PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   SP 2014 (Brazil) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224501)

Guls 28.05.2014. 11:54

Redom probleme imaju Šifo, Pranjić i Lovren... zasad ništa ozbiljno, ali plaču da ih boli... micice.

Roberto 28.05.2014. 16:30

Pickice, hoces reci :D

A igrat ce protiv brazilakoji uz tradicionalno tehnicki kvalitetan nogomet imaju i snagu te puno trce. A oni su jadni umorni :D

spawn 28.05.2014. 16:56

Tehnika je sve manje bitna u nogometu koliko vidimo. Bitno je trcati i ne stati u 50-60 minuti. Naravno da tehnika mora ici uz trcanje,ali samo tehnika bez trcanja ne ide. Primjera kao u prici,zadnji primjer je finale Lige prvaka.
Svaka čast našima,ali ja bih poslao u penziju polovicu ekipe odmah nakon svjetskog. Treba uvježbavat nove igrače za Euro 2016 i naravno sva sljedeća natjecanja.
A za svjetsko imamo sto imamo. Imamo bolje sigurno,ali nije lako ubacit mlade u vatru samo tako. Ali smatram da mozemo iznenadit ako budemo izvlačili iz sebe 150%.

Fatal 28.05.2014. 17:26

Koju polovicu ekipe bi izbacio? Plete je odlican i glavni razlog sto smo uopce u brazilu, srna je i dalje neprikosnoven i nezamjenjiv na desnom beku ( iako igra dosta losije nego prije kapetan je, ima iskustva i igra dugo godina u jakom klubu na visokoj razini), šifo je u odlicnim godinama i odlican igrac, pouzdan, stalozen i rezoluntan, olic je kao vino i u vrhunskoj formi. Ostali su mlađi i bit ce kostur ekipe jos neko vrijeme. Smjenu generacija treba polagano radit, dozirat im nastupe i minutazu da ne izgore. Mislim da ce Kovac to dobro tempirat :)

Burko 28.05.2014. 19:43

Citiraj:

Autor Fatal (Post 2602896)
Plete je odlican i glavni razlog sto smo uopce u brazilu, srna je i dalje neprikosnoven i nezamjenjiv na desnom beku ( iako igra dosta losije nego prije kapetan je, ima iskustva i igra dugo godina u jakom klubu na visokoj razini), šifo je u odlicnim godinama i odlican igrac, pouzdan, stalozen i rezoluntan, olic je kao vino i u vrhunskoj formi.

e, ko' da slusam izjavu nakon poraza od uzbekistana ili gruzije, ali jebaj ga - nece nas sportska sreca :lol2:.

QuidZz 28.05.2014. 22:14

Gledao sam maloprije U21 repku. Bubnjic je bio jako los, dva puta dodao u aut. Igraci Ukrajne su ga "vozali" po terenu. Nema sanse da on zaigra protiv Brazila.
Kovacic nelos, imao par dobrih poteza i to je bilo sve od njega.
Rebic izvrstan, ukrao loptu i dodao Perici koji pogada gredu. Kasnije dao gol i pred sam kraj utakmice pogodio stativu. Definitivno treba igrati protiv Brazila.

Roberto 28.05.2014. 22:22

Rebić će biti igračina, snažan, brz, dobar šut.

Određenu minutažu bi svakako trebao dobiti, prije nego recimo Jelavić. Jela je ok, ali loše se uklapa u igru naše repke. Mandžukić, Olić i Eduardo su po meni isapred njega, i još k tome se mogu i povlačit i igrat iz drugog plana ili na krilu, dok je Jela klasični robusni centarfor. Rebić je mlađi i neiskusan ali mi se čini upotrebljiviji i također bolji od Jelavića koji će teško koju minutu ugledat na SP.

spawn 28.05.2014. 22:58

Citiraj:

Autor Fatal (Post 2602896)
Koju polovicu ekipe bi izbacio? Plete je odlican i glavni razlog sto smo uopce u brazilu, srna je i dalje neprikosnoven i nezamjenjiv na desnom beku ( iako igra dosta losije nego prije kapetan je, ima iskustva i igra dugo godina u jakom klubu na visokoj razini), šifo je u odlicnim godinama i odlican igrac, pouzdan, stalozen i rezoluntan, olic je kao vino i u vrhunskoj formi. Ostali su mlađi i bit ce kostur ekipe jos neko vrijeme. Smjenu generacija treba polagano radit, dozirat im nastupe i minutazu da ne izgore. Mislim da ce Kovac to dobro tempirat :)

Treba gradit repku pametno i polako,pa makar to trajalo desetljećima :D :D :D

Guls 29.05.2014. 08:00

Bome sam se zaribao s Bubnjićem...

Roberto 29.05.2014. 08:49

Lako za tebe, samo nek se Kovač ne zariba :D

Mileni 31.05.2014. 16:20

Ajmo Perisicu, jos malo pokazi ovima koji sumnjaju u tebe :D

nino 31.05.2014. 16:21

Dammir. :D

begi 31.05.2014. 16:23

Gledao sam sinoć BiH. Prije bih rekao da su ovi Afrikanci loši, nego da su naši dobri. Za sad čestitke na 1:0 za HR.

Mileni 31.05.2014. 16:28

Citiraj:

Autor begi (Post 2604555)
Gledao sam sinoć BiH. Prije bih rekao da su ovi Afrikanci loši, nego da su naši dobri. Za sad čestitke na 1:0 za HR.

Gledao i ja. Unatoc tome sto je Obala igrala sa drugom ekipom, ipak im je obrana presmijesna. Jao si ga njima ukoliko tako budu igrali na SP.

1v@n 31.05.2014. 16:40

Nadam se da se naši samo boje mogućih ozljeda jer ovo izgleda jadno. Dođu do centra i ne znaju što napraviti osim izgubiti loptu

spawn 31.05.2014. 16:55

Ja se ne bih trosio ,vise bih isprobavao taktike i pozicije igraca,imao uvid u igrace kao izbornik,i eventualno vidio greske u igri. I da se izgubi nije bitno,bitnije su mogucnosti igraca.
Od svih mi se najmanje sviđa Perišić. On u toj poziciji mora biti u top formi,sto fizički što igrački a on to nije. Bez obzira na gol. Vidjet ćemo što će biti,ali strah me da će fulati bar 70% šansi a to se kažnjava na svjetskom. Ako griješim,napit ću se od sreće :D :D

QuidZz 31.05.2014. 16:58

1v@n - nema potrebe da idemo u punoj brzini, treninzi u Austriji su bili jako teski. Osim toga ovo je prijateljska utakmica, Niko Kovac je rekao igracima da sto manje ulaze u duele da nebi doslo do ozljede.
Sammir me pozitivno iznenadio.
Ovaj Corluka trcat nemoze, samo se seta po terenu...

panda505 31.05.2014. 16:59

Bit će to već standardno ispadanje u skupini :kafa:

Mileni 31.05.2014. 17:17

Meni je Perisic trenutanco najbolji. Grijesi, istina. No jedini se otkriva, probija i igra. Mozda jos i Srna uz njega.

Dammir je pak po obicaju uzasan. Osim oduzete lopte kod gola, lika uglavnom iz prve proigrava. No samo unazad. Sve prema naprijed - uzasno. Uz to po svom dobrom obicaju samo hoda po terenu.

1v@n 31.05.2014. 17:43

Jadni mi kad je Perišić najbolji igrač u prijateljskoj utakmici s Malijem čiji igrači kao da su s Marsa pali na teren.

Prva lopta prema golu, i opa.

Mileni 31.05.2014. 18:12

Perisic je igracina. Kad nije ozljedjen. A trenutacno nije.
Steta primljenog gola, imao sam hendikep na kladionici :(

No racunajuci da su jos uvijek u toku priprema, djelovali su cisto ok. Gol nes(p)retno primljen, i to neregularno. Ruka je bila u pitanju, no ajde, prijateljska je pa i nije nekakav problem.

Definitivno nam nedostaje pravi defanzivni vezni. Ogi to na zalost nije postao. Olic ne moze, ali ne moze igrati krilo. Mandzu necu ni spominjati, jer tada me ekipa uvijek popljuje, kako offline, tako i ovdje online :D

partwish 31.05.2014. 18:18

Kako su kilavo odigrali, pa ja ne vjerujem.

QuidZz 31.05.2014. 18:33

Ovo je bio laksi trening, zasto bi igrali 100% i riskirali da se netko ozljedi?

Btw konacni popis za Brazil:

Vratari: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco), Oliver Zelenika (Lokomotiva).

Obrana: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Darijo Srna (Šahtar), Dejan Lovren (Southampton), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Šime Vrsaljko (Genoa), Domagoj Vida (Dinamo Kijev).

Vezni red: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Mateo Kovačić (Inter), Marcelo Brozović (Dinamo), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Sammir (Getafe), Ivan Močinić (Rijeka).

Napad: Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Nikica Jelavić (Hull City), Eduardo da Silva (Šahtar), Ante Rebić (Fiorentina), Ivan Perišić (Wolfsburg).

spawn 31.05.2014. 19:48

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2604614)
Perisic je igracina. Kad nije ozljedjen. A trenutacno nije.

Perišić je bio igračina,ali po meni više nije. Previše grešaka,previše neiskorištenih šansi. Svaka ćast na trudu ,trčanju ali po meni nije za repku. To što nema baš igrača da ga zamijene je druga priča :)

emilblomsky 31.05.2014. 21:35

Meni samo nije jasno kako u momcadi za Brazil nema Lovrena,jer ako je najbolji obrambeni u Engleskoj ligi a nema mjesta u našoj repki,onda smo mi ili super jaki ili je izbornik pod utjecajem viših sila kao i prethodni!
A ovo danas ,katastrofa ,bez obzira na umor i taktiziranje,jer ovakav Mali bi ozbiljna ekipa napunila do boli!

Brko 31.05.2014. 21:42

Objasnio je Kovač:

Citiraj:

Mi smo danas imali samo mogućnost šest zamjena. Dejan je igrao protiv Švicarske a danas sam htio više vremena dati igračima iz veznog reda i napada. Zato mi nije bilo logično da mijenjam stopera, a htio sam dati Schifi priliku jer je čekao tri utakmice. No, Dejan je apsolutno dio ove reprezentacije i on je vrlo bitan kao i svi ostali.

estugarda 31.05.2014. 21:57

Kilavo. Najelegantnije se sad tjesiti čuvanjem, umorom i skrivanjem taktike...
Činjenica je da je ovo danas bilo baš kilavo...

freddie 01.06.2014. 00:16

Citiraj:

Autor estugarda (Post 2604706)
Kilavo. Najelegantnije se sad tjesiti čuvanjem, umorom i skrivanjem taktike...
Činjenica je da je ovo danas bilo baš kilavo...

a kak bi trebalo bit par dana prije prvenstva. Normalno je da se svi čuvaju i igraju ajmo reć sa ručnom.

Omerta 01.06.2014. 00:19

Najbolje da su se danas izubijali i pokazali taktike :D
Dajte ljudi, shvatite da su ovakve utakmice malo jaci treninzi otvoreni za javnost :D

ExtremePower 01.06.2014. 08:47

Ma šta bi bilo kilavo. Malo jači trening. Najbolje da se još i netko ozlijedio.
Gledao Italiju-Irsku jučer, igrao samo Bonucci od Juvea iza... i završilo 0-0
Ozlijedio se Montolivo, i to teže izgleda :(
Inače Prandelli će igrati 4-4-2, iza četvorici iz Juvea dodaje Abate-a iz Milana.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:19.