![]() |
|
Jel to krema za bebinu guzu? :D
|
:)
Nagradio T430 za svjetleću tipkovnicu (Bertone) |
Citiraj:
Sent from my D5503 using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my Lenovo PB1-770M using Tapatalk |
|
|
Citiraj:
|
Kupio u kolege calypsa upravo t430 sa ssdom 240gb i 8 gigi RAMa, ekran 1600*900
Za super cijenu, dobivam ga iduci tjedan pa bacim dojmove i pitanja:) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Citiraj:
Na mjestu gdje je wlan kartica uredno radi, ali na msata utoru ne. Vrijedilo je probati anyhow. Citiraj:
Dakle radi se o mpcie adapteru, fizički isti ko msata. Još zainteresiran? Kome još treba? |
Citiraj:
|
Prodaje li netko možda T540 ili T440 s 1080p(Ili boljim ekranom)?
Frendu treba za faks i posao |
Citiraj:
Stigla nova pila
|
E to, to :D
|
@uber
Gotov si kad vidi @Bertone ono u pozadini :) |
Citiraj:
|
Evo tipka se sa T430:goood:
Problem sam jedino imao sa zvukom, kad sam izbrisao Realtek HD audio drivere, winsi su instalirali neke druge drivere i zvuk radi. Sve u svemu laptop je odličan! |
To je cijeloj x30 seriji boljka,taj Dolby driver. Posemeri se kad neki Windows update povuce i onda zablokira audio na jednu aplikaciju i ne pusta. Rjesava se micanjem tog Dolby drivera iz Programs and features.
Sretno Thinkpadovanje. Welcome to the club. Sent from my HM 1SW using Tapatalk |
Prije bih rekao da je to problem kompatibilnosti Windowsa i Lenovo update managera jer na Linuxu tih problema sa zvukom nema (zapravo nema nikakvih problema :D).
|
imam u rukama jedan lenovo ideapad Z560
na support stranici uopšte ne mogu nač drivere sad preko googla iskopao.. uglavnom problem je wifi .. kao krepao piše da je hardverski off FN+F5 bi to morao upali.. ali ništa se ne dešava.. kartica otišla u laptopu ? kolega veli.. več jednom je to zajebavalo.. i onda je jedan drugi kolega to sredio, ali sam izgubio BT .. mada to nit ne koristim.. meni to miriši na zamjenu kartice ili ? |
U BIOS-u je WiFi uključen?
Ako je, stavi si na USB neku Linux distribuciju i digni je Live i vidi da li radi/vidi/prepoznaje WiFi. Naime, nakada davno mi se na IP U350 znalo dogoditi da ako sam slučajno ugasio WiFi i nakon toga ugasio laptop, nakon ponovnog paljenja bi WiFi ostao zaključan i nije se htio upaliti na kombinaciju tipki. Da bi to riješio, morao sam vratiti BIOS na tvorničke postavke i dignuti Live Linux i onda bi ili WiFi bio odmah uključen ili bih ga mogao uključiti kombinacijom tipki i nakon restarta bi WIFi ostao uključen. |
vrijedi pokušati.. tnx
pa se javim jok.. linux mint wifi ima.. ali nebres enablat naravno da je u biosu enable probao i default set bios.. disable karticu.. izvadit, pa stavit.. 0 bodova |
A vrijedilo je probati, meni je to na U350 pomoglo.
Reci, taj tvoj laptop nema hardverski prekidač za WiFi (negdje sa strane) nego samo softverski Fn+nešto)? Da li su primarne F tipke ili Fn tipke i da li ih možeš zamijeniti u BIOS-u? Ovo sa F i Fn tipkama pitam (ne smatram te bedakom nego iz iskustva znam da ponekad čovijek nešto previdi) jer ako su ti primarne Fn tipke, onda za uključivanje/isključivanje WiFi-a uopće ne trebaš pritisnuti Fn već samo tipku za uključi/isključi WiFi, a ako su Fn funkcije sekundarne onda treba Fn+neka F tipka. |
Lenovo ThinkPad kutak
I ja to pomislio na fn
Isprobao i to Al sve ostalo klapa fn+ nesto Kartica se vidi, driveri su tu Al je hardverski off Hebiga, usb i vozi miki dalje Cak sam sad sa 8.1. Winse digo na 10 i legalizirao za 7€ Eto, ustao opet i ajmo lampica na mob on Žena se dere da koji k.... razbit cu te, spat I ajmo u kurg lapa https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0447cd9880.jpg Nabijem im ja taj mini prekidač Kojeg ocito nit gazda sam nezna da ima A lap je 7g star minimalno Ajd barem je generalka odrađena, i necu kazat sto je bilo, na kraju budem ja nesposoban ispo :) |
Ehhh... a ja bi bio najsretniji da i dan danas rade laptope sa hardverskim prekidačem za WiFi, web kameru i mikrofon,... ali nmv što ja želim, bitno da je riješeno :)
PS. Nemoj sad da ti padne na pamet još i šelnu ići tražiti po kući jer ćeš spavati na ulici ak' ti najdraža popizdi :D |
Smiješno je :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31. |