![]() |
Citiraj:
|
Ne, intuitivno nagađam :D
Da, pretraži EA forum... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stišćem F5 kao retard, ali nemam sreće. :D Sada sam u queueu na live supportu, lol. :D Ne znam više koga, ni gdje da pitam za key. xD
Citiraj:
|
http://www.pohrani.com/f/3i/Jd/1ShGlElC/untitled.jpg
:D EDIT: sad sam već 200-i dok sam stavio ovaj screenshot...padaju ko muhe |
Citiraj:
|
Ne znam, da barem mogu provjerit, ali bio sam dovoljno glup i platio early access koji nisam dobio pa ne mogu.
|
ja sam vec 3 puta bio u live support , isvaki put me dropa , tje kaze da nema agenata
|
Citiraj:
|
evo moje iskustvo sa live chatom, nakon sat čekanja da mi daju key...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
^^ Hahhahaha, EA.Kakvi debili...to ti je hvala, Neo. ;)
|
Jesi ti dobio?
|
Citiraj:
Ako upadnem, vidjet ćemo što će meni reći.Ali, postaviti ću još nekoliko pitanja. Npr. da li će key trebati i sutra, s obzirom da sutra počinje OPEN BETA, itd. EDIT: Citiraj:
EDIT2: Citiraj:
|
Citiraj:
|
@mansky
Da ne čitam sad sve one preporuke, gdje je najbolje uzet LE ali da mogu od sutra igrat? Zapravo ne znam kako to točno ide ako nije preko Origina |
Citiraj:
Code:
http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-battlefield-3-limited-edition_322 Kupio sam kod njih već 6 keyeva, samo sam jednom imao problem i to mi je njihov live support sredio preko teamviewera. BF3 LE smo tu naručili Striko, ja i još nas par sa TS-a.Preporuka. |
http://www.cjs-cdkeys.com/products/B...etCurrencyId=3
ovdje je malo jeftinije, tu sam kupio nekoliko keyeva tu je jos fora da ako imas refer na frenda 10% manje platis, do 5 frendova i imas igru za 50% manje... tako da ako tu netko kupio molio bih da ga mi se javi, hvala. |
Ja bi je mozda kupio, ali nakon sto isprobam betu. :)
|
@thesekiman, beo i deadman
Hvala na opseznom opisu igre i problematike. :) Bas me zanima hoce li finalna verzija ispravljati te silne nedostatke a mozda jos popravlja zahtjevnost komfiguracije tipa graficke. |
Citiraj:
|
Razllika je poprilicna a bit ce jos i veca kad izade igra je izgleda da Ultra nije nabrijana kako ce bit, ponajvise teksture..
Tu se fino vidi.. HBAO i sjene cine svoje a teksture ce bit jos bolje. |
Na diabolicu sam žicao key, nadam se da ću ga i dobiti još danas :D
Može mi netko poslati info za TS? Izgubio sam info -.- Unaprijed hvala. |
Citiraj:
|
Kad bi se uopce mogla ocekivat beta. Mislio sam da je sutra ali vidim da se keyevi zicaju posvuda pa me malo sad to zainteresiralo..I u koliko sati bi to mogli bit?
|
Citiraj:
:dobar: |
Šta sam ti ja sad skrivio?
|
to ni oni neznaju vidiš da su kreteni žešči taj EA umjesto da se primpreme podijele svima keyeve koji dan prije i bok a ne ovak zajebavat ekipu koja je platitla preorder da nemrem igrat dok neki koliko sam vidio na forumima nemaju veze s battlefield ili moh-om su dobili!Očito EA nezna kome šalje!Nesposobni su žešće!
|
Citiraj:
Znači, trebalo bi skinuti i pokrenuti, još chatam pa ću apdejtat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:43. |