![]() |
Meni je to smrdilo od početka..Stalno neka odugovlačenja, sim-tam, na kraju eto nista:D
|
napravljeno je dosta toga od zadnjeg updejta, medutim odlucio sam obustaviti bilo kakvo daljnje updejtanje dok ne bude case gotov.
radi se na finaliziranju crteza koji ce ici na kuciste i onda jos da mi to cura iscrta i to bi bilo to. al ono, kad bude bit ce. |
Citiraj:
kako stojiš sa satnicom? jer si rekao da case ima kupca i da zato brojiš sate i materijal, pa kada sam ti rekao da buš teško to prodao da se pokriješ.... rekao si da sam u krivu. nadam se da si završio i prodao, pa da se možeš baciti u nove pohode, iskreno :) |
ma kakvi....
case stoji u brusenoj crnoj boji, skuplja prasinu, ceka onaj najgori dio da se napravi. graficka dorada, finalno lakiranje i onaj najmukotrpniji posao - poliranje. treba volje, para i prije svega, vremena pronaci za to... a u meduvremenu je zivot uletio u pricu... i sve obaveze i problemi koji dolaze u paketu s tim :D al jednog dana cu se vratiti i zavrsiti to |
Citiraj:
|
Ili preimenovanje u Zombie mod. :D
|
samo se vi zabavljajte :)
par modova imam iza sebe, znam sta i znam kako i nema stvari koje sam zapoceo i odustao od toga. tako bu i sa ovim modom, kad dode vrijeme za njega, bit ce zavrsen. trenutno su neki drugi prioriteti u prvom planu. brusenje i poliranje ostavljam za dane kad budem imao puno slobodnog vremena |
Dobra ti je shema:beer:
Krenes u mod sa totalno novim modelom odličnog kućišta (CM690) i kad ga zavrsis za par godina, to ce biti kolekcionarska vrijednost+tvoj mod, za koju uopće ne sumnjam da ce biti vrhunski=cijena 1000€:fiju: Sretno sa slobodnim vremenom:D |
Citiraj:
hvala na lijepim zeljama, slobodno vrijeme ce doci. bio to otkaz na poslu ili penzija, kad tad :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:15. |