![]() |
oce li se moc u tebe nabavit e8400 ili q6600 ili q9450 kada ako izade ili ti igras na sicu samo
|
Je li moguce da u ponudu uvrstis i Altec Lansing zvucnike ?
|
I Auzentech zvučne ??
|
da baš ne quotam svakoga posebno. Mushkin ide odmah od početka, Altec je dosta teško nabaviti jer ga ni Vemil ne radi neki uvoz (ali imam varijantu iz Njemačke pa ćemo probati), procovi će samo i biti ovi jači modeli (znači e8400,q6600,q9450,x9650 i taj rang AMD-a itd...), Auzentech sam mislio u početku po narudžbi.
|
Može ime shop-a? Ne sumnjam da će ponuda biti dobra...a i cijene. :)
A jel ima šanse da uvezeš koji tucet Lenovo-a L220x ?? :) :) |
Auzentech bi ti bio pun pogodak....
terratec takdojer za jeftinije a dobre zvucne. Ovo je sramota da u drzavi nema prakticki niceg osim sugavog creativa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
fakat je svijet malo selo...sad se javio čovjek iz Auzentecha i ispostavilo se da se znamo otprije nekih 5 godina iz jedne druge firme pa ćemo nadam se stići krenuti i sa tim :) |
vidim da je super krenulo sa nabavkama... ajde sretno i dalje... :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
beštijo, znaš li kada ćeš imat u prodaji q9450 i po kojoj cijeni
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pardon 2200 Kn za keš cca... |
Egzotika...Alienware??? :fiju:
Puno sreće sa shopom...i živaca, znam da će ti trebati! :goood: |
Citiraj:
hvala na lijepim željama-alienware i slični branded kompovi neće biti u ponudi... rađe to ovdje složimo takav komp-tko će to slati i čekati da se vrati sa servisa kad se šalje van cijeli komp pod garancijom-ipak valjda i mi Hrvati znamo to složiti :):goood: |
Citiraj:
Zapravo sam mislio na Alienware notebooke, negdje pri početku ove teme su se spominjali HP-ovi Pavilioni kojih nema kod nas...znači ništa? |
mene zanima druga vrsta "egzotike", jer toga isto kod nas nema kupit
npr. sck.478, sckA nove ploče , dakle komponente koje su prodavane u velikoj većini računala a danas rikavaju, a kod nas ih je jako teško nać (znam da većina članova foruma ima modernija računala ali još uvijek jako veliki broj ljudi ima računala sa navedenimpločama) bar narudžbom |
Citiraj:
|
Ma daj na kraju ćete tražiti da čovjek prodaje i prehrambene namirnice :D
|
znam šta mi triba...pa ne kupuju ljudi svake godine novo računalo kao većina članova ovog foruma, evo malo istine u obliku statistike dijela mojih klijenata (uzorak 250 računala)
sck 478 35.4 % sck A 23.4 % sck 370 16.2 % sck 775 7.2 % sck 939 5.6 % stariji sck 5.6 % sck 754 4.0 % sck am2 2.5 % |
Citiraj:
|
s478 se još i nađe (uglavnom Asrockice - links, hg,...), ali soc.A je postao teška egzotika.
|
evo dobro ste zaključili zašto me zadnjih dana nema na forumu baš...uglavnom do kraja idućeg tjenda je cijeli web gotov ide testiranje preko weekenda i onaj idući tjedan aktivacija šopa :)
u početku će odmah na šopu biti high class komponente (matične, grafulje, memorije, napajanja, kućišta), sve za vodena hlađenja (veliki pozdrav Njunji na sugestijama ;) sve za zračna hlađenja, posebna grupa ventovi (jer će biti Xilence, Noctua, Noiseblocker, Papst, Enermax, Scythe, SilenX, Sharkoon i Zalman-mislim da je izbor dobar :D također u ponudi će biti gaming konfe (jače klase), konfe za profi obradu videa i branded konfe (par konfi i servera)...i nakraju ali ne i najmanje bitno biti će grupe gaming (miševi,sluške/zvučnici,podloge i kontroleri) i modding grupa (UV kablovinje,akril paneli,UV lampe,fan grillovi,filteri, gume...)... Forum je pripremljen iako će na webu biti banner i link na moje drage prijatelje sa pc ekspert foruma-tu je sve i počelo eto toliko. Ako me nema na forumu znate da bjesomučno dovršavam sve i ispijam enormne količine kave :D |
zaboravio sam kod komponenti spomenuti i procove...krećem i sa Auzentech zvučnim karticama ali nije 100% sigurno odmah od početka...
|
Velka podrska Auzentech zvucnjacama od jedinog vlasnika doticne na PCEu. Nadam se da dugo necu biti jedini :)
|
'Ajde bas bi volio da to uspije i da imas puno posla ($$$$ :) :)). Nemoj se samo "ubit" od posla, polako, pos'o nece pobjec ;).
Da sam znao (da sam bolje citao ;)) nebi upgrejdao konfu prije 4-5 dana nego bi sacekao da vidim ponudu ali ajde jos uvijek ima mjesta za dogradnju boljeg coolera i slicno :). Sretno |
Citiraj:
|
neznam dal je neko vec pito,oce bit rad grillova?
12 cm,24 cm? fala na odg |
Citiraj:
|
woah,uljepso si mi dan :)
ovo si pokusavam skrpat vec duze vrijeme |
Citiraj:
jedino kaj AC Ryan nema 240 mm grillove ali bumo nešto našli negdje (ali zato 80,92 i 120 mm bude preko nekoliko modela i boja ;) svima jedno pitanje postavljam: što bi htjeli od Mushkina konkretno vidjeti u ponudi (biti će napajanja,ova 2 nabrijana modela 8800GT po cijeni običnih, i memorije)...znam da hoćete obavezno Micron D9GMH chipove...ima još kakvih prijedloga za shop? |
Ne sjećam se da je itko pitao: hoće li biti napajanja?
|
Citiraj:
|
Srale sorry nisam skontao ovaj quote bez ijedne riječi :( mislio si sugerirati napajanja (pa si ih boldao) ili?
|
sorry maj mistejk-nisam vidio pitanje od coconut-sad sam skužio da si njemu to boldao :)
Coconut misliš hoće li biti Mushkin napajanja ili općenito napajanja? odgovor je DA na oboje... |
koliko sam pohvatao iz rasprave...
ovaj vikend finalno testira, a iduci tjedan krece u rad |
Nadam se da ne kasnim previše s prijedlogom. Slučajno sam naletio na ovo, a čini se jako korisno.
http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html Ne mogu drito linkati. Uglavnom: Accesories -> Connectors & Expansion -> 1. Whenever PCI Rack i 2. Multifan Power Port |
Citiraj:
A i PCI rack je dobar. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:50. |