![]() |
Koristi edit.
A koliko ti traje baterija? Koliko imas sota za to vrijeme koristenja? |
Citiraj:
|
Oko 3 sata sota od 15 sati korištenja bez igrica, gps, upaljena štednja znači samo mobilni net.
|
Jep, lose.
Moguce da imas neke wakelockove. Flashaj 20H pa onda vidi. |
Ok tnx.
Btw u gsam mi izbaci da imam oko 2500 wakeloka |
Nesto ti jede bateriju.
Ako imas root mozes pratit s Wakelock detector. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam iskusio lag moram priznati a ni ovo s mailovima. |
Ovo sa porukama imam i ja al jednom u sto godina na par sekundi. Uglavnom mi to nije ni bitno. Bitno mi je da vidim da je nes doslo i od kog je a to se vidi i kad pise da je sadrzaj skriven. G3 radi klatko ko bebina guzica, bar sa Novom. Youtube, google mjuza i jos par programa se nes sporije otvaraju al to je cesta pojava na puno telefona. Trzanja se nemem sjetit ni da hocu. Dam frendu kaj ima m7 da se igra sa G3 i svaki put se cudi kak sve radi glatko.
|
To na 20H?
Meni se cesto javlja da je home ne responda :D Najradje bi radio hard reset iako nisam imao ni jednu aplikaciju kad sam ga upgradao sa kitkata na lizalicu. |
Citiraj:
|
Pozdrav, frend ima G3 i poceo se pojavljivati problem da ponekad na zadnjoj strani volume down zasteka, ne da se nemoze stisnut, nego kad se stisne se cuje onak kao na list kad se stane xD, neznam s cim bi opisao, kao da preskoci plastiku na kucistu. Onda je opet jedno vrijeme normalno pa opet dode samo od sebe. inace je u spigen kejsu. Jel to za garanciju, prolazi ne prolazi? Netko ima slican problem? Hvala
|
Trebali bi priznat kvar ak nema nekih tragova nasilja nad tipkama. No nikad se ne zna dok se ne odnese.
|
G2 32gb in the house, napokon. Odmah instaliran cloudy 2.2 kitkat, zasada sve 5.
|
Stavio wakelock detektor...nikakvih čudnih buđenja a baterija pada ko luda kad upalim mobilni internet....
Dali postoji način da eliminiran problem kapaciteta baterije neispravnost!? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tnx.imam g2 sve ugašeno pogotovo LTE lokacija Wi-Fi sve ugašeni osim mobilne mreže
|
Onda factory reset iz recoverya. Ako to ne prodje nosi na reklamaciju.
|
Jesam...i dalje prazni jbg.nemam garancije
|
Pouka da se nikad ne kupuje tel bez jamstva. Jesi mobitel upgrejdao preko OTA ili kdz flash ?
|
Možeš pokušati kupiti novu bateriju ili odnijeti onda u servis o svom trošku.
|
Ha znam...mislio sam da se da ispitati ali onda ne gine servis...
Nisam zadnji vipov je 20d a preko ktz nisam flashao h Našao sam servis koji za 170kn mijenja bateriju kao oem..!? |
Flashaj zadnji stock rom kdz i onda factory reset. Ako ni to ne upali odes u ovlasteni servis (ecos ili supra mea) da ti zamjene bateriju.
|
Za mobitele bi rekao da je ovlasteni Agram.
|
Koristim g3 2/16 nekih 3tj. i stvarno sam zadovoljan s mobom,nisam ni najmanje požalio na kupnji,nemam zamjerki jedino mislim da bi bilo bolje da ima 1080p ekran umjesto 2k da manje crpi resurse,al kaj je tu je,jer u direktnoj usporedbi s full hd mobovima ja nisam vidio razliku u tim silnim pikselima,mada generalno ekran ko ekran je stvarno vrhunski.
Vlasnici dotičnog koliki vam bude SOT? Meni od 100-10% u prosjeku bude do plafon 4 i pol sata,wifi skoro stalno uključen,surfanje,youtube i sl.,igrice ne igram,svjetlina ekrana stalno 60%,uz iskorištenje baterije između 30-40 sati,mada primjećujem da ovo zadnje i nema neke veze jer u deep sleepu troši na kapaljku. Softver je za sad tvornički 4.4.2. V10l |
Dobijem oko 5 sati. Tu negdje uvijek.
|
Znači to je tu negdje ajmo reć.
Dosta ljudi se žali da nenormalno troši,al najviše ovisi o svjetlini,meni je uvijek na 60% i to mi je neka sredina između vidljivosti i potrošnje,već na 70% dosta više ždere,na 90-100% mislim da bi je pocicalo u roku keks,nakon idućeg punjenja budem smanjio za 10-20% da vidim hoću natuć preko 5 sati. |
SOT ovisi i kako ga koristiš.
Naravno da će biti viši ako je kroz kraći period i bez puno korištenja 3G-a ili GPS-a. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |