![]() |
@DeVukic1987 - Nisu lošiji...obje dolaze sa istim čipovima...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Supertalent 2gb kit cl4 overclock, za 850kn u ADM-u...
EDIT: i da, kako sam zaboravio, i Astralov Transcend :) |
ovo gore navedeno bi bio dobar izbor mislim, jos si ustedis 650kn
|
evo vidim na subotnjoj akciji u Linksu 2GB kex Crucial za 699kn, jel neko zna koji cipovi su na ovoj memi, mozda kupim 2 a svoje stavim na trznicu:goood:
|
To je Value verzija, vjerojatno dolazi sa D9HNL čipovima...
|
Jel ima tko iskustva s ovom memom?? Deklarirane su latencije 4-4-3-5! Dali bi se isplatilo kupit?
http://www.memory-configurator.com/p...kit/index.html |
Bolje uzmi odlični Cellshock...
|
Citiraj:
Zašto? jel bi išao ovaj G Skill do 1100MHz? |
Neznam, al znam da Cell ide na na 1200...
|
evo nakon skoro tjedan dana još nema poskupljenja :stoopid:
|
@ Razer
Onaj Twister kaj se kod nas prodaje nije taj na koji mislis PC6800 verzija je na reviewu isla preko 1300MHz, a kod nas je u prodaji PC6400 verzija, koja ide do oko 1100 (dalje ju nije frend probao), kod mene neide preko 1080 ali ne zbog nje nego se nesto ne voli i konfi a meni se neda trazit kaj. PC6800 ima Hynix fp-s5 chipove a ova PC6400 Elpidu ili kaj vec (barem tako kaze ram lista) |
ja sam danas kupio 1GB ST-a (ddr400) i malo mi se kolje sa TwinMos-om (M-tech). Zna restartati komp nakon cca 2h igranja stalkera. Sad je napon na 2,5V, da ga povisim na 2,6V?
|
2.5V je minimum, čak je dobar dio DDR memorija deklariran na više tak da nema straha.
|
znaci slobodno puknem na 2,6V i to bi trebalo riješiti problem s restartom?
|
U rasponu do 3.0V bi trebalo biti sigurno. Ako ne pomogne veća voltaža onda bi mogao pomoći 2T Comand Rate.
|
kolko se gubi u performansama 2T/1T - mislim na stvarne gubitke ne na sintetiku (igre prvenstveno)?
|
Jako malo, negdje i ništa...
http://www.xbitlabs.com/articles/mem...m_7.html#sect0 4x512MB ti je sa 2T |
Ja sam danas namjero naručio 2x1gb Goodrama na 800MHz sad mu je cijena pala na prihvatljivu razinu,pa nek se ima:),nadam se da još uvijek dolaze sa onim plavim heatsprederima
|
mi se isplati uzetu jos jednu keksu od gige ili mi je za sada dosta, jer gledajuci ovo na xbit-u nema baš prevelike razlike između jedne i dvije gige?
|
2GB je danas standard, pogotovo uz ovakve cijene. Možda nije potrebno, ali svakako za kasnije nije loše sada malo potošiti 200-300kn na novi RAM
|
Citiraj:
U svakom slučaju sama ciijena memorije je nametnula standard 2GB i nije loše uložiti u budućnost jer nikad se nezna kad će opet izaći neki Far Cry koji je zahtjevao 1GB da bi se glatko igralo. Većina je tada furala 512MB pa i ja sam, te kad sam ubo još 512MB - preporod. |
onda idem ovaj tjedan po jos jednu gigu :)
|
Tko je kupio,kupio je
http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...orije&c=C20107 Dakle dogodilo se ono neizbježno,memorija je počela rasti,sva sreća pa nije goodram 800MHz narastao cijena je ostala ista,273kn što ga sad trenutno gura kao best buy.Nadam se da neće porast do srijede jer tada mi treba doći:) |
jel samo ddr2 raste ili i ddr400???
i jel se zna otprilike koliko idu gore??? |
edit: zeznio se ddr1 nije otisla gore? ili mi se cini:lol2:
ipak mislim da vrijeme kupovanja dobre meme za malo love još nije prošlo... |
:goood: baš mi je drago da je poskupila jer sam ja upiknuo 2x1Gb Kingmaxa 667Mhz po 252kn. Uštedio sam 120kn:fiju:
|
Links gura stare cijene...
Ali ne zadugo vjerujem. |
a ja jos nisam uzeo memu :(
|
Citiraj:
Inace... Ovo su male razlike. Past ce sigurno, i to na staru cijenu, za par mjeseci. |
Citiraj:
|
Ni memu, ni e2160 ni ploču :) (još se čeka memset?)
|
nista od memseta razer, to ce bit samo za one stupnjeve od 1-10 (ili 12) za memoriju, ne za promjenu strapa za proc :(
|
Citiraj:
ako mi kupovina padne izmedju 09.07. i 22.07., bit ce AMD :D |
Eh ta dva datuma, mnogima će odrediti sudbinu :D
|
Citiraj:
:D |
Da, AMD sprema 09.07, a Intel 22.07 :)
|
Ma samo da meni ujak stigne uzet 4GB meme...a za proc+mbo cemo lako. :D
|
os kupit moju gigabyte ds3? :D