![]() |
Uuuuuu, ovo izgleda brutalno sexy
|
nope :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pozdrav, kakva su iskustva sa ovim shopom? Bacio sam oko na neke grafe koje imaju tu pa me zanima dali je netko kupovao ovdje i kakvo je iskustvo sa ostvarenjem garancije u "nedaj Bože" situacijama? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobra |
Citiraj:
|
Sad kad ga nagrade banom, pogotovo ukoliko ni kinte ne potroši u Uzija :Machineg: :D
|
Kupio napajanje EVGA SuperNova 750 W G2, stiglo ekspresno brzo i vrhunski zapakirano, sve preporuke :goood:
|
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
|
Imamo mi još lepih stvari od EVGE :)
|
Kaj, kutija :D ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D :D :D |
Samo 12GB!? :)
|
Citiraj:
|
+3 i još jedna od niza pohvala za uzi! :D
|
ssd samsung evo 250 su im preskupi
|
Za sada. Nisi se javio kada su bili jeftiniji?
|
ritualno paljenje te sodomiziranje uzi shopa zbog cijene samsung evo diskova se odvija sutra u 19h ispred prostorije dotične firme.
nalazak u 18:30h na okretištu dubrava. kotizacija: 15kn :D |
Citiraj:
prvi put čul za uzi sh..gledal sam cjene okolo ovih dana, niš drugo. nis znal da info buba. inače bi rekel da su malo skuplje neg u hg.shrotu & a skoro isto ko u pretisu 100kotizacija=1/2 tb :D |
Citiraj:
:D |
Da, fakat je čudna cijena za Samsung EVO :)
Btw, zaboravih, jel se ovdje priznaju one garancije dulje od 2 godine, tipa na napajanja i baš te EVO diskove? |
Pohvale i od mene, danas pokupio EVGU G2 750W,
BTW htio i meni danas uvaliti ovu budget Titan X-icu :D |
Haha sve za bonus od gazde :D
Ali vidim nisi se dao, uostalom uvik možeš dobit na nagradnjači :p http://i67.tinypic.com/2nstgu0.jpg |
Citiraj:
Nino - kolko je ta budget/demo/izlozbena :D :D? |
Pa budget verzija, oko 10k kn :D
Uzeo bi ja, ali taman sam imao jos samo 8k sitnog nakon što sam platio napajanje, a na karticu iz principa nisam htio :rolleyes: |
Citiraj:
mozda me izvuku :chears: |
Još jedna uspješna trgovina u Uzi Shopu.
Naručene komponente za komp drugarici, ekspresni odgovori na moja propitkivanja i filozofiranja :D. Paketi stigli brzo i odlično upakirani. Komp sastavljen i radi ko cager. Zahvaljujem kolegama Hrvoju i Zlatku na ugodnoj kupovini :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |