![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iskreno, ja nisam ni ciljal na prvu nagradu vec na prvih 5 igra na popisu zelja. Neznam ni kaj bi s tolkim igricama. |
to je fake , taj klinac ima samo brdo igara.
|
Isusa ti, account mu vrijedi $20 000. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni isto ispada 600 $ , ma možeš mislit kako sam dao 600 dolara:D
|
Što je na kraju s tim ugljenima? Vidim da su nestali ali nema nikakve obavijesti :D
|
Citiraj:
Oni se pravdaju da iz hakerskih razloga ne daju van imena dobinika, ali mislim da je to cista glupost. |
Citiraj:
Ovi na Steamovom forumu špekuliraju da bi taj lik moga bit neki rođak/sin nekom zaposleniku iz VALVEa. Ipak 2k igara nije malo. :D |
Imam X SuperBox za trade, ponude na PM :chears:
|
Citiraj:
što je ono, bagatela dok računaš, dobio si tih 50-60 igri za 60€ (1€ / igri :lol2: ) a packovi znaju nekad biti i jeftiniji, naravno i sa manje igara, ali opet, računaj tako i onda znaš da je možda i stvarno došao do tih igara |
Jeste vi upoznati sa nagradnim fondom ove nagradne igre? Prva nagrada su sve igre sa Steama, dakle tih 2000 igara je dobio danas/jučer!!
:hitthewal: |
Pa nije još bilo izvlačenje kolko ja vidim. Na forumu nema nikakvih obavjesti, nitko iz VALVEa ne mrda...
|
Ja bi kupio NBA 2K12 pa ako netko ima popust za to neka se javi, nudim 50% valve i 25% dead island, nemam ništa drugo :D
|
Nikad nećemo saznati osim ako se pobjednici ne jave na steam forumu ili negdje drugo.
Ja imam za trade Arcania - Gothic 4 i 2x25% Valve pa ak kog zanima na pm. I giftam -50% na Combat Wings: Battle of Britain s obzirom da je igra 5$ ne znam ni kome bi giftao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel i vi imate problem na steamu no connection
|
ahaa..ocito community server krepal
|
nije direktno vezano uz Steam, ali..
http://www.dsogaming.com/news/operat...y-valves-fans/ pa tko ima fejs, nek im šibne sliku :) |
Citiraj:
Ima prejakih slika :lol2: odo im i ja šibnut sliku :D |
http://www.techpowerup.com/158193/St...ous-Users.html
Wow!!!! Ide im :respekt: Ko kaže da ne idu PC igre :kafa: |
Ništa od toga da nema popusta...
Rješenje je da smanje cijene, nisam lud davat 400kn za 5h zabave. Al neka, drago mi je da se Steam i dalje širi. |
nije direktno vezano za temu ali mozda netko moze nesto pomoci. uglavnom kupio sam igru u trgovini empire: total war i kad sam ju instalirao pitalo me to za steam, instalirao i to i tako mi je cijela instalacija nekako isla preko tog steama i sad mi je igra u steam-ovom folderu. problem je nastao sada kad sam otisao na brod, brodski internet mi neda spajanje na steam-ov server (zbog ogranicenja..) i nemogu pokrenuti igru koju fizicki posjedujem. ono tu mi je... mislio sam instalirati na novo offline ali mi je bed sta sam kupio ona 3 pakate sa nekim special forces statigajaznam i da se moze igrati sa indijancima pa mi je sada glupo bez toga jer nisam stigao ni isprobati kako treba. kad kliknem na start in offline mode kaze mi da se nemoze spojiti na server i to je to. je ima kakvo rjesenje? poslao sam vec mail i supportu ali nema odgovora :fala:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Da nadodam...
Kad ćeš biti u prilici logiraj se na Steamov server i provjeri da ti nema kvačice u postavkama na "don't save account credentials on this computer". Nakon toga pokreni Steam u offline modu i sve bi trebalo raditi. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nije steam , ali novi Batman po manje od 10€
http://www.cdkeyhouse.com/video-game...rkham-city_430 |
Dobar Steam daily deal:
Titan Quest Gold (Base igra i ekspanzija Immortal throne) -75% off (2,5€) (link) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:39. |