupio si jeftinu navigaciju koja može poslužiti i kao tablet :D
A Jupiter je tablet sa mogučnošću GSM komunikacije |
Danas sam prvi put vidio OPO u zivo i dojam je da je to ogromna mrcina od mobitela. Malo prevelik cak i meni kojeg takve stvari ne smetaju previse.
|
mobitel gubi po ~20% baterije preko noci, dakle u stanju mirovanja.
kako rijesiti taj problem, pomocu koje aplikacije? malo je offtopic, ali znam da se spominjalo ovdje, a ne mogu pronaci |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |