![]() |
Citiraj:
Evo mozda ga za koji dan, tjedan izaberu za igraca godine :D :D :D |
|
Citiraj:
Siguran sam da ce ih Arsenal nakantati. |
Arsenal je od malo boljih ekipa dobio samo Liverpool. Popušio je bodove na Unitedu, Evertonu i Cityu.
A od Drogbe/CFC-a vuku neugodna iskustva godinama. |
Potop u Bergamu; Atalanta-Juventus 1:4
10 bodova ispred Napolija, 5 ispred Rome :) To je klub,a ne ovi miš piš :D |
Uvijek neugodni Hetafe vodi 2:0 protiv Barce :D
|
Citiraj:
|
2:5 :D Obezobrazila se ova Barca :D
|
Petarda nakon 0:2 zaostatka.
|
Da, i to bez neymara i messija :)
|
Blavo barca. :D Cijeli Getafe košta ko iniesta. :D :D
Danas londonski derbi, Arsenal - Chelsea. :) IMHO Arsenal je favorit. |
Ja und? :D
Jesam ih popljuvao kad su izgubili? :D I da su dobili ne bi ih "hvalio". :D |
|
wp mavuba, nek ga je netko spustio na zemlju, pa makar i doslovno :D
|
Lampard...joooj precka. Steta... :(
Nije mi bistro kaj ovaj willan radi unutra, a mata na klupi. Willan je upropastio par akcija. Lose. Arsenal 0 udaraca u okvir gola. CFC bolji ali takvi uvjek izgube tekmu. :D |
dosadna tekma
highlight tekme su bili precka lamparda, i (vjecna) wergerova borba s patentom na jakni On the bright side, liverpool je jos uvijek prvi :D |
Arsenal bez ijedne izmjene, a Podolski i Carzola na klupi. Wenger je igrao na x. Kukavički.
|
Citiraj:
A onda u slijedećem Chelsea - Liverpool :D |
Citiraj:
osim precke cfc nije imao nista, dok je giroud zapucao dva zicera ko kuca velika... :D |
jbga vjerovatno necemo biti zimski prvaci, ali ce uljepsat bozic :D
nakon toliko godina bez nade za borbu za naslov, ovo je super sezona :chears: |
Citiraj:
Sad sam se zbudio pa se nemerem sjetiti ali mislim da je i fernanda imao jednu ok priliku. |
Citiraj:
Žao mi je kaj Arsenal nije zadržao čelenku, ali eto... Ionak je još puno do kraja. E da, i u prvom poluvremenu nije sviran čisti penal za Arsenal :) |
Arsenal je oštećen za penal i za bar žuti za Mikela.
|
Previše gledate španjolce i talijane. :) Kaki penal. Sudac je bio super iako je propustio dati par kartona za simulacije. :)
|
Ma čisti penal.
http://www.101greatgoals.com/blog/no...llian-chelsea/ A propustio je dati žuti za faul na Arteti. Sudac je zaslužio preseljenje u niži rang natjecanja. |
Kaj na Arteti? Kada su on i Mikel zajedno uklizali prema lopti? :) Kak da ne. :)
Azpilicueta je trebao dobiti žuti za simulaciju isto kao i Song. Penal je možda po knjigama i bio ali ja sam uvijek protiv suđenja takvih penala. Bilo u korist ili protiv kluba za koji navijam. |
Citiraj:
|
Ako i je gubio ravnotežu, mislim da bi se u sekundi vratio u igru, a Willian ga je u tom definitivno onemogućio. Ja bih ga svirao zbog očigledne namjere.:)
|
Velim...fala bogu da u engleskoj bas ne sude takve. Jerbo ak pocnu necu vise imati kaj za gledati.
|
Ovo je čisti penal. Zapinje nogom za igrača, ali ne pokušava tu nogu vratiti nego je vuče za sobom i povlači. Gledaj mu lijevu nogu cijelo vrijeme. Ajde da je išao na loptu, promašio pa ga malo opalio po potkoljenici...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |