![]() |
Jooooooooooooj curice noge ti treba slomiti. Taj čovjek stvarno ne zna igrati.
|
Ajd dajte link na stream za čelski i manu. Ubit ću se budem li opet morao (neuspješno) tražiti.
|
jao jao, vec sam je vidio u golu
al ajde vidi se napredak u igri torresa :p |
@blade...http://www.livescorehunter.ro/stream...hengland1.html
ako ne radi srčaj http://lsh.lshunter.tv/index.php?opt...nt§ions=35 |
ovaj ashley cole nikad nije bio dobar igrac, toliko sirov los i plitak :S
|
Ihjo lampard...bože pa dajte taj gol. Ovo vam je treća izvjesna! :D
Neee neee IDIOTI! |
Ahahahaha, celzi ovo gubi sigurno. :D
|
ahaha jos jednom recite nesto protiv torresa, pogle ostatak ovih bundeva sta igra :D
|
Pa sve kaj ovi ne zabiju bude united vratio. :D Za sada su to četiri prilike. :D
|
De Gea probranio:D
|
ajme promasaja u stilu rukavine :p
|
Dajte drogbu...ovi nemreju zabiti gol. :D
|
Citiraj:
|
strasno, torres se samo uklopio u ovo sivilo od momcadi, zao mi je mate i njega, znaju obojica igra strasan nogomet ali ce potonuti ( torres vec je ) u jebenom celziju :D
|
LOL curice pa nemreš ti dati gol sa zemlje, a kamoli sa škaricama. :D
@roberto...nije chelsea uništo torresa nego je on uništio chelsea. Sve je CVALO dok su napadom haračili drogba i anelka.. |
Citiraj:
|
Ma chelsea je vec dugo trul, zato je drogba i htio otici, nemres mi rec da igrac koji je u 300 utakmica ligaskih zabio 150 golova ( repka se ne racuna ) da je los.
Nije on zaboravio igrat, vec se utopio u sivilo ekipe, pa pogle ovog bosingwu, colea, i ostale lapane. Pa to je propao chelsea, lampard i terry ne igraju vec duze vrijeme, stvarno mi ih je zao gledati |
Nani:D
|
I evo ga..
2:0... Curica nemre dati gol. Kako god curica nemre dati gol. Drogba, anelka i malouda su se nazabijali. Odo igrati l4d2. Ovi nemaju nikog tko može dati gol, a i obrana je malo trula. :) |
o tom ti pricam, nitko ga ne cuva, 2 igraca stoje sami na drugoj strani, i onda ga jos puste na sut bez da mu se itko priblizi.
Nadam se da ce ovo zavrsiti 5-0 za utd cisto da chelseau dode iz guzice iz glavu da su im promjene hitno potrebne |
uff dobra golcina
steta chelsea, dobro igraju ali nis od gola :( |
Imaju 5x više pokušaja na gol ali ga nema tko zabiti.
|
Ma sve su to neke jalove sanse, torres je dosao u jednu sa pocetka i cak je nelose puknuo, bio mrvicu neprecizan, oni sutevi lamparda i ostalo je sve polusansa.
Onda kad gledas kaj je torres narihtao onom frajeru mrtvu sansu, jebiga, ak to neznas zabit odi van. On se na ovoj utakmici jedini trudi i hoce, ovo ostalo je sve za otpis... A obrana ( po kojoj je chelsea bio poznat ) je postala toliko suplja da bi im i fatos beciraj utrpao het trik. Zao mi je gledat na sta je jedan chelsea spao :( edit : tocno o tom pisem, pogle si jalove reakcije obrane, pa dinamov schildenfeld nebi ovo radio :D |
Opala 3:0. Trpaona. :D
edit: gle nema raspoloženja koje je prije vladalo. Počelo je padati s ančelotijem i dolaskom curice. Tada padaju i igraju ovako. :) No igra se još 45min. Čuda ne očekujem...možda da ne prime još tri gola. |
Kelso je razbijena vojska...sve duele gube,bilo sredina bilo obrana...
|
uff jos ce i petarda biti :kafa:
|
Očito da je viljaš boaš nema nikakve veze sa svojim učiteljem. ManU ima 2 snage, Rooneya i krila. Zatvoriš krila i Rooney nema gdje. Ako sam dobro brojio u zadnje 3 utakmice svi golovi su došli s krila ili iz slobodnjaka.
I nikad mi neće biti jasno zašto je Liverpool dopustio da im ManU ukrade Jones, i onda nakon toga nisu ni Shawcrossa htjeli platit koliko je Stoka tražila. |
molin vas, nemojte više čelzi spominjat u kontekstu ozbiljnih europskih klubova, više ko...intertoto klasu :D
|
Možda prođe bolje od arsenala? :D
|
Citiraj:
lol, toliko losi pak nisu :D arsenal je klasa nk luckog trenutno :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:36. |