![]() |
Jedva cekam da probam novi setup sa PhysXom...mislim da je to prva u redu od PhysX igra koje trenutno trebaju izaci..zadnja je bila Metro 2033 kolko se sjecam...
Nisam nikad igrao jedinicu, al ova se cini mrak... |
mafija 1 je bila pre dobra, nadam se da će novi dio biti još bolji, sa još luđom grafikom :)
|
Citiraj:
PS- kaj bi dal da ja nisam odigral tu igricu.... |
A kud cu sad kad dvojka tak dobro zgleda! :)
A i moram slozit novi comp, i trenutno igram Settlers 7 i SC: Conviction...uz sve to imam jos gro putovanja...jednostavno nemam vremena nazalost... I jos treba novi POP izaci...ufff...premalo vremena za previse stvari... |
Prvi dio Mafije mi je bio pre*eben , bash su ga lijepo napravili , kontam da ce drugi dio , s boljom grafikom bit ajme igra !
Samo da neispadne razocaranje na kraju...Kako to inace biva u iscekivanju nastavaka... |
Citiraj:
Odigrao sam je nedavno ponovno, feeling je ostao isti, al jbg, znam sve napamet, položaj svakog gangstera, ma sve.. Mogu je proći bez i da crknem..heh.. To su bili dani.. |
Citiraj:
A ni ona u crkvi nije baš prelagana :) Također, sama utrka sa onim bolidom je vjerovatno misija na kojoj smo svi izgubili najviše živaca i potrošili najviše sati :D |
Ganjanje autom nije bilo toliko tesko,osobno pamtim najvise onu misiju u luci,trebalo je dosta za pohvatati po kojim su dizalicama snajperi.
|
Citiraj:
A joooooooooj, tu sam skroz zaboravio, da, jako teška misija :) |
Citiraj:
Sve te misije su prejake, pogotova ona provala u kuću sa Salvadoreom :lol2: |
[QUOTE=John Creasy;1664472]Sve te misije su prejake, pogotova ona provala u kuću sa Salvadoreom :lol2:
Jep, misija sa salvatore-om mi je najnapetija misija koju sam ikad igrao u nekoj igrici... Čisti triler! |
Brod je isto perverzija od misije:goood:
Definitivno radnjom/pričom najbolja igra koju sam ikad igrao, pa mi nije baš najjasnije zašto se ovdje u svako drugom postu spominje "bolja grafika"? Koga boli k za grafiku, nek slobodno bude ista kao i u jedinici, ono je čisto solidno:) |
Citiraj:
Inače Freeride Extrem mi je najviše muke zadao :D |
uf koliko sam samo puta slomio vrat u onoj utrci :lol2: , sjecam se da sam skoro monitor razbio... onda kasnije kad se igra zavrsi one fun misije, znam da sam se isto mucio sa nekakvim mostom i nlo.ovima :goood:
mafia + mgs 1 na ps1 definitivno najdraze igre |
Vidim da uopće niste shvatili bit misije s utrkivanjem, trebalo je varat a to se moglo korištenjem shortcuta na stazi, tako ganster pobjeđuje, a ne poštenom trkom :D
|
Ja još dan danas ne razumijem zašto je večini ljudi ta utrka tako teška, mislim da sam failo jednom (max dvaput), prvi puta znam da sam jednu budalu sudario jer me na zavoju prestigao, tako da je to namjerno bilo, a drugi ne znam ni sam...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad ju mogu prijeć iz prve u bilo koje doba dana/noći i to na nepatchanoj verziji (jer su ju s patchevima olakšali...) |
Citiraj:
|
Citiraj:
pogotovo njen kraj (mislim da je to i kraj igre) sa onim vagonima i eksplozijama....bolesno spektakularno! |
Izašli novi traileri...
http://www.gametrailers.com/video/e3...00833?type=flv http://www.gametrailers.com/video/e3...00831?type=flv Šta drugo reći nego da jedva čekam da izađe... |
Pogledao. Sjajno izgleda. Release Date: Aug 24, 201. Shvatio. Treba im vremena za završno poliranje. Samo da se ne odulji.
|
Jedva čekan ove lokacije :D oduvik mi je to falilo u igrama, da mogu uć u skoro svaku kuću/stan :)
|
|
Citiraj:
Izgleda stvarno odlično, i sada mi izgleda da baš završno poliraju stvari. Ovaj grad je 2x veći od prvog, doduše meni još malo ali napredak :) |
Nemoj mi stavljati takve filmiče više....:nuts:
|
Ja jos uvijek gustam u mafiji prvoj a tek kad drugi dio dodje, ako bude dobar kako su dobri filmici biti ce super :goood:
|
Nadam se da će biti duža nego original što se priče tiče. Original traje ~6 sati, što je za moj ukus premalo :)
Kakva je grafika, ne bi me čudilo da dobijemo novi GTA IV što se zahtjeva tiče |
Mislim da san negdje naletio na podatak da će igra trajat 15-ak sati...
To je čisto ok, čak i iznad prosjeka ostalih igara |
Ta dužina bi bila i predobra, kad igram neku dobru igru (koja je kratka) sve mi je žao kad je prijeđem ali 15h je sasvim dovoljno da se čovjek izgušta.
|
Sa službene stranice:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher RAM: 1.5 GB Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better Hard Disc Space: 8 GB Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Processor: 2.4 GHz Quad Core processor RAM: 2 GB Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better Hard Disc: 10 GB Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad PHSYX/APEX ENHANCEMENTS SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Minimum Processor: 2.4 GHz Quad Core processor Recommended Processor: 2.66 GHz Core i7-920 RAM: 2 GB Video Cards and resolution: APEX medium settings Minimum: NVIDIA GeForce GTX 260 (or better) for Graphics and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX Recommended: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) Video Cards and resolution: APEX High settings Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later. NVIDIA PhysX driver: 10.04.02_9.10.0522. Included and automatically installed with the game. |
Citiraj:
Edit: Našao, http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=76223 Zahtjevnije od Metroa. |
Za nas koji imamo atice najbolje rješenje je ubost za male pare neku 8800GT-ejku i uživati u blagodatima fizike. ;)
|
Ma ako optimiziraju dobro, radit će na svemu dobro :)
Al ne kužim ovaj dio: MINIMUM Hard Disc Space: 8 GB RECOMMENDED Hard Disc: 10 GB Pa to je uvijek isto bilo xD, ovi neki posebni |
@ xgame
Vjerojatno su ubrojili mjesto za virtualnu memoriju. Najmanji problem u cjeloj prici je hdd space :D |
Slazem se - grafulja predstavlja veci problem, izgleda nista od moje 7900GS (nadao se bar low detaljima) :hitthewal:
|
Citiraj:
Ja se pouzdan u svoju 3850, ako naprave igru kako treba, zavrtit će se mid/high postavke bez problema:) |
Samo da nebude ko GTA, recomended 8800GT, a sa duplo jačom grafom ide 15 frejmova
|
Što kaže da će se moći igrati demo online, 2-3 tjedna prije izlaska? Baš me zanima kako će to funkcionirati.
|
Demo izlazi 10. kolovoza!!! :nuts:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:03. |