![]() |
Pretpostavljam da jedanaesta epka druge sezone Stargate Universea neće izać prije travnja? Jel ima ko kakva saznanja?
|
The Walking Dead je i sluzbeno razocarenje godine. Nakon onako dobre prve epizode da ovako nastave... :s
|
Citiraj:
Sezona 2 ce imat 12 epizoda |
The Office najbolja hum.serija ikad
:care::care::care::care: |
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neznam zasto kazete da je the walking dead razocaranje godine, like, serija, a ne film o zombijima? Ja sam kao dugogodisnji zombi fan skoro dobio hercinfarkt kada sam cuo da ce biti serija, nisam jos zadnju epku pogledao ali je proslih 5 bilo super
A sta se tice drugih novih serija, jel gleda tko No Ordinary Family? Ako vec zbog niceg drugog onda bar zbog dexterove zene, koja je tako hawt i beautiful ^_^ |
Nope, baš zbog nje ju izbjegavam. Najsretniji sam bio kad su je ubili u dexteru. Nije mi niš posebno, a gdje god ju gledam samo cmizdri :P
Walking Dead je odličan. Iako samo 6 epizoda, fail. Trebali su za takvu seriju uzeti 13 epizoda. |
Citiraj:
Pogledaj si britansku verziju, na drukčiji način smješna, meni su se čak i više njihovi likovi dopali, jedino mi fali Dwight |
Je, fali Dwight. Onaj zgoljo mu nije ni u malom prstu.
Jedini minus britanske verzije je sto je prekratko prikazivana. |
Tko se žalio da sad nema serija za gledati ? Evo, baš gledam
nove epizode Eureke i Warehouse 13. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja danas imam za pogledati Craig Ferguson - gost Katie Couric David Letterman - gost Ray Romano Jay Leno - gost Russell Brand serija Chase, Eureka, Warehouse 13 ... Mislim da je dosta za danas .) |
Jel zna netko kako se zove serija,nedavno je bila pocela (ratna tematika) na HBO (cini mi se) i bilo je oko 10tak epizode 1. sezone (ako se ne varam).
|
Ja preporučam Freaks and geeks, stara serija, nažalost ima samo jedna sezona.
Imate i neki info na wikipediji, uglavnom meni predobra serija.. |
Citiraj:
The Pacific??? |
Je, w0lfram_ hvala!
:chears: |
Citiraj:
|
....
|
Baš pogledao novu epizodu Big Bang-a i vec na prvoj sceni sam se odvalio od smjeha!
"what is the best number???" |
Upravo gledam 3. sezonu sinova anarhije
|
Moram reci, ovi Misfitsi ce mi izgleda postati jedna od most epic serija ikad.
Kad bi ih usporedio sa Heroes, mislim da bi samim postupkom blatio Misfitse. Citiraj:
|
Misfits :care::care::care:
Robert Sheehan (Nathan) nece vise glumiti u seriji nakon druge sezone :( |
Nisam ni skužio da je Walking Dead već završio sa prvom sezonom nakon samo 6 epizoda, od čega u zadnjoj epizodi se apsolutno ništa nije dogodilo.
Prvih 5 odličnih epizoda i sad već gotova sezona... Nadam se da će druga sezona ubrzo. |
Citiraj:
|
Gledam Las Vegas, nemam pojma kak ja to nisam prije pogledao :(
|
Pogledao prve dvije epizode Lone Star serije i skužio da je odmah otkazana, šteta. Svidila mi se serija. Komentari na IMDBu su pozitivni također. Navodni razlog zašto su je ukinuli je mala gledanost.
Jel može neka preporuka što gledat? House je na bolovanju mjesec dana sad, Sons of Anarchy nema do sljedeće jeseni, jedino mi ostaje HIMYM sad preko zime. Može neka preporuka(al pomognućnosti da nije daleko odmakla, 5 i više sezona) tako neke kriminalističke/drama i to. Pogledao The Event prvu epizodu i svidila mi se sve do zadnje scene kad avion nestane, nešto ga "usisa". Ne volim Sci-fi. @Pupo- yep, LV je dobar za razbibrigu Također bi preporučio Hustle. 6 epizoda po sezoni samo a izvrsna serija(britanska). |
- Father Ted -
odlicno ^2. britanski humor, sto drugo reci...... zanimljivo je da je svaka sezona (nazalost ima ih samo tri) bolja od prosle, uglavnom ogromna preporuka :goood:. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |