![]() |
Citiraj:
|
Odmaraš li se ti išta, što sam ti rekao, što će biti ako ti ja dođem u ZG:flyingey: ili ću te cinkati ženi pa nećeš dobit jesti:D:D:D
|
Citiraj:
|
ove alfe mi pomalo idu na ud. Pobiju mi sve važne likove u misijama koje se događaju vani, na livadi :D Kod bunkera znanstvenika ostala je pustoš :D, ubiju mi Tetrijeba kod lučkih kranova itd...zlo :p
|
Citiraj:
|
samo da pitam: narodnaya sdoliyanka je cisti freeplay? nista nije odredeno i nikamo ne moram ici osim na lokacije na koje ja zelim ili ako mi eventualni nadeni kvest odredi? jer sam se spawnao bez ikakvih instrukcija pa pretpostavljam da je freeplay.
ok sve 5. osim sto velikim slovima pise na glavnom menuu "freeplay" dodatno sam se zbunio jer sam nastavio neciji save (valjda modderov). kada sam krenuo u zonu ponovo, onda je pocelo kako treba, ispocetka. dok mi dokuri narodna juha, krecem s bakicinim modom :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
opeta ja s narodnom juhom. zna li netko kako se rjesava permanent radiation bug? od kako sam poceo s modom nikako da prestane a mod je odlican :( guglao i probao rjesenja kao loadanje na razlicitoj pozicviji i slicno ali nije pomoglo :/
edit: ovaj mod je malo drugaciji od vanilla stalkera. naime, gore navedeni permanent rad bug nije bug nego, za razliku od vanilla stalkera, u juhi je dovoljno da imas neki artefact u inv (bez obrzirta jel equipan ili ne) i ako je radioaktivan, bit ces zarazen, dok u vanilla bas mora biti equipan da bi poprimio njegove efekte. ovo je ipak ugodno iznenadenje jer dosta pridonosi realnosti. |
Citiraj:
BTW u krivoj si temi, Solyanka je mod za SOC a ovo je tema o COP. |
Citiraj:
|
sto se tice SGM-a, kako to da nema nigdje nikog prijateljskog: ni u kordonu ni u mocvari? sami banditi kojih ima cjelo more.
|
Dečki, nebi bilo loše da kad imamo pitanja za mod, da lijepo na početku teksta, prije nego što se počne drobiti da se lijepo napiše o kojem modu se radi.
Dakle: Gamedata v2.0 ili v2.2. *tekst* Ovako bunite i Bakicu i sve koji vam žele pomoći a ne znaju o čemu se radi ;) |
sry, radi se o 2.2 modu. enivej, nazivciro me do jaja mod. idem na juhu dalje :/
|
Gamedata v2.2:
Sad i meni ide na živce. Moram donijeti senzor za detektor mina iz Močvare u Kordon onom Jermanu. I naravno, dođem do lokacije di je taj senzor i nemogu do njega, nit se mogu kretati ni ništa. Koje sranje. Kako doći do senzora? Edit: našao :D |
da ta šetnja sim tam me izluđivala :hitthewal:
al dobro dođe za usput prodat stvari :chears: |
Gamedata v2.2:
Di je vojni teret? imam geometaldetektor, a di je taj vojni teret? Prošao sam močvaru uzduž i popreko i ništa... edit: naravno, jedno jedino mjesto di nisam bio, tamo je :D |
Teret ti je skroz gore na sjeveru.. pogledaj na mapi, imaš kao neke vagone.. u jednom od vagona ja taj teret, mala aktovka
Na ovoj stranici ima walkthrough za mod, pa ako gdje zapnete pogledate šta trebate napraviti..LINK |
Citiraj:
daj brko prestani se sramotit više :lol2: |
Citiraj:
Citiraj:
2.0 sam pregazio skroz... a kako sam se sinoć grdno nalokao, danas sam malo usporen. :D za danas je dosta. pičim od podneva i sad sam već u Jupiteru obavio neke misije, s time da u Zatonu više nemam ni jedne sporedne ili glavne ;) Nastavak u četvrtak, budući idem 3 dana na put od sutra :( |
Citiraj:
|
vozdra stalkers :D evo i mene
kad smo vec kod snajpera pa niste valjda onom bilmezu vratili dum-dum vintorez ? od njega nema boljeg, sve ostalo je macji kašalj. Jedno pitanjce isao sam u Crvenu sumu obaviti misiju, nasao one na pocetku, prosao do sredine gdje mi karta pokazuje lokaciju trazenoga i tamo je samo ona smrtonosna jama u koju ako upadnes nema van dok te ne ubije. Moze pomoc, sta treba tamo ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
a u tome je caka. Ja sam se odmah zastitio i onda je corak od misije thks Bakica |
pao meteor u rusiji krhotine po svuda itd. to bi mogla biti neka nova map za stalker ili misija/scenario. itd možda bakica nešto skemija:chears:
|
Citiraj:
|
nema veze ideja je tu
http://media.moddb.com/images/downlo...r-Sky-1282.jpg npr ova slika bez građevina u pozadini kao mjesto gdje je pao meteor. u stalker imaš teleportova kolko oš a i može biti da kao na kraju COP-a odeš u heli pa te odfura tamo u Čeljabinsk ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naletim danas na ovo,MMO fan made,besplatan,skidam pa javim dojmove...jel netko jos za online ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:37. |