PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   GTA V (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=222723)

Omerta 18.04.2015. 23:38

Nema potrebe stavljat slike i pričat o likovi, misijama.. mislim čemu to? Igrajte i pričajte općenito..
EDIT: nisam prošao te misije jer guštam polako i istražujem bla bla.
Tek sam Majkla otključao..

slavonac90 19.04.2015. 00:11

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2767833)
Nakon igranja Mortal Combat X, bacam se na kupnju GTA V,
jer čitam da ste svi većinom zadovoljni igrom. :)
Prije kupnje, samo jedna molba, ukoliko netko ima konfiguraciju sličnu mojoj,
neka javi dal ću uopće moći pokrenuti igru, makar na low postavkama.

Pokrenuti ćeš sigurno, ja igram na normal, high postavkama, rezolucija 1360x768 i dobro radi...S tim da ti ne bi škodilo još barem dvije gige rama.

Nego primjetio sam kako su mi se kod Franklina pojavila oružja koja nisam uopće kupovao niti išta, imao pištolj i kupio shotgun, a sada imam i kalaš i micro SMG...ne kontam u čemu je caka, jel likovi kada se ne igra s njima nabave oružje, jesam riješio neku misiju koja daje to ili šta? Daleko od toga da je na odmetarsenal ali me zanima kako sam dobio to :D

Omerta 19.04.2015. 00:38

Pa prešao si neku misiju/free roam gdje si se napucavao sa nekim tko je imao to oružje, prošao si uz ubijenog lika i pokupio oružje :)

Ja upravo spremio u garažu bicikl. Baš je fora vozit, može se i skakat, cooool :)

slavonac90 19.04.2015. 00:43

Hebemu, onda nisam ni skonto da sam pokupio haha :D
Ma da bic je zakon, ja triatlon riješio sa Franklinom, prvo na plivanju malo zaostao i onda kad sam došo na bic jeli su prašinu za mnom :banana:

MAGARAC 19.04.2015. 02:16

Meni igra nije nista posebno, nakon 25% i 12tak sati. Cak mi lagano postaje dosadna al mozda se to pokrene sa nekom dobrom misijom. Sreca pa ima puno zabavnih sadrzaja.

Pobrali su puno fora iz filmova i drugih igri i dobro ih upakirali tak da mi je to simpaticno.
Volio bi malo vecu mapu, brze aute, vise zgrada u koje se moze uc. Htio bi da likovi nebudu cas ubojice i ludaci pa onda imaju one njihove spike u voznji itd.. Misije mi variraju od odlicnih do dosadnih i bezveznih. Dobra je igra al ne bas tak dobra, meni.

Omerta 19.04.2015. 10:03

Pa mapa je velika, kud ćeš veću. Zar nije ovo najveća mapa do sada?
Guštajte u igri, ima toliko sitnih stvari u svakom pogledu i na svakom koraku.

listerstorm 19.04.2015. 11:04

Uzeo četvorku za siću, pa će petica malo pričekat...nego...čitao malo usporedbe i kažu da je u četvorci bolja, duža i mračnija priča, uvjerljiviji likovi (Nico i negativci), bolja glazba (radio stanice), uvjerljivija fizika vožnje i realna oštećenja te više interijera.

Omerta 19.04.2015. 11:14

Četvorka je meni bio takav poluproizvod da je to nevjerovatno. Niti priča, niti gameplay. Ništa se zapravo nije moglo radit, ono totalno mi nije u dobrom sjećanju.
GTA 5 je San Andreas sa većom mapom, naravno boljnom grafikom, hrpom detalja i još boljim gameplayom.
Oštećenja su mi ovdje odlična, bolje od toga uopće nisu potrebna. Vidi se i najmanja ogrebotina a isto tako auto se može uništiti do kraja. Saviju se gume/felge, ne može više voziti, eksplodira bla bla.
Fizika vožnje u četvorci je bila smješna, auti su se naginjali kao da su samo na nekim dugačkim šuštama. Ovdje je taman..

Sam Fischer 19.04.2015. 11:32

Citiraj:

Autor terminator (Post 2767849)
Yap. Ma i proklet HP koji nema opciju biranja grafičke. Mogu samo ugasiti dGPU odnosnot AMD-ovu.

Nije mi baš nigdje žurba ali htio sam bar vidjet igru :)

Da, bezveze. A mislim da bi ti trebao relativno ok vrtit igru na malo reduciranim postavkama :)

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2767833)
Nakon igranja Mortal Combat X, bacam se na kupnju GTA V,
jer čitam da ste svi većinom zadovoljni igrom. :)
Prije kupnje, samo jedna molba, ukoliko netko ima konfiguraciju sličnu mojoj,
neka javi dal ću uopće moći pokrenuti igru, makar na low postavkama.

I daj malo OC-aj tu 5870, pa to je prejaka grafa, treba ić to blizu 1GHz. Ja sam imao HD5850 i vjerujem da i danas vrti podosta igara u FHD-u bez beda :)

tiki66 19.04.2015. 12:59

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2767992)
Četvorka je meni bio takav poluproizvod da je to nevjerovatno. Niti priča, niti gameplay. Ništa se zapravo nije moglo radit, ono totalno mi nije u dobrom sjećanju.

Potpis, di god se okreneš samo grad i zgradetine i sivilo od grafike...

RascaL 19.04.2015. 15:56

Koliko se sjećam EFLC je bio igriv (ne dosadan), za razliku od izvornog GTA 4.

On topic, GTA 5 mi nekim čudom radi tečno sa high texturama iako nemam 2gb vram. Zasad nisam previše impresioniran s obzirom da je Watchdogs (uz mod) imao naizgled bolju grafiku i pritom koristio manje resursa.

Mirkopoter 19.04.2015. 16:00

Ima li onih koji prelaze Epsilon side misions?

Kifflom! :D

Hrconja 19.04.2015. 16:56

TV kanali su prejaki :D

Ponekad samo zujim okolo i proucavam nevjerojatne detalje.

Gdje ono mogu naci bicikle spremio bi si jedan u garazu da imam ? Thx

Omerta 19.04.2015. 17:26

Ima ih po cestama ali rijetko, najviše uz plaže naravno :)

jurbAs 19.04.2015. 17:37

imam dojma da policije u opce nema na cesti?? Ili puno manje u odnosu na prijasnje nastavke... Neka mi neko objasni da to nije primjetio? ili postoji neka opcija za policijom?

Omerta 19.04.2015. 17:39

Bome ja sam ih primjetio dosta, čak znaju bit parkirani negdje random i vidiš kako lik odmara sa strane i puši cigaru :D

kiki86 19.04.2015. 17:44

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 2767797)
A koje je grafa unutra, AMD 8750M?

Da, znam za taj bug sa ingeriranim/mobilnim GPU-ima, nadam se da će to riješit uskoro...

a tebi je bez problema radilo na laptopu ili je trebalo nes posebno nastelat?

Sam Fischer 19.04.2015. 19:11

Citiraj:

Autor kiki86 (Post 2768128)
a tebi je bez problema radilo na laptopu ili je trebalo nes posebno nastelat?

Sve normalno, plug'n'play, nikakvih problema. Kazem, igrao sam pola sata valjda samo da probam, ali dojmovi su super.

tech 19.04.2015. 20:52

Citiraj:

Autor Hrconja (Post 2768113)

Na samom početku plaže znaju bit i na onom molu.

Nego, joinao sam u crew. Šta mi je sad činit da vas naganjam sačmom? :D

Neo-ST 19.04.2015. 21:16

Odeš pod online - join crew members, pod uvjetom da je itko iz crew-a online...

kiki86 19.04.2015. 21:30

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 2768161)
Sve normalno, plug'n'play, nikakvih problema. Kazem, igrao sam pola sata valjda samo da probam, ali dojmovi su super.

e odlicno, upravo mi se skida, a citam tu i po stranim forumima svakakve price za probleme sa ovim dedicated karticama, tako da je ovo odlicna vijest!!

D1viry 19.04.2015. 23:42

Kupio, skinuo i pokrenuo.
Nevjerojatno. Ubio sam pet sati na vozikanje i strip club :D.
Žena će me ubiti kad skuži da imam novu igru :D.
Interesantno, dobro radi iako je na eyefinityu. Nisam uopće dirao postavke, ono, auto sve.
Svijet bolesno dobro izgleda, a što se tiče papana, ima ih ko pljeve. Kad god napravim sranje, eto ih.

kiki86 19.04.2015. 23:59

instalirao i radi ko urica na full hd, sad samo treba nac optimalnu kombinaciju postavki da izvucem max iz graficke...

afterburner 20.04.2015. 00:00

Ima li tko problema sa crashanjem na desktop.. sve mi se cesce rusi i nakon toga se moram ponovo logirat (iako mi je auto sign in ukljucen). Jel se di mogu vidit logovi?

amerix 20.04.2015. 07:09

Citiraj:

Autor afterburner (Post 2768252)
Ima li tko problema sa crashanjem na desktop.. sve mi se cesce rusi i nakon toga se moram ponovo logirat (iako mi je auto sign in ukljucen). Jel se di mogu vidit logovi?

Jesi OC-ao graficku?

afterburner 20.04.2015. 09:53

Grafiku nisam al CPU je clockan. Temperature ne prelaze 60 (Vodeno na cpu i accelero na grafickoj). Logove san nasa u My documents/rockstar ima pun k errora...tako da cu morat malo detaljnije googlat kad uvatim vremena. I dalje me brine sta je cpu konstantno na 100% bez obzira na postavke. Nadam se nekom patchu uskoro:fiju:

amerix 20.04.2015. 10:05

Probaj vratiti cpu na default pa vidi hoce li se i dalje rusiti..

nathan.fake 20.04.2015. 10:20

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2768095)
Ima li onih koji prelaze Epsilon side misions?

Kifflom! :D

Najjace misije u cijelom GTA5. Totalni troll igraca,

ali i vrhunsko finale

:chears:

Sam Fischer 20.04.2015. 10:26

Citiraj:

Autor Hrconja (Post 2768113)

Hahah, gledao sam malo onaj Fame or Shame, koliko detalja ima u ovoj igri, neviđeno. I kakvu sprdnju rade :D

Mirkopoter 20.04.2015. 12:02

Citiraj:

Autor nathan.fake (Post 2768330)
Najjace misije u cijelom GTA5. Totalni troll igraca,

ali i vrhunsko finale

:chears:

Samo treba bit pametan u finalu :goood:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:43.