![]() |
"SORRY, FOUND NO SERVERS"
Čini se kako su malo klekli...sretan Božić...klasika od EA-a |
|
Citiraj:
|
Isti drek i danas...
|
I danas.
|
Citiraj:
|
Sad kada ih više ne prcaju hakeri, sutra će izgleda serveri biti dolje zbog štrajka operatera servera.
|
Sve bolje od boljeg.. :D
|
E saćete malo odmorit od mudrovanja i nadhebavanja... ;)
|
Tema otvorena, spammara pobrisana.
Samo bi zamolio članove koji ne vole ovu igru, neka se klone ove teme. A druge članove molim da ne grizu odma za vrat nekoga tko ima suprotno mišljenje kao kakvi idolopoklonici. Dovoljan je jedan report, a ne okršaj + floodanje reportima. A sad nastavite u kulturnom tonu. |
Čisto informativno.
Koliki vam je mouse sensitivity u igri i DPI/polling rate na mišu? |
Meni je DPI na 600, kad sam u vozilima i letećim glupostima onda mi je na 2000 do 4000 ovisno kaj vozim, a polling rate mi je na 1000.
|
Samo 600? Pa šta ti nije premalo to? Koliki ti je sensitivity u igri?
|
meni na logitech mx518, 1600 dpi, i 14 sens u igri
|
Citiraj:
|
A je da, to stoji.
Iako brijem da bi ti bilo bolje da si rađe smanjiš taj sens u igri i povećaš DPI. Nekako mi je logičnije smanjit sens ili barem ostavit na default, pa namjestit DPI na koliko ti odgovara. Tako bi trebalo bit preciznije, pokreti bi trebali bit glađi, jer se sa povečanjem sensitivitya pojavljuje micro stuttering/preskakivanje pixela. Čisto moje mišljenje, ako tebi tako odgovara, odlično. :) Edit: Gdje bi sad bilo najbolje/najpovoljnije za kupit BF4 PE? Fakat mi je preskupo davat 50 eura za igru. A vidim i ovi na g2playu nabiju još 25% poreza na cijenu koja isto nije baš mala. |
Zna li tko?
|
Jesi probao na g2a.com?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam na taj način kupio čim je izašlo. Nego mali offtopic, ako me se itko sjeća, stalno sam njorgao kako je BF4 neoptimizirano smeće itd, bacao sam drvlje i kamenje i imao tisuću bugova koji su me sprječavali da igram. Sada sam ponovno nakon nekoga vremena pokrenuo igru i jako ugodno se iznenadio. Sve bolje radi, više nikada nisam doživio crash itd. Puno je glađe, bugove više ne vidim. Fakat :respekt: , baš je puno bolje nego prije, barem meni :) |
Citiraj:
Citiraj:
Budem provjerio, ty. |
BF4 Premium za 15$ (koristite US adresu)
|
Vidio danas. Šteta što je samo DLC. :(
|
No contact with EA Online. Please try again later.
Ko da čekaju petak. Bravo EA!!! |
Citiraj:
Gamestatistics engine is currently down. |
WE ARE AWARE OF CONNECTION ISSUES AND SERVER OUTAGES, AND ARE PUTTING OUR BEST ON IT TO RESOLVE. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE.
Eo sad vidim... Baš super i oni su petak čekali...DDOS-ali ih tako i u zatvoru. |
bf4 je na sale za 25 ojra
https://www.origin.com/en-ie/store/b...remium-edition https://www.origin.com/en-ie/store/b...ield-4-premium koji od ova dva kupit? oba su premium |
Prvi ti je kompletni BF4 sa svim DLC-ovima drugi ti je samo PE membership (premium DLC pack) ako već imaš standardni BF4.
|
a jel s ovim prvim isto imam Premium membership?
piše premium edition pa me buni |
Citiraj:
Ti nemaš ništa? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:34. |