![]() |
U etc osim hosts imaš i umbrella hosts pa i to obriši (cijeli file) jer zna zbog tog zezat (kad updateaš na službeni FW).
|
Pokušao - ne radi
Imam isti problem kao i ovaj čovjek: http://modmyi.com/forums/general/762...t-restore.html i netko je odgovorio da nakon errora 1013 sa greenpoisonom jalbreaka...i to sam i ja napravio i nakon onih listanja kodova pojavi se kosturska glava na par sekundi i ugasi se i to je to. Koju god kombinaciju tipki pritisnem ništa se ne dešava na mobu, ni apple logo niti išta? Mislim tako je bilo i prije greenpoisona ali sad stvarno ne znam šta da radim. |
Ok, zašto uopće stavljaš 4.2.1 kad 4.3.3 radi odlično, a sa sn0wbreeze 2.7.3 možeš bez problema napravit custom FW.
|
Kreirao sam sa snowbreezom custom fw (4.2.1) i restorao bez errora. Na kraju iTunes kaže kao da je restoran i da će se restartat ali ništa se ne desi, jednostavno crn ekran i ne mogu se maknut s njega...ne poakzuje ni apple logo ni kabal da je uštekan u komp, stuckan sam u DFU-u :/
EDIT: flajpan addo sam te na msn EDIT2: koje god kombinacije tipaka sam probao - ništa, crn ekran, kao da je mrtav ? |
Sorry, nisam gledao forum, a MSN ugasen. Samo dugo drzi home+power pa ce se restartat. Ne znam zasto imas takvih problema, inace sve ide glatko. Ak nece ic slobodno donesi mob pa cemo probat kod mene.
|
postadoh novi 3gs user. prvi mi je susret sa ios-om. pa još učim...
napravio sam upgrade na 4.3.3 i sad bi valjalo jailbreak, jeli. imam same pohvale na dzurin post o jailbreaku. muči me kaj sam na jednoj stranici (predpostavljam da link ne smijem stavit) pronašao isti taj guide za jailbreak, samo što je navedeno: Step 4 Hit the Browse button and select official iOS 4.3.2 firmware (downloaded in Step 1) NOT 4.3.3. RedSn0w will recognize your 4.3.2 IPSW file. Then hit Next. (radi se o koraku prilikom pokretanja redsnow) prilično sam siguran da je dzurin gudie ispravan. samo me muči zbog čega su na dotičnoj stranici naveli da treba koristiti 4.3.2 ? |
Nemoj pratit guideove na "takvim" stranicama. Imas iclarified. To je guide valjda sa starim redsn0wom dok jos nije izasao za 4.3.3, a budući da razlike nisu velike, JB bi prošao.
JB alate skidaj samo sa sluzbenog bloga dev teama ili ih8sn0w (sn0wbreeze), a guideove sa iclarified ili redmondpie. Zadnji redsn0w (0.9.6rc16) |
zahvaljujem na linkovima.
nakon winmo i androida ovaj ios mi je sve naopačke... |
Citiraj:
Uglavnom, sa snowbreezom sam obradio 4.3.3 i instaliro nemam šta reći osim works like a charm. Naučio sma na svojoj greški, sad znam za ubuduče, čuvat shsh-ove k'o oko u glavi :goood: Hvala svima na pomoći :chears: |
Dali je tko imao ovakav slucaj.
Cellular network data nestane svaki puta kada se mobitel ugasi i ponovno upali. Dakle, nakon svakog paljenja mora se opet upisivati. |
ola narode, se moze otkljucat iphone verzija 4.1.. s kojim alatom.. i jel ima tko volje to otkljucat(da se moze koristit na drugoj mrezi), ak je kompliciran postupak..
|
Citiraj:
|
Koji iphone imas?koji baseband? imas u prvom postu malo o tome ak imas cetvorku....
|
Ljudovi pomoc!Digao sam sa 4.3.2. koji je bio JB i samo sam napravio update na 4.3.3.,aplikacije skinute s instalusa su ostale ali nisu radile (izbacivale su),pa sam s redsnow stavio JB,sad rade aplikacije ali cydia ne,ikona je bijele boje i kad god udjem odmah izbaci!
|
po svemu mozda je najbokje da napravis fristki restore, pa ponovni JB, moguce da si reJB-om smrdao nesto...ili probaj opet JB-at
|
Citiraj:
|
da li se s ovim jailbrejkom instalira openssh? pitam jer sam instalirao mobile terminal jer mi je pali na pamet da v bi trebalo promjenit root password, a terminal mi se odmah srusi prilikom pokretanja.
---------- rijeseno. trebalo je dodat novi repozitorij u cydiu u kojem ima nova verzija. |
Novi mobile terminal iz Cydia repozitorija nije kompatibilan sa iOS 4
Treba ti novi koji treba "ručno" instalirati (objašnjava na Mac-u, ali je u principu isto), upute koje su dolje vrijede i na Win. (koristiti WinSCP ili FileZillu) OpenSSH možeš naći u Cydiji |
Neradi mi u zadnje vrijeme slusalica za uho.
Mob je iPhone 4 ,a OS je 4.2.1 . Probao sam restart,ocistit jack za sluske stavljajuci sluske vise puta zaredom nis. Imali jos kaj il da nosim na garanciju? Mob je jailbreakan. |
probao si restorat ili updatat software, da te mozda neki app ne koci softverski, probaj pobrisat par zadnjih appova sta si stavio na njega ili restore/update to je prvo sto bi trebali svi naraviti kod nekakvih problema :)
|
Citiraj:
|
Aj ponovno. Rekao ti je da restoreas kao novi ajfon a ne da updejtas.
|
da, restoras i postavis kao novi iPhone, ne da ti restora sve stare podatke...
i bez JB-a je isto? vrlo vjerovatno je hardverski problem, jack otisao, druge sluske osim tih si probao staviti? ali uvijek prvo sto se treba je restore/update! |
Isao sam restore ,i updatealo mi ga je automatski.
Od starih podataka synco sam samo imenik nis vise. |
Citiraj:
Iphone mi nije aktivan na appleovim stranicama, pise da bi ga moral aktivirat u itunesima. Bi mi mogli u vipu mozda lockat iphone na njihovu mrezu prek serijskog i imei-a? |
Citiraj:
Aktiviraj iPhone sa karticom mreže na koju je zaključan > spoji iphone na komp koji ima pristup netu, pokreni iTunes i aktivirat će se. |
Pitanje za turbo sim, samo normalno prek itunesa se updatea iphone 4, stavi se turbo sim+sim u njega, nazove 112 i airplane mode, bez obzira na baseband?
|
Jel koristi netko iz Cydie "Iconoclasm"? Imam određene probleme s njim pa bih trebao malu pomoć.
|
Jedno pitanjce, malo sam ispao iz sprehice nisam imao iphone neke dvije godine a mislim curi uzeti 3GS posto su dosta jeftini sad a netreba joj nis specijalno pa koji zadnji ios ide na njega da se da unlockat i jb na sto treba pripazit?
Tocnije na koji baseband treba pripaziti? |
05.13.04 i niži se daju otključat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |